152

DD

преди 5 години

Тоя 1000% не е убиеца. Личи му от километри. ДНК материал безпроблемно може да се нахвърля. Любопитно ми е на какво се е навил да лежи вместо друг.

151

Анонимен

преди 5 години

Много заблудено племе е българина.

150

Ludoto Lenche

преди 5 години

...tova e fars !!! Istinata e druga !!!

149

Анонимен

преди 5 години

Аз не живея в България и искам да ви кажа, че ако тук ти звъне полиция и излезеш с брадва ще те застрелят на часа, а полицая свършил туй ще получи грамота и ще напредне в службата и всичките му съседи ще го поздравят.Можеш да питаш и да искаш, но противопоставиш ли се става лошо.Полицайте сами ти дават опции, а ти избираш.

148

Смаян

преди 5 години

За пръв път виждам някой престъпник с такава готовност да си признае. Те пред съда не признават камо ли пред медиите.. Май някои хора ще се окажат прави, че убиеца не е случаен макар и по личен мотив. Още повече ме замисли и коментара на човека хванал на времето Чикатило. Северинчо няма нищо общо със сексуален маниак и убиец. Просто ***-турчин

147

Тато тото

преди 5 години

По Татово време ставаха повече престъпления ,но не се оповестяваха.А и по Татово време покойничката нямаше да може да води повече от един път подобни предавания .Журналиста Георги Марков чак в Лондон го ликвидираха за рожденния ден на Татото.А този Северин го разкарайте от лицето на Земята -жив демон

146

АмбасадорПосланик

преди 5 години

Аз си мисля, че вместо да говорим трябва да питаме Боко! Той знае. А така май ще ни се скара!И ще е прав, щото тез, дето знаят не приказват, а само тез дето не знаят!

145

Анонимен

преди 5 години

Питам се,кой нормален млад човек ще остане в БГ,ако намалят присъдата на този изверг.Който плаче,лъже и се преструва.

144

до някой

преди 5 години

Можем да поспорим по въпроса, но нека не издребняваме...В случая е имало елемент на изненада най-вероятно, защото ако си тренирал бойно изкуство и си с лице срещу някой като този ще можеш да реагираш адекватно. Тц, този я е намлял подло и брутално - категорично.

143

Анонимен

преди 5 години

Ах,ах "ударил без да иска"?!Няколко пъти,смацзал й е главата,после жератвата се е изнасилила два пъти.Заровила си е мобифона,"случайно",след това го е посъветвала,да избяга в Германия,да пътува 30 часа,а шофьорът му,нищо не подозирал?!Ужас,кой

142

Мисля си, че в 80%

преди 5 години

От българите е останало нещо от Симеон, Паисий и Левски и безброй други знайни и незнайни достойни предци. Те носят саби или пики и най вече знаме.Щото знамето отличава армията от тълпата.А е имало и хоругви, щото е имало вяра.Туй, дето ме зачудва е Защо другите 20% управляват винаги?!?!?

141

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен138 И така да е,била е със слушалки в ушите,животното я е нападнало изневиделица,размазало й е главата и два пъти я е изнасилило.Само доживотна присъда,за такива зверове.Сега плаче,лъже и се преструва...

140

Анонимен

преди 5 години

Седемте смьртоностни удара на Северин:___________________________________________Да да, седемте джуджета и снежанка!Абе хора немога да повярвам такава бегачка която е била журналистката да бьде застигната от някакьв пиян дрогиран манг че и най нахално ударена с седем смьртоносни удара!

139

Някой

преди 5 години

До Случаен минувачБе кви са тия, ваште жени-побойнички? Дори при еднакво тегло на жена и мъж, жената губи. Мъжката мускули са по-силни; въпрос на физиология, точка. Туй не са ти два геврека да им сравняваш дупките.

138

баш кон с пиратор

преди 5 години

- Агент Мълдър - открихме cпермата на рома по жертвата! - Агент Скъли - това нищо не означава , Бойко Борисов - лично е лъснал бacтунчето на заподозрения ... и е омазал жертвата с нея ! Аххх, агент Мълдър - истината е някъде там ...скрита в болните мозъчета на българските кон с пиратори!

137

ами

преди 5 години

Съшито с бели конци....кой ли ви вярва че този м....л е убиец..........

136

Анонимен

преди 5 години

ПЕТИЦИЯ ДО ЕС ОТ СИМЕОН БОЯДЖИЕВ ЗА НЕЗАВИСИМО РАЗСЛЕДВАНЕ НА СМЪРТТА НА ВИКТОРИЯ МАРИНОВА.ПОДПИСАЛИ 40 000!

135

Анонимен

преди 5 години

Всички дето пишат за комунисти и гербове да вземат да прочетат Бай *** прави избори.Тези дето управляваха 45 години не са комунисти, а прости и неуки слуги на Москва, които дегенерираха бг народ избивайки всичко по-умно и мислещо.*** не са хора в западноевропейски смисъл.Проблем е конвергенцията между българи, *** и турци обединени стойностно с "Боба, леба и да ***".Съществува известна надежда, че и българите имат брадви. Но пък все още имат задръжки. Всичко е от нередовно пиене.

134

Анонимен

преди 5 години

Единственото, което ме смущава във версията, че този е извършителя е това, че няма намерени следи от други съучастници. Това племе никога не действа соло. Движат се на тумби, защото, когато са много са силни, а по сами са страхливи като койотите.

133

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен Шофьорската му книжка е фалшива ,германците го спипаха с нея,вместо нашите полицаи.