32

georgi

преди 16 години

Pak shte ni raznesat po chujdite medii. Malko e sramno naistina, che prezidentyt na veche demokratichna bulgaria e bil bivsh sytrudnik na edin ot po-jestokite rejimi v istoriqta. A tova che ima i mnogo drugi bezsporno e taka, no si mislq che pone prezidentyt trqbvashe da izbegne tova. Za sujalenie na Zapad nqma da poglednat s dobro oko na tova, a tova che Purvanov e pich spor nqma no....

31

мислителят

преди 16 години

"Първанов е бил Гоце, Атанас Семерджиев - Славейче"и прочие, и прочие...Ами как хората тогава да запазят вярата си в политическата ни система, управлението и държавността?!?Ай сиктир; ще ми се най - накрая да се разбере КОЙ НЕ Е БИЛ в ДС...

30

преди 16 години

Хора,има ли надежда за България?Вместо политиците да пазят народа,народа трябва да се пази от тях.Толкова са нагли,че чак в Европа се изчервяват от срам.А ние търпим и докога?

29

kolev

преди 16 години

"Първо главно управление, не беше ли външното разузнаване, каквото го имат всички..."О, да, да! Разбира се! Той, президентът ни е от добрите ченгета!Никога не е ммм късал на мухите крилцата и други такива!Това само лошите ченгета го правят!Ама тях вече ги няма ии айде заспивай вече, че ми почна мача.

28

Jan Waljan

преди 16 години

a ot dneschnite Lajna ministri i wsicki Diplomati navan ??koj ot tjah ne e Bil starudnik ???? wsicki sa dori i v momenta wsicki do edin !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

27

goce

преди 16 години

а че тия хора окрадоха държавата и продължават да я крадат не е ли убийство - убиха бъдещето на държавата, а с него и нашето. нямало начин?! ми да продължават да ни лъжат и крадат тогава!

26

европеец

преди 16 години

За тези, които смятат, че това е начина в "онова време", което чак пък толкова не е далеч, трябва да припомня, че имаше и ДОСТОЙНИ други начини. Не са малко хората, които са отказали да сътрудничат на ДС. Не са се издигнали в йерархията, но така са останали верни на принципите си и са запазили достойнството си.И не е задължително да убиеш човек, в буквалния смисъл на думата, можеш да го унищожиш по хиляди други начини, така, че това, че не е убил не е критерий за оневиняване.Разбира се, всяко едно досие на публични личности трябва да се чете внимателно и да се преценява.Изключително сложна тема само за един коментар, болезнена за немалка част от хората.Въпросът е, че такива като Гоце, Славейчето и т.н. продължават да се ползват с доверието на някои ....Апропо, Българин, добър коментар (като по учебник).

25

Ео,вижте се!

преди 16 години

Тук някой го оправдава!!! Не бил убивал,нали? Ами държавате не е ли убита,ами мед.сестрите? Ами пенсионерите? Ами.....още кой знае какво има,дето не се знае! Никаква прошка за такива грешки,едва ли не "на младостта",при това историк! Ако беше нещо хубаво,в другите държави защо не го приемат за нормало,аааааааааа? Кажете,бе българи??

24

"славейче"

преди 16 години

Вие не разбрахте ли,че комунистите нямат срам,морал,държава,бог.Само един голям г..,който няма насищане.

23

агентко Купър

преди 16 години

"Е га ти ченгеджийницата!"Това беше реплика от един български филм. Единият от "лошковците" успя да изтърси само нея накрая и филма не беше със щастлив край за него. Та кой е добър и кой лош в милата ни татковина? /държава, родина или геогравско понятие - както щете/

22

Българин

преди 16 години

Срамното е, че президента ни е вербуван точно преди промените. Тези служби са необходими на всяка държава, но тогава ДС беше в особено положение - ТЯ УПРАВЛЯВАШЕ ЖИВОТА В БЪЛГАРИЯ. Връзката с тези структури ме кара да се съмнявам в безпристрасността на Първанов като президент и в неговия личен мироглед за живота у нас.

21

pitasht

преди 16 години

Първо главно управление, не беше ли външното разузнаване, каквото го имат всички, а в 6 са доносниците.

20

фен

преди 16 години

Друго се чудя... Що такива "новини" стават публично достояние, точно в момента, когато повечето българи се интересуват какво става с Медиците ни в Либия и все-по настойчиво питат вземат ли се адекватните мерки, защо всяко ново изказване противоречи на предното и от къде се взеха толко кинти изведнъж? Пак ли някой се пробва да направи информационен параван?

19

imeee

преди 16 години

poneje towa e bil na4ina predi, a sega na4ina e da se krade i lyje mislia 4e wseki tribwa da zapo4ne da krade i lyje, a kato doidat da mu tyrsiat smetka moje da se oprawdae s towa beshe na4ina togawa. sazeliawam haide narode radwai se. za pored pat sam shtastliw 4e sam izbral 4ujbina ..

18

един

преди 16 години

Абе ***! Какво го жалите тоя *** бе? Нали е от тия, дето се кълняха, че са нова партия, че нямат нищо общо с БКП и нам си к'ви още глупости! Бах ти продажното племе е българина! Вие мозък имате ли? Нали точно тия от бившите ДС и БКП съспиха държавата! И продължават - ей го - Гоцето е президент! Ама понеже е Първанката - нема значение, слува се. Я да беше Костов или Надка Михайлова - лелееее, щяхте да издъните форума от викове, барабар с кухия Слави - той нали е най-големия "разбирач" и критик. Президент - шпионин и доносник - добре ли ви звучи,а?

17

преди 16 години

I sega,sled kato komisiata go e ustanovila kakvo? Kakva promqna shte nastypi?? Nikakva! Zashtoto wsichko v taja dyrjava e proforma,pravi se, za da se otbie nomerat. I tova mi bil prezident na wsichki bylgari....kak ne go e sram...

16

kukuvichkata

преди 16 години

за шушумигите това е бил начина,за останалите - достойно и с чест

15

neznaen

преди 16 години

и повечето тук с от тях :)))

14

бездушие

преди 16 години

Какво означава че това е бил начина? Избор винаги има. Той, доносника ли предствалява всички Българи? Пази боже от такъв народ. Верно си заслужава управниците.

13

бездушие

преди 16 години

Какво означава че това е бил начина? Избор винаги има. Той, доносника ли предствалява всички Българи? Пази боже от такъв народ. Верно си заслужава управниците.