76

Анонимен

преди 5 години

На теория има някакви съдебни реформи и ЕК заради това е по-благосклонен, но на практика има срастване на всички власти и никакви решения не се вземат без одобрението на Боко или Цацата. Има фасадни реформи, а цялата власт пак е съсредоточена отгоре.

75

Анонимен

преди 5 години

Вижте в Гъдел Нюз подигравката на шефовете на Европа към Бойко Методиев Борисов !

74

Нещастен народ

преди 5 години

Медийте ще потушът и този протест и пак ще сте бедни...

73

Ваштасемка

преди 5 години

Оставка

72

ined

преди 5 години

Стига лъжи! ОСТАВКА на цялото правителство и нови избори !

71

?

преди 5 години

ЕК - Румъния пропиля напредъка си, ще има още един доклад.ГЕРБ - България с голям напредък, ще има още един доклад.

70

ПроСоТо

преди 5 години

Шекериева е срам за Пазарджишкия вилает..Не че е единствения резиль,но...

69

Анонимен

преди 5 години

Не знаех, че да гориш документи от двойното счетоводство по Европрограмите по тъмно насред полето и да те пази родната полиция, му се вика борба с корупцията.

68

Анонимен

преди 5 години

Я спрете със свободния превод. В доклада се посочва, че се полагат усилия, но не са изпълнени препоръките. Ще продължи наблюдението, но много от препоръките не са изпълнени и дори липсват и реформи за законодателната рамка и организираната престъпност. Евентуално може са отпадне част от мониторинга относно независимостта на съдебната система, но е отбелязано, че това е документално изпълнено. А критиките са доста сурови по отношение на законите, медийната свобода, организирана престъпност.

67

Анонимен

преди 5 години

За пръв път в мониторинга Еврокомисията се разтревожи за медийната среда в България

66

Православен

преди 5 години

Оставка!

65

Анонимен

преди 5 години

Герберастките ***, напълнили виртуалното пространство, отново започнаха с фейковете по заповед на шефа им Цветанов.Сигурен съм че довечера всички бойковизии ще ни убеждават колко сме богати, колко сме стабилни и че тези, които протестират са някакви провокатори.Живеем във фалшив свят с подменена реалност.Крайно време е да се събудим.

64

Анонимен

преди 5 години

Грещо препоръчвам да се чете от източника тоест директно да се прочетат докалдите а не интерпетации на придворните Бг журналисти...

63

V

преди 5 години

до 46 Светец е този който е обличал работни дрехи през живота си ;) А дявол този който твърдо вярва че държавната хранилка е доживотна.Трябва ни система обратната на герберасо еврогейската ;)

62

Burzum

преди 5 години

От 17 препоръки напредък по 3 ....вай Аллах...

61

Какво е мафия

преди 5 години

Говорителката по БТВ Викнория и жена на министър Кралев лъже че във Варна протестират 10човека а истината е друга ХИЛЯДИ *** Викторио

60

Олеее.резил

преди 5 години

Радва се че ще я оставят ЕС на лятна работа,демек има шанс да се поправите...румъния с критичен доклад,дето са 100 пъти по добре от нас,а ние сме с положителен..и за кое??божее божееее,и коня се смее..

59

Анонимен

преди 5 години

Алооо резидента, ако обича да де намеси, че тази вечер няма за кво да протестирам....да измисли нещо, че така не се живее...

58

Анонимен

преди 5 години

2017г: "ГЕРБ: докладът е положителен, имаме напредък" (мониторингът остава)"Борисов обеща до края на годината да са изпълнени препоръките на ЕК"2018г. "ГЕРБ: Докладът на ЕК положителен, имаме напредък" (мониторингът остава)

57

Анонимен

преди 5 години

Продуктова позиционирана писаница.Празният лаф"положителна оценка" трябваше да грее на всеки ред.Поръчителят няма де е мн.доволен струва ми се.