27

Анонимен

преди 5 години

Сега разбрахте ли кой мрази България ? Всеки който каже нещо лошо против Боце тиквата и неговата крадлива пасмина от ГЕРБ.Трети мандат управляват и все някой им е виновен, трябва да сме луди ако отново предоставим на ГЕРБ и БСП да управлават.

26

Е..прав си!!!

преди 5 години

Половината българи са у чужбината.!!!Кой ше робува тука на "червените капиталисти" от *** -20 за 200-300-Э/мес.НЕМА ВЕЧЕ БАЛАМИ , ДРАГИ... ХА,ХА,ХАААААААА.../...умреха от "реален социализъм"--НЕ ОТ МЕНТЕТА.../

25

КАТО НЕМАШ НЕРВИ..

преди 5 години

..БЕГАЙ У РУСИЯ!У СИБИР Е МНОГО СПОКОЙНО ,БАКЕ ...БОЯРЩИКА Е ХЕПТЕН БЕЗ ПАРИ!

24

Анонимен

преди 5 години

Сега разбрахте ли кой мрази "БЪлгария"! Всеки който каже че оправниците ни (БКП) са тотално некадърни! (Пиша оправниците от всичките сектори а не всички които работят в тях)Ето, това за тях е България, тяхната България, България която съсипаха и унищожиха сами! Значи ние мразим тяхната България - има защо!

23

Неам нерви

преди 5 години

Отчайващо е недоверието в правителството, прокуратурата и полицията. И никакви извънредни пресконференции със заплахи към гадовете, които рушат имиджа на България, няма да помогнат. Бойко,Цацата и МВР шефчето, излъчваха страх, безпомощност и паника.

22

Неам нерви

преди 5 години

Бибитко гневен на целия свят. Защо?! Защото като лавина се разпострани новината за бруталното убийство на журналистката - най-вече - защото коментарите разкриваха за кой ли път, но вече изключително масирано, истината за медийния монопол и разделянето на медиите на угодни на властта, за тероризирането на журналисти, за злоупотребата с европейски фондове, за корупцията, за критично ниското доверие в държавното обвинение. Паникьосаният човек прави непростими грешки. Баце заплашваше наред а това и Ердоганя не го е казвал на глас!

21

БСП

преди 5 години

Плаща и ние плюем.Кво сега.Нищо лично

20

Браво!

преди 5 години

Браво на всички бивши комунисти, които са осъзнали, че трябва да напуснат тази вредна, терористична, крадлива и лъжлива комунистическа партия БКП/БСП, която се топи като сняг.Останали за пълнеж са само червените бабички, живеещи с носталгия по младините си и роднините на червените, заради всички привилегии, които получиха... Всички умни и независими българи бягат и ще бягат от тази ужасяваща, българофобска и русофилска партия и заслужават само адмирации! Браво!!!

19

Денис

преди 5 години

Ама има причина да бъде очернена. Иначе половината българи нямаше да са по чужбина.

18

мак

преди 5 години

България я злепоставят само некадърните управляващи и некадърното им управление.

17

Червени мухоморки

преди 5 години

Някакъв малоумниk ми слага минуси. Явно не е съгласен, че БСП трябва да бъде забранена и премахната. Сигурно е русофил-антибългарин и най-вече мадъфакър.

16

Bg izmet

преди 5 години

Bg e na po naporistite i prostite.boiko.kurnelia.stoichkov.valentin iordanov.zlatka.slavi .prostashtina bezkraina.BOG gi prosti.

15

Червени мухоморки

преди 5 години

Защо не каже кои са тези "хора". Това са башибозуците от БСП. Били мразили Боко тиквата затова видиш ли нахлули цяла България. Ама не е тъй. Те винаги са мразили България и българския народ. Даже през 1986 изкараха народа на безмислена манифестация под радиоактивния дъжд. ЗЗД и забрана на БСП!

14

бай ганю

преди 5 години

брех виж ти институциите се опитвали да свършат нещо ццццц....никой не се е опитвал да очерня никого тва са глупости проблема е че ако не се изострят и назорят нещата по подобен начин в БГ нищо не мръдва ето заради това е имало леко остри коментари драги ми вярващи в конспиративни теории и фантазиори

13

Prost bradan

преди 5 години

Не бе тупам очерняме е такива помии като тебе , тех искаме да сринем и изметем от държавата която лакеи като теб доубиват и останалите овце дето блеят им пригласят . Вие сте прости ,нагли и безкруполно утайката на едно общество хер-фликове облечени с власт. Дефакто вие сте си фашизоиди наследници на онези които горяха гора в крематоеиумите на Швабен , ако вашият лидер дето ви храни с фастъци този балкански Садам го разкарат вие ще лазите като *** от Ньорберският процес

12

Анонимен

преди 5 години

Да мразиш наглярите крадци от ГЕРБ не означава че мразиш България.Критиките бяха отправени към Боко Тиквата и шайката му, а не към българите.

11

Анонимен

преди 5 години

И за кво ни лансират този герберастки лакей.Той не е никакъв журналист, а защитник на Статуквото. Нс хрснилкс при Суджука. Жалкото е че повечето в България са като него.

10

Анонимен

преди 5 години

Отдавна тази и3мет трябва да се измете. Щом е нещо кафево винаги има лай.няна основа.

9

Анонимен

преди 5 години

ПРОДЪЛЖАВАЙТЕ ДА ГЛАСУВАТЕ ЗА ТИКВЕНИЦИ(*** ЛО УМНИЦИ С МАХНАТИ)

8

антикомунист

преди 5 години

Не е нужно други да ни черният...А фактите....На второ място в света по намаление на населението , след Лесото. Г-н псевдожурналист,коментирай това.. Омръзна ми от жалки клакьори.Те и майка си ще убият само и само Боко да е на власт. Дори и България да загива, важното е Боко Тиквата да е на власт,за да я погребе.