70

Мамата

преди 5 години

До този момент този комунистически президент да е направил нещо смислено за България.Само критики.Независим президент бил.Президент на всички българи.***.Комунистически президент.

69

Махбахмаамууу

преди 5 години

До Хахах, ааааа.Тебе питат ли те ,как си купи Бугати,като си безработна.И кой ти плати глоба.ата 10 хилки на минутата?

68

мнение

преди 5 години

"Ние сме във времето и времето е в нас", както беше писал някой.Историята се пише от времето, а не от политизирани историци!

67

Хахах, ааааа.

преди 5 години

Радев, кажи как баща ти си купи мерцедес седна пенсия.

66

то

преди 5 години

историята е пренаписаха,по-точно скалъпиха твоите приятели от Кремъл,но на тебе това ти изнася,нали жалко нищожество зелен чорап

65

XC

преди 5 години

йончева нинова къде се скриха да не са в цикъл то по кървава от ПТПто на радеф

64

Импийчмънт

преди 5 години

За Радев, сбогом президенте!

63

Анонимен

преди 5 години

Радев, по-добре кажи как за цяла седмица заличихте случката с баща ти

62

Вэпросче

преди 5 години

Колко американски и английски войници са загинали за България? За Руски войници се сещам но за английско говорящи не.Както е тръгнало с новите ни "приятели" нямя да остане жив Българин да помни историята ни.

61

Гражданин

преди 5 години

Подавай си оставката, дръж се като мъж Радев.

60

Камата

преди 5 години

Мили Боже,тоз какъв президент е.Че е комунистически е явно.Но,поне малко да вижда хубаво от правителството.Стана за майтап не само в България ,а и извън нея.То бива простотия,но от комунисти нещо смислено.Няма.Оставка,а какво ще стане после,сами не знаят.

59

кокош

преди 5 години

До KOHАко станеш инвалид,ще ти каже,защото иначе няма да разбереш.

58

Анонимен

преди 5 години

КОЛКОТО И ДА СЕ ПЕНИТЕ,ДРАГИ ГЕРБЕРУШКИ,НИКОГО НЕ МОЖЕТЕ ДА УБЕДИТЕ ВЪВ ВАШТЕ ИЗМИШЛЬОТИНИ.ПО-ДОБРЕ ГИ ЗАПАЗЕТЕ ЗА СЕБЕ СИ. НЕ СЕ ГАСИ ТУЙ,ЩО НЕ ГАСНЕ!

57

KOH

преди 5 години

Радеф да каже как пренаписа историята на ПТП при което баща му сгази инвалид

56

Анонимен

преди 5 години

така е трябва да се помни историята, част от историята ни ще е и този шарлатанин и чуждопоклоник Радев, известен с историческото шамаросване от господарите си в Кремъл

55

Жо

преди 5 години

КАКВО КАЗВА Вазов:"Нека ни отрича исторьята...но ний знаем...има един връх...що отговар дава и смива срамът и на клеветата строшава зъбът! О, Шипка!"Използвайки силната дума "КЛЕВЕТА", поетът прави на "пух и прах" пропагандното внушение, че Освобождението ни е "понесено на тепсия", че Свободата ни е дадена даром. Без героичния принос в битката на Шипка от българските опълченци, Сюлейман щеше да премине Прохода към Северната част на България с 28 000 войска и Русия щеше да загуби тази война

54

Анонимен

преди 5 години

Мдам. Нема как да стане. Въпреки жалките напъни даже и под статията. То всяка година едно и също, но пренаписвачите жално драскат ли драскат.

53

до 52

преди 5 години

Украйна, другарю, я е имало още преди самото Московие да бъде провъзгласено като ключов център от монголците. Допълнително, през 1612 Русия се спасява от полско завладяване, имено благодарение на Казашкия хетманат в Запорожието. Ако Украйна действително я е нямало преди 18в., то днес Русия изобщо нямаше да я има. Така че, ходи я разправяй тази мантра на някой, откъснат от цивилизацията! Тези, които имат елементарен достъп до Интернет, могат да ви хванат лъжите без проблем!

52

Анонимен

преди 5 години

На Радев менторите изопачават Историята и затова е необходимо наистина тя да се пренапише, защото История писана от 141 години в Кремъл не може да бъде Българска !

51

Анонимен

преди 5 години

Стенограма от речта му има ли?