48

опа

преди 5 години

А кой е собственик на алпийска фирма Дъглас?

47

Анонимен

преди 5 години

КОГАТО ЕДИН ЗАТРАХОВАТЕЛ ФАЛИРА ИЛИ БАНКА ТРЯБВА ДА СЕ НАПРАВИ ОДИТ И АКО ИМА УМИШЛЕН ФАЛИТ ЗАПОВЕД МЕЖДУНАРОДНА ЗА ЗАДЪРЖАНЕ И ДЕЛО!!!САМО, ЧЕ НАШЕТО КФН ЗА НИЩО НЕ СТАВА ОСВЕН ПОЛИТИЧЕСКИ НАЛАГАНИЯ НА ГЛОБИ И ИГРИЧКИ!!!! ДАНО ДРУГИТЕ ДЪРЖАВИ ИЗПЪРЖЕНИ ВЗЕМАТ МЕРКИ!

46

Pipi

преди 5 години

До НикиНе е работа на хората да правят разследване на фирмите. Са това си има органи, механизми и закони, и хора дето това работят! Щом някой е допуснал дружестото да работи на Бг пазар и още повече да застрахова стотици хиляди хора и държавни и общински органи, значи трябва да има контрол.. Е да, ама май не!

45

Анонимен

преди 5 години

Брокерите го направиха още по богат

44

Анонимен

преди 5 години

НЯМА ФАЛИТ ИМА ИЗТОЧВАНЕ ТИП ЧЕРЕПА!!!!ПЪРВО СЪБРАЛ ПАРИТЕ ЗА ЗАСТРАХОВКИ ПОСЛЕ ЗАБАВИЛ ПЛАЩАНИЯТА ИЗТОЧИЛ ПАРИТЕ И ЕТО ТИ ФАЛИТ!!!ПРИХОДИТЕ КОИТО Е ПОЛУЧИЛ ЗА ТАЗИ ГОДИНА С В ПЪТИ ОТ ИЗПЛАТЕНИТЕ РАЗХОДИ НО ОБЯВЯВА ФАЛИТ ЩОТО ПАРИТЕ ИЗТОЧЕНИ!

43

До Циник от 44

преди 5 години

*** прав си, обаче нашенската каша не е гурме ресторант. По скоро прилича на ресторант за бързо хранене. Слагам + за мнението! ;-)

42

Телерик

преди 5 години

До Ци н ик: Беше ли на джамия, или още се размотаваш? И да не забравиш да се измиеш преди това!

41

Циник до 44

преди 5 години

...забравих да питам. Ти като си поръчаш бийфтек в ресторанта, питаш ли сервитьора за името на кравата или правиш независимо проучване?..---------В интерес на истината.... гурметата по цял свят - питат! Но само в цивилизования!Плащат луди пари за стек от масажирано японско теле...а *** - се интересуват - дали кучето и котката в кебапчетата им още мърдат..

40

Анонимен

преди 5 години

Кво стана бе? Нали троловете твърдяха, че собствениците били СИКаджии?

39

До Ники

преди 5 години

А, забравих да питам. Ти като си поръчаш бийфтек в ресторанта, питаш ли сервитьора за името на кравата или правиш независимо проучване?

38

Анонимен

преди 5 години

Тоя Гонзалес да не е портиер в хасиендата на Мис *** в Барселона?За един приятел питам.

37

До ники

преди 5 години

Щото бай.... Ники, всеки нормален човек поставен в нормална конкурентна среда поема определени инвестиционни рискове в разумни граници. Иначе казано бидейки на българския пазар въпросната фирма (която се оказва, че държи повече от 17% дял) се предполага, че щом има лиценз е съвсем нормално да избереш нея, след като при равни други условия предлага най-ниска годишна премия. Другото е въпрос на контрол и прилагане на законодателство!

36

пецата

преди 5 години

Номерата на баце са това , гонзалес ще е някой *** от някоя испанска махала , тея схеми са ясни , баце изтупва чувала като за последно , няма такива кражби , баце ще остане легенда , крадец министър председател

35

Циник

преди 5 години

Бе то хубу, че си праите сметка на парите - кото нямате - *** колегата е прав!И малкото които имате - ги изсипвате на всеки кокошкар! И верно - не сте само вие виновни!На вас - за едно бързо кредитче от илядо лева - ви бъркат с микроскоп в дупетата, и ви броят пломбите - а на този с милионите - даже не го питат - откъде е дошъл, и кой е! Комодски острови...седалище в Кипър..бизнес в Бразилия...вони - та се не трае!Кой трябва да осъществи контрол?Е на тоя простичък въпрос като си отговорите

34

пики

преди 5 години

До никиТи ако имаш кинти в излишък,не всеки ги има.

33

Pipi

преди 5 години

Не е виновен обикновенният човечец, дето си прави сметката за всяка стотинка, щото няма пари. Къде е била толкова време КФН, дето пак проспа проблема, както и с КТБ?!? Тези хора там изобщо знаят ли защо взимат заплати? Той испанеца години наред правил печалба в Бг, те сега се сетили да проверят кой стои зад компанията. Нямам думи...

32

ники

преди 5 години

То българинът ако има по-евтина застраховка би се застраховал и във фирма от Намибия (примерно) и после ще мрънкат че нямало контрол?!Защо не се интересувате кои са собствениците преди да си правите застраховка?

31

гуню

преди 5 години

Държавата не може нито веднъж да защити бг гражданите, защото небето ще падне

30

Проф. Мърморски

преди 5 години

За здравето на духа пийте една студена вода.

29

Въпрос

преди 5 години

Г-жа Агайн да не би случайно да е дъщеря на офицера от ДС Венцислав Агайн?