114

Анонимен

преди 5 години

Браво на украинката, кораво момиче, не се дава, наш *** определено не е очаквал такъв отпор. 😂

113

Анонимен

преди 5 години

От години не съм ходил на почивка в България и никога повече няма да отида. Да не съм луд да давам пари на мутрите...

112

Анонимен

преди 5 години

за кой хотел става дума?

111

Та тъпъ нарка

преди 5 години

Много е лесен този бизнесмен. Малко дрога в кабинета му ,в бара или в сакото,после на 112 и е готов!

110

Анонимен

преди 5 години

ИМЕТО НА ХОТЕЛА, АКО МОЖЕЕЕЕЕЕЕ !!!

109

Анонимен

преди 5 години

Когато някой те напада, се пазиш.А не се буташ да хапеш, та да ти избият и зъбите.Виждали ли сте боксьор да свали гарда и да тръгне със зъбите напред?Измисля си и лъже.Най-малкото шефът и изобщо няма мотив да я напада, след като не чака нищо от нея.И не става въпрос за заплата за три месеца, а за някакви 300 евро, която тя смята, че и дължат.

108

Анонимен

преди 5 години

Алооо медиите, и вас ли ви е страх да напишете името на хотела и на побойника? Финлендецът като удари камериерка що статии изписахте, сега ви е страх. Защо така?

107

Анонимен

преди 5 години

Чудя се кой нормален ще отиде на "почивка" в тоя мутренски клозет слънчака. Явно само разни деградирали алкохолици, наркомани и почитатели на евтина (нечисто)плът.

106

До Цирк

преди 5 години

Не си прав,къде забрави миганинте?? Нали някой трябва да работи на мутрокомунягите!

105

Анонимен

преди 5 години

До ЗззВ момента тази жена е шеф на съюза на хотелиерите в Слънчев бряг. Елена Иванова се казва - *** и половина. ----------------------Прекрасни са.... а по високите етажи - не ми се мисли

104

Патил

преди 5 години

Украинката да отиде във фризьорски салон и да вземе два три кичура от руса Златка. Аутрин обед и вечеря да слага по един косъм на чужденците,гаранция за фалит на мутрата,а и не носи персонална отговорност,защото за храната се грижи маса народ :D:D

103

тупа лупа и край

преди 5 години

Докато не се последва светлия чилииски пример -- за една вечер на един стадион всичко да приключи...само един път да видят някои хора и ще видите как се ходи в бригади ,биещи хотелиери дето пак са разни бригадири и вся асталная ***...на фитнес ли ще ходиш ,трева ли ще продаваш с БМВ амфетамине ще разнасяш....

102

Ханс

преди 5 години

Унтерменшка си е позволила да ухапе ариец!!!Веднага разстрел!!!

101

Анонимен

преди 5 години

Като гледам изписаното,започвам да се съмнявам дали тази статия не е пусната умишлено,да се съсипе бизнеса по морето.Има си полиция и съд,нека те се задействат и се разбере какво реално се е случило!Обикновено трябва да се изслушат двете страни,а не само едната.

100

Ззз

преди 5 години

Навремето като ученик работих е един хотел там. Беше собственост на някакъв червен депутат и любовницата му. Бяха го приватизирали за някаква смешна сума. Говореше се как предния сезон въпросната "дама" е докарала мутри да заплашват персонала, включително и с пистолети, защото са искали да напуснат. В момента тази жена е шеф на съюза на хотелиерите в Слънчев бряг. Елена Иванова се казва - *** и половина.

99

ох..охххх .оооо

преди 5 години

Ако не е хотелиер ще е Митьо или Кравата не по-добре е лейтенант с наказателна бригада...

98

Цирк

преди 5 години

После ревяли че нямало персонал, държавата цирк. Като си тръгнат украйнците ще сложим бабите от село да ви прислугват в хотелите.Затъваме още и сигурно. Държава нищо. От сега предричам адски срив на населението до 20г защото всички нормални ще се изнесът от тази ***.БГ през 2040 - баби и мафия, това е.

97

Анонимен

преди 5 години

Добре новина. Колкото повече лъсва мутрафонщината, толкова по-добре. Лесно е да краднеш едни ***. Трудно е да направиш нещо с тях. Скоро - нова вълна фалити на хотелите /ох, котьоо, ох кеф/. Докато най-накрая дойдат нормални от някъде и ги изкупят на безценица, та да тръгне тоя бизнес. Отмъщението на Българина не е пряко, но за това пък е идеално прицелено. Крадците с парите ще си го получат по един или друг начин.

96

Унижението

преди 5 години

Цяло едно поколение изтърпя следното унижение.Раждаш се в робска д-ва и бачкаш за 500 лв в Монтана.После ходиш по морето за 650 лв. А накрая береш ягоди в Англия лятото за 1800 паунда. А зимата разтоварваш камиони в Германия за 1 600 евро.Във всички случаи си роб,без права,унижен и подигран ежедневно по правило и устав.Дали не е било по-добре руското робство-да ти дадат апартамент,да си къцаш в завода и да ходиш на курорт всяко лято.Да имаш приятели ,ядене и повече свободно време.А не ад на земя

95

Неам думи

преди 5 години

Да биеш жена...дето ти бърше мръсотиите за 300??! Това нито е мъж, нито дженди, нито "бизи-мизи"! Това е един биобоклукъ с голямо "Ъ", дето нестава за нищо друго освен да чук/а камъни...*** то сега и това вече го няма!