152

Анонимен

преди 5 години

Кал така ще ти каже че имаш течност в корема. Има си диагноза за това. Имаш ли проблеми с бъбреците, черния дроб?

151

Анонимен

преди 5 години

До СлавянинСигурно си запознат,че лечебните заведения в България са търговски дружества от почти десет години. Ако си мислиш,че едно търговско дружество може да съществува без да извършва търговска дейност,значи за Нобелова награда.Здравните вноски не покриват и 1/4 от лечението.Забелязъл съм обаче,че в магазина или на пазара,това че някой е положил Хипократова клетва,въобще не ги вълнува!

150

Анонимен

преди 5 години

Не мога да ти падна на нивото. *** си ми не разбираш явно. Не.. не си виновен ти! . Не ме разбирай погрешно. Последния човек на който ще се обеснявам си ти. Просто ме отмини.. аз със сигурност ще те отмина. Ти не ме познаваш за да ме анализираш! А аз не съм ти позволила.

149

Tr

преди 5 години

Sadebnite medici tryabva da sa ot chujbinaV bulgaria garvan garvaba oko.ne vadiDa vi vidim togava.

148

Анонимен

преди 5 години

Пият вода в една инжекция слагат вода и пият на капки. На родилките им съхне устата. И си мокрят устните с тях едва ли не.

147

Анонимен

преди 5 години

До АнонименНяма лошо че всеки има мнение,но тези мнения трябва да се излагат грамотно,за да се разбира за какво става въпрос,а пък е и въпрос на елементарна грамотност,да боравиш с понятия,които са ти ясни! Ако ти кажа,че си *** и неграмотен,ще се обидиш нали?

146

Американ

преди 5 години

До 154Опита ти с лекари по подразбиране е свързан с неприятности.А има ли шанс *** да е умряла от старост? На колко години беше?

145

Анонимен

преди 5 години

152 Масово докторите в България вече са доста добре платени при това официално без да броим парите получени безотчетно. Не са добре платени в Бърза помощ и общинските болници, но гинеколозите особено не са за жалене. Просто да се скача и избутва с лакът си е нещо нормално за България. Остарели практики, дори глътка вода не можеш да пиеш неща който по света не са така. Знаят го вероятно, но така са си свикнали и на никой не му пука.

144

Наблюдател

преди 5 години

До 143Описал си точно лекарското самосъзнание идващо от тъмните години на комунизма та до сега, но го приписваш на по-новото време!?Знам че ти е малка пенсията, ама това не може да е причина да извърташ така.

143

Анонимен

преди 5 години

До 150Защо те боли не би трябвало.

142

Анонимен

преди 5 години

Нали си компетентна давай. Къде е описано, че имам претенции? Виж сега чужди думи в устата няма да ми слагаш. Аз не съм ти и не съм те. Ако си свикнала ще отвикнеш. Ако не ти харесва нечие мнение просто отиваш в гугал четеш за готвене, шиене на гоблени и плетива. Всеки е свободен да изказва мнение. Никой не е длъжен да полза медицински терминологии в днес.бг.Човек не разбира това. Всеки си има мнение и гледна точка.

141

Анонимен

преди 5 години

До АзНа зъболекар като се ходи също боли! Давай сега да оплюваме и тах ли?

140

Аз

преди 5 години

Развиках й се да го маха това от мен Написа ми две грешни диагнози без изледвания. И антибиотици. Щях да припадба там като чух диагнозата. Тя ме изгони не искала да припадам в кабинета й.Отидох при друг гинеколог. Диагнозата ми беше друга . Пих билкови хапчета. Гинвколожката ми каза след три месеца , че съм здрава и да отида при нея, когато реша да имам деца.Опитът ми с лекари и покрая майка ми, която почина заради лекарска немърливост е доста изпълнен с болка и сълзи.

139

AZ22

преди 5 години

Нали искате безплатно здавеопазване, защо ревете? Без пари - толкоз. Лекарите не са роби. Кадърните ще получават достойно заплащане или ще отиват в чужбина. Може да ги задържите само като затворите границата и стреляте с автоматите по бягащите, като през соца...

138

До 144

преди 5 години

Когато имаш претенции за даване на компетентно мнение по въпроси свързани с определена професия и специалност,за която се твърди,че се учи през целия живот,е меко казано да не си наясно с елементарната терминология!Лично аз не бих се осмелил да пиша по теми,които са ми твърде далечни !

137

Аз

преди 5 години

Имах нещастието да отида миналата година при гинеколожка с доста години стаж. Влизам вътре , посрещнаха ме сестрата и докторката доста студено. Сякаш влизам при гробар , а не доктор. Докторката ми вика събличай се лягай на масата. А то едно мърляво чак се усъмних в хигиената дали е на ниво. Гледа ме тази на ехограф. Вика ми, че имам течност в корема. И не знае защо. После на онзи гаден уред се качих магаре ли как му казват, тази вещица като извади онзи спекулум и ми го вкара щях да умра от болка

136

Анонимен

преди 5 години

https://blitz.bg/obshtestvo/britanska-akusherka-opisa-uzhasa-da-rodish-v-blgariya_news419830.htmlБританска акушерка описва ужасът да родиш в България. Това е линка, прочетете за да видите нейното мнение. За съжаления имаше и жена министър гинеколог и нищо не се промени. Дано тази статия стигне до някой който да се размърда и осъзнае, че не само парите са причина да не раждат жените.

135

Анонимен

преди 5 години

До 140Но всички ги практикуват. На някои жени не им пада корема в деветия месец седи си горе високо. Проблем е нали трябва да е на входа бебето. Десет сантиметра разкритие да има жената. Тоест да му виждаш ***. И ако е са два как да стане понеже си компетентен? И ако са и изтекли водите, как се изражда на сухо. И за родилката мъка и за доктора мъка. Всички сте компетентни по всички въпроси за това всеки работи, това, което не му е работа.

134

мз

преди 5 години

за бога,Българки,НЕ раждайте за да сте живи.

133

Анонимен

преди 5 години

Всеки има претенции че някой друг лежи на неговия гръб и той му изработва заплатата!?Обаче,ако го питаш какво изработва,къде го реализира и каква е принадената стойност на продукта,едва ли ще може да обясни.Ако го питаш защо дава брак,пак ще се пули и ще мучи!Ако се опиташ,да му обясниш,че лечебните заведения,отдавна са търговски дружества,които задължително трябва да печелят,за да съществуват,пак ще влезе в обяснителен режим за неща,от които хал-хабер си няма!Вдлъбнатите си знаят тяхното!