99

смехрко

преди 5 години

Другарката лъжа пак зове :)))))))))))))))) >Но мълчи за много други неща.Какво стана с техният заместник окошарен в Турция,Кирчо с оръжие и куфари пари на митницата,Техноимпекс, мостреният панаир панаир в Пловдив,и още много други далавери и компромари.Къде се скри перото им Еленчето с червеното елече.Наглост е да се появяват по медий и да дават съвети и мнения. Корумпирани от партия забранявана със закон .За геноцид към държавата и народа

98

Анонимен

преди 5 години

Трябва Закон за защита на държавата с една точка :забрана на герб и дпс

97

Анонимен

преди 5 години

Цв.цв върти агнета като за последно,да им преседне наглоста за избитите животни на хората.

96

Анонимен

преди 5 години

Толкова герберски тапири има, че не е нужно някой да ни затрива, ние сами ще го сторим.

95

Анонимен

преди 5 години

Щом от застраховката ми са преведени пари за обезпечителните фонд,защо ме карат да си правя втора застраховка,а може би като фалира още някой трябва да платя трети път и при всяко следващо плащане плащам ДДС на Влади!Да ми приспадне те ДДС-то от втората застраховка,услугата не е извършена!

94

Анонимен

преди 5 години

Огромна некадърност и некомпетентност проявява ГЕРБ по случая с фалита на Олимпик, което не е изненада, те винаги са били такива. Изненадата е, че ГЕРБ го показаха толкова явно.

93

Анонимен

преди 5 години

Така нареченият Цар има доста грехове към българския народ, но най-големият е този, че заедно с Доган решиха да вкарат просото селско момче от Банкя, бивша мутра и бодигард в голямата политика.

92

pph4588

преди 5 години

Банкянската тиква пак се опитва да противопоставя хората един на друг. Разделяи и владей.

91

Анонимен

преди 5 години

Борисов иска да върне парите от кипърците, а Нинова иска българите да платят, нали сме по-богати от Кипър.

90

Сифоня

преди 5 години

Хе-хе, Корни и днес не можа да мине без Боко. Айде да го взима в спалнята и да мирясва.

89

до 97

преди 5 години

Ралица Агин беше от НДСВ, но сега е от ГЕРБ.Също като Вожда й.Не зная колко хора си спомнят, че Бойко Борисов беше избран за депутат от листата на НДСВ в Благоевград, но се отказа от депутатското място, защото ген.Любен Гоцев и така нареченият Цар решиха да го сложат за главен секретар на МВР.Там щеше да им бъде много по-удобен. Също и на Младен Михалев-Маджо и старият им приятел Румен Николов-Пашата, който преди няколко години, вече при Бойко Борисов премиер купи Кремиковци и го наряза.

88

Анонимен

преди 5 години

Има закон - Кодекс за застраховането и това, което трябва да направи Нинова е да сезира прокуратурата за грубото му нарушаване от ГЕРБ,ри фалита на Олимпик.

87

Хе хе хе хе хе хе хе

преди 5 години

Како Корнити си Лъж!Како Корни, посмали,Како Корни, не лъжи!

86

месара

преди 5 години

другарката "истина" нинова, както винаги казва "истината". гласувайте за нея, тя е единствената "загрижена за народа", в случая шофьора. абе другарко, абе "истино", абе селска клюкарко, с всеки ден ставаш все по смешна и жалка!

85

Анонимен

преди 5 години

Това, че ГЕРБ лъже за Олимпик е ясно. Неясното е защо на Нинова не са й обяснили за какво точно лъже ГЕРБ.

84

Анонимен

преди 5 години

ГЕРБ е СИК, а СИК са и застрахователи освен останалото. Сега ГЕРБ, т.е. СИК, задължи хората втори път да пълнят гушите на застрахователите, нарушавайки грубо закона.

83

Анонимен

преди 5 години

Ралица Агайн еврюхата на крадливия кобург, отдавна трябваше да е в затвора заедно с Искров и другите НДСВ-ейци, сега пребоядисани ГЕРБ-ерасти, защото проспаха фалита на КТБ! И така сикаджиите благодарение на еврюхата са 9,5 млн. напредА Корнелия Нинова за пореден път е права.

82

Анонимен

преди 5 години

Уж дебелите люде не били злобни.Погледнете тези две дунди на снимката.Злобата е изписана на лицата им.

81

Каледония офшор ООД

преди 5 години

Дайте им пари на червените амеби и пак да идат да се застраховат при някоя солидна сомалийска застраховатерна компания. Със тоя гаранционен фонд можем да нахраним всички офшорки по света, да живее коминтерна.

80

Съвет

преди 5 години

Ех , Нинова.Пак ли? Спри се ***. Става ясно че Борисов се мъчи да направи нещо по въпроса за пострадалите граждани.