147

до 157

преди 5 години

Правилата се създават от интелигентни хора!Такива като теб им остава само едно право - да плащат!След като не можеш да осъзнаеш отговорността от притежаването на изправен автомобил, държавата ще те принуди да го поддържаш в изправност!Трошки по улиците не трябва да има!София и останалите големи градове са препълнени с автомобили!Това не може да продължава вечно!

146

Анонимен

преди 5 години

На днешния ден на Богородица си пожелавам на мен и на всички вас престъпната мутроорганизация герб и всичките и членове и симпатизанти да ниносвободят от присъствието си!

145

Анонимен

преди 5 години

Да играеш по правилата - правилата създадени от кого? От престъпната ви шайка? Правила, създадени за да се облагодетелства мутроправителството? Не, благодаря! Стотинка няма да видите! Всички ще бъдете отнесени като пясъка от вятър!

144

до 152

преди 5 години

В едно нормално общество нещата не се случват защото "така ти харесва", а защото има правила!Хайде пробвай да минеш TUV в Германия с някоя трошка, закупена от Горубляне!После обясни на германиците, че не са прави да ти спират колата от движение!

143

K

преди 5 години

Разориха българите,още малко до края

142

до 142

преди 5 години

Шматка може да викаш на баща ти!Какъв държавен рекет!Ако нямаш пари за ГО, значи напразно някой ти е позволил да имаш автомобил!Автомобилът е отговорност, а не право!След като не можеш да поддържаш изправен автомобил, значи си опасен за всички участници в движението!Ама трябвало ти автомобил, за да береш домати на село!Съжалявам, пич - или играеш по правилата, или вървиш пеш!

141

Анонимен

преди 5 години

До до 111Всеки навършил пълнолетие е отделно семейство по закон. Ако 2-3 поколения са под един покрив са съответно 2-3 семейства под един покрив-това, че са принудени или така им харесва е друга тема. Та колко коли има пред една къща не е въпрос касаещ комшии и всякакви измислени институции....Въпроса е кое оправдава да даваш пари за това, че има пияни, дрогирани и шизофреници неуправляеми по принцип зад волана? Защо за това да плащат такива като мен без нито едно нарушение за десетки години?

140

До 135 опа

преди 5 години

Ето хора, с две приказки герберският *** се издаде. Виждате наглото им държание и отнишвние към хората, които им издържаме цялата дружинка. За герберунгелите хората нямат значение. Важни са сано рекетът и кражбите на пари! Вижте ги! Хубаво ги вижте! Наричаха ви в прав текст стадо, матрял и какво ли не! Крайно време е тази шайка да бъде изритана завинаги!

139

BG

преди 5 години

До Анонимен от BGНе съм съгласен - можеш да се претрпеш с всякакъв автомобил."BMW резачка" управляван от рацер и от плаха домакиня се движи по различен начин.Отделен въпрост е, че като не си готов да яхнеш BMW 400 коня е по-добре да не го правиш.

138

Анонимен

преди 5 години

Любовните двойки са София и АртуроИрина и ФлавиоАндрея и СамуелВероника и ПаблоЛюбимата двойка на зрителите е Андрея и СамуелГолемите злодей са ЛеонардоИсадораУлсиес и ЕмилиоЕндер Томас е певецьт на сериала Хит Земя на честта

137

Анонимен

преди 5 години

Земя на честта за братята Гаярдо 1 е Артуро2 е Флавио3 е СамуелТяхната Сестра Алма нейната близначка ВероникаСестрите Дел Хунко1 е София2 е Ирина3 е АндреяЛюбимката на зрителите е Андрея а любимецът на зрителите е Самуел

136

до 143

преди 5 години

Ти си изключение...Мога да се хвана на бас, че над 80% от автопарка в София се шофира предимно градско, а извънградско само 2-3 пъти в годината!

135

Анонимен

преди 5 години

Здравейте препоръчвам ви Американската Хит Теленовела Земя на честтаХит в целият свят и в цяла БългарияСпечелил милиони награди в целият свят и в цяла БългарияИзльчен по бТВ и бТВ лейдиПовторение всеки следобед без Съботите и неделите от 17 до 17 55Всяка сутрин без неделите и понеделниците от 5 до 6 часаИ всяка сьбота и неделя сутринта от 10 до 12 на обяд по бТВ лейди

134

до 139

преди 5 години

Какво е чОкундур?!Апропо - с подобни епитети може да се обръщаш единствено към родителите ти!

133

Анонимен

преди 5 години

"50 лева е една карта за транспорта за цялата градска мрежа на месец!"Е да ама колата ми трябва предимно за извънградско. А ГО е задължителна, независмо дали я караш в града, извън града или само ти седи в гража.

132

До 138

преди 5 години

Ето поредната шматка - явно не е разбрала, че метро и то само две-три линии има единствено в София! Но в другите населени места хората също плащат дтржавния рекет!

131

Анонимен

преди 5 години

Конските сили и кубиците имат голямо значение...Що народ се изтрепа с мощни БМВ-та за едното нищо...

130

BG

преди 5 години

до 126Гражданската отговорност е на Гражданина /от там "Гражданска"/, а не на автомобила. Притежваш 3-4 коли или никаква, но управляваш такава /служебна, под наем/ застраховката е персонално към теб. Ти правиш ПТП-то, а не автомобила. Без значение конски сили, кубици и прочее прототии. Като си рисков шофьор - дебела "Гражданска"Ама тук скубането е на стадото е на кой както му скимне - колкото му душа иска. Въпрос - какво става с остатъка от постъленията от ГО от предходната година?

129

До 126 малоумнк

преди 5 години

Ти обаче продължаваш да смърдиш тука, натрапчиво смърдиш, чак мухите започват да кацат върху теб! Кой ти каза, че ГО е обвързана с цената *** автомобилите? След като е пазарна икономика цената се определя от търсенето. Но понеже мутрите си имат държава и задължават хората да плащат нещо, за което не получават нищо в замяна! Това е държавен рекет от държавни мутри! Скрий се или изтечи в канала при твойте герберски смръдливи събратя чокундур!

128

Анонимен

преди 5 години

50 лева е една карта за транспорта за цялата градска мрежа на месец!С метрото навсякъде стигаш за минути!Не мога да разбера тия, които въпреки това държат да се придвижват с автомобили и да търсят после 1 час къде да паркират...