30

Анонимен

преди 5 години

В Европа няма безплатно лечение! Не лъжи или прочети ако не знаеш!

29

Анонимен

преди 5 години

До от ЦК на ГЕРБВиновен е, защото пак се опитва да дойде на власт. А регистърът явно е хакнат от хора на БСП. Ваши хора!

28

От IT сектора

преди 5 години

Ако знаете какви луди пари дават за ненужен софтуер и хардуер държавните учреждения. Да не говорим че цените към тях са в пъти по големи. Готиното е, че понеже плащащите не са наясно с реалните цени може да се минава и с минимални рушвети.

27

Анонимен

преди 5 години

До от ЦК на ГЕРБ"Не бе - Орешарски е виновен."---И Станишев, и Станишев! А, пък Костов ги е подкукуросал, знам аз! :)

26

Логика

преди 5 години

Затворници бягат , регистъра хакнат ......,но министъра с рабфак е нрзаменим и несменяем !!!! А щом са извикали ДАНС проблема не е само в счупен прозорец ! А защо шефката на регистъра не е вън, за да не пречи на разследването, а се прави на ценен помощник ? Е по - скоро реторичен въпрос!

25

Анонимен

преди 5 години

Живея в чужбина и питам-защо когато пусна българска телевизия по време на реклами виждам само банки отпускащи кредити,разни печалби от талончета,лекарства за стави които"магически"премахват болки?На кредит ли живеете,след като печелите достатъчно от лотариите и защо не си лекувате ставите в лекарските кабинети,да не би здравеопазването ви да не е безплатно защото в страните от З.Европа е безплатно и лекарствата предписани от лекар са с намаление от 50 до 80 % ? Овце ли сте,че избирате все комуни

24

Анонимен

преди 5 години

Гербаджийската орда вън от властта!!!

23

Валери

преди 5 години

До 22. Глуппак, мигрантите ни заобикалят, защото не ги пускаме. Не влизаха ли преди 2-3 години на талази.

22

от ЦК на ГЕРБ

преди 5 години

Не бе - Орешарски е виновен.Как така не сте разбрали още.

21

Изнервен

преди 5 години

До 20 червендалест анонимник. Абсолютни глуппости си написал, но те някакси страшно ми пасват на управленията на БСП.

20

Анонимен

преди 5 години

А ЧУЖДИТЕ ИНВЕСТИТОРИ БЯГАТ ОТ БЪЛГАРИЯ.ДОРИ И МИГРАНТИТЕ Я ЗАОБИКАЛЯТ ОТДАЛЕЧ.

19

Анонимен

преди 5 години

Другарката партийна секретарка Цецка, вашата майка, се проваля по всички фронтове: От затнворите затворниците си тръгват, когато си искат, корупциатка е на високо ниво, няма съдебна реформа, търговският регистър се провали, назначава разни некадърни калинки и султанки и още не е подала оставмка по непригодност.На това му се казва *** герберастки.

18

Анонимен

преди 5 години

Той вече и топка не е способен да рита, откакто натрупа тези сланини.

17

Логика

преди 5 години

Гаф е тая кака Ц.Ц. да пръдне в операта , ама тя в тоя ресторант не ходи !

16

Анонимен

преди 5 години

ИМА НЕЩО МНОГО НЕЧИСТОПЛЪТНО В ИЗДЪНКАТА С ТЪРГОВСКИЯ РЕГИСТЪР.НО ТО КОЕ ЛИ Е ЧИСТОПЛЪТНО В УПРАВЛЕНИЕТО НА ГЕРБ?

15

Анонимен

преди 5 години

До до 1Щом се прави на компетентен по всички въпроси тоя *** и на всяко гърне меродия - да решава проблемите в държавата - не само да рита топка с Бистришките тигри.

14

:)

преди 5 години

Трябва да си уникален дървар, за да създадеш система за 6+ милиона, която да зависи от 4 изгорели диска. Във фирмата ни се правят бекъпи на всеки 4 часа, като се съхраняват на отделни дискове локално и паралелно в Интернет на чужди сървъри предлагащи бекъп. И става въпрос за малка българска фирмичка, не за Търговски регистър на цяла държава. Скъсаха нервите на хората и предизвикаха огромни загуби. Не оставки, а затвор трябва да има за такива некадърници.

13

Въпрос ?

преди 5 години

Тая Зинаида (името и що е руско?), не беше ли някаква във фалиралото правителство начервения Орешарски ? Нямам повече въпроси...

12

Ха-ха

преди 5 години

За едно е права. Решенията се вземат от некомпетентни хора.Затова се създават имитации на дейта центровеИстински са само парите

11

Вариантите

преди 5 години

Вариант 1: Майката на Нацията - чичо Цецка РабФака е назначила прекалено много Калинки и няма кой да свърши работата. В следствие на това се получават такива УНИКАЛНИ издънки. Вариант 2: Някой извършва манипулиране на данни в Търговския регистър, за да се замете нещо грандиозно голямо (като фирмите източили КТБ примерно). И в двата случая ГЕРБ трябва да подадат оставка.