158

22 МСП

преди 5 години

Нека се има предвид ,че обхватни от евро-гАски-неолберален и демократичен плам,така улеснихме достъпа на разни видове "приятели",разбира се не без помощта на нашите родни продажници,че вече никой не желае да работи с нашите служби ,а те а толкова безпомощни ,че един анализ на обстановката не могат да правят, но в замяна на това ги демократизирахме и вече всеки може да *** дава съвети или да се меси в дейността им

157

Анонимен

преди 5 години

До 22 МСПИмате официална покана да се изнасяте в братска ***. И не се връщайте , моля Ви.:)

156

22 МСП

преди 5 години

Тук има някои,които смятат,че архива се редактира,на кой както му е удобно.Архивите са паметта на държавите,а ако има нещо ,което не трябва да става публично достояние се слага гриф ,че подлижи на разглеждане и публикуване след някакъв период.Нищо от събитията свързани с присъствието да наши войски в Чехословакия ,при това поканени, не попада в тези категории.И още,ако някой се обръща персонално към мен да използува обръщението "ви", все пак не съм играл "мачле" с него край родното му село

155

Анонимен

преди 5 години

Не само не са отказали по подобие на ръмънската компартия, а Правешкият убиец е сред най-горещите защитници на кървав погром над реакционерите в Чехия!!! По-надъхан дори от "съветските другари"!

154

Анонимен

преди 5 години

Няма как да виним обикновените войници за изпращането на окупационни части в Прага. Единствените виновници са безродната, човеконенавистна комунистическа върхушка. Щом Румъния е могла да откаже, могли сме и ние. Участието в тази окупация е позор, който трудно може да бъде изтрит.

153

Анонимен

преди 5 години

Офицерството по онова време вече е най-гъстата и зловонна тuня, произведена от комунистическите башибозуци. Съставено от малограмотни шумкари, криминали, садисти и техните деца. Българският офицер е синомим на доблест и чест до началото на септември 1944. Доказаха го, като останаха в Родината и изживяха побоищата, осакатяването, поругаването на честта им - тяхната и на семействата им, а повечето бяха убити без съд и присъда още в първите месеци на комунистическия преврат.

152

Напомняне

преди 5 години

До КрайХайде, хайде... чак пък най-праведни! Май си забравил за изгарянето на богомилите на наша територия и избиването на 52 български рода само и само да угодим на западняците и приемем християнството. Което правим и сега за съжаление.

151

Българин

преди 5 години

Спасили сме ги от капиталистически преврат, за което трябва да са ни благодарни.

150

мухахах

преди 5 години

"Окупатори". Това е точната дума за българските войници в Чехия. Всичко друго е ала-бала. Освен да се срамуваме и извиним на чехите нищо друго не можем да направим.

149

Край

преди 5 години

Не идеализирайте чехите. Това са евреите на славянството. В България не са идвали да помагат след освобождението а да печелят. Братя Прошек не са дошли да ни варят бирата, а да печелят левчета. Така както ЧЕЗ не дойде да ви е светло а за да печели. И подозирам че по онова арбитражно дело ЧЕЗ ще си тръгне от тук с едни 300 млн. евра. От нас.А че тогава ни е било наложено да пратим воиничета там не се различава от това че имахме войничета в Ирак и Камбоджа и Афганистан.

148

Володя улянов

преди 5 години

До Анонимен... и руски войници които са стояли с автомати на пост пред народното събрание.

147

Володя Улянов

преди 5 години

До 22 МСПХората които зачитат гражданските права и се стремят към прилагането им не са задължително гейове, макар да изглеждат така в очите на казармите алкохофили. Да отстояваш правата ни е много по-трудно отколкото да правиш това което ти кажат да правиш без да се замислиш.

146

Анонимен

преди 5 години

от какво и от кого сте защитавали бе другарю, от това че хората са искали свобода? гадове комунистически, верно сте за разстрел!!!----------------------------------------------------------И става дума за един народ, на когото трябва да сме дълбоко признателни за помощта, която ни оказва след освобождението - десетки учени,архитекти, културни дейци,индустриалци идват в България и допринасят за развитието й

145

Край

преди 5 години

Не давайте да ни насаждат ВИНИ които нямаме. Нито сме правили газови камери за хора, нито сме пържили хора с ядрени взривове, нито сме експлоатирали колонии и не сме продавали хора като ***. Българите сме най-праведните хора на света. И трябва да се гордеем с това и дано някога ни се върне.

144

БГ окупант-1968

преди 5 години

Ахой,слечна - маам пиво! Як се мръдааш? И така нататък...

143

маде ин Булгари

преди 5 години

А някой от американците извинявал ли се е някога за избитите, по най-зверски начин, над два милиона мирни виетнамци? Предимно бебета, майки, баби и дядовци!

142

евала

преди 5 години

Това е социалистическият *** ! Промива ти мозъка ,така че 40 години го държи гладък чист. Армиите бяха "поканени" от няколко чеха /руски шпиони/ и всички отидоха ,без румънците ,които видяха в това основание, руските войски на връщане да останат в Румъния.

141

Ми да - имам

преди 5 години

има елемент на кока в кока-колата - обаче в 1969-1970-1971 съм я пил като дете по сладкарниците - мисля че струваше около 10-11 стотинки - като оранжадата...

140

ikar

преди 5 години

До АнонименНе съм го измислила , гледах филм за компанията Кока кола. Дали сте се замислял какво означава първата част от названието на напитката?

139

анонимен до 44

преди 5 години

"Асистента" в момента е професор благодарение на ума в главата си , а не на "подвизите" си като войник.