186

Батман

преди 5 години

Хайде стига де с тази баба Дора, не е единствена на която са умъртвили животните. Другите какво да правят - сено ли да пасът ???????!!!!!!!!!

185

НЕ Я ПОКАЗВАЙТЕ !

преди 5 години

Проста бабичка ! Жалко .

184

Хах смотаняци

преди 5 години

Щели да и "платят" :) Хайде аз ще ти платя тарикате да си изхвърлиш поминъка и половин година да не можеш да го подновиш. Хайде, ще ти дам 1000 лева, обади се :) :) Скапаняци малоу мни

183

Анонимен

преди 5 години

Убийци на невинни животни и хора! Божият гняв ще ви преследва сега, нине и во веки! Няма спасения за вас! Треперете!

182

Стамат

преди 5 години

Добра е баба ви Дора, на 140 кози е дала имена. Дали се повтарят? "Стадото на баба Дора е било от около 140 животни, от които само половината били регистрирани." четем в друг материал по темата. На кого да вярвам? Да я съжалявам ли, или да се ядосвам, че е мачкала ветеринарно - медицинските правила дълги години? Объркан съм.

181

Анонимен

преди 5 години

Дора - дъpтa кикимора!

180

Пацu

преди 5 години

Взе да ми втръсва от баба ви Дора!Ще й платят ли козите?Ще ги платят!Предлагат ли й от Карлово 100 кози подарък?Предлагат й!Не знаела дали да ги ще ги приеме...E какво иска?!?Ай cиктиp!

179

Анонимен

преди 5 години

Добре де, разбрахме, че бабата е актриса според коментиращите.Така или иначе е щяла да ги изтрепе тя самата. И как не я е срам да реве, като и пари ще вземе. За Герб също разбрахме. Вас не ви ли притеснява факта, че ако тръгне чума по хората и здрави ще заминат? Тогава ще се сетите за козичките.

178

Анонимен

преди 5 години

Цветанов е пратил елитни отряди гербави ***.. се рат еднакви коментари по всички сайтове за баба дора

177

Реалист

преди 5 години

Тревожете се по-скоро, че етноса започва да става 2 към 1 спрямо нас и вместо да се организирате във ФБ за да браните добитъка вземете се организирайте в спалнята да правите деца!!!! Още деца! Баба ви Дора не я мислете. Министърът ще я обезщети.

176

месара

преди 5 години

тази статия и снимка е сътворена от личната журналистка на бсп_то, другарката елена! е хайде стига сме си правили нови национални герои, като баба дора!!!

175

Анонимен

преди 5 години

Боли ме шмайзера за козичките... абе ***, български деца в нужда няма ли, та дребен рогат добитек сте седнали да жалите?

174

...

преди 5 години

Лyдa работа.

173

2424

преди 5 години

До Анонимен 171:Внимавай какво си пожелаваш!?Да не ги изпревариш?!

172

Who Cares

преди 5 години

Ot nasheneca - syzhalenie ne chakai! Mnogo e kurnaz na chuzhd gryb, dokato ne go spoleti i nego. Togava smenq plochata. Nqkakyw veche prebroi na babata rublite... pusta drenovica nekastrena!

171

ППО, алооо наведи се

преди 5 години

До онзи дето е тоя който се интересува къде е щуцера на първата Коф-Помпа.Дорогой Генеоссе, немен сие ди брюке ОФФ , и зайди с ръка за къде оня изход дето обрисваш гуемото изнуждване. там ще напипаш халка. вкарваш среден пръст в нея и резко дърпаш стремглаво надолу. ако зъГът ти пусне суджука, може да го умиеш и да апнеш. ако обаче зъГът ти не пусне-нааачи му аресва. остани си затника засусуджучен.след което може да уволниш интимния си приятел и да отпочнеш сам преди заспиване да си приш ножч

170

Анонимен

преди 5 години

ГРОБ погуби цял народ. За едни козички ли ще мислят.

169

Анонимен

преди 5 години

До Първа кофпомпаОоо, диванния революционер. Айде, давай, скачай от дивана и почвай, акъл и кварталният пияница може да даде. И да попитам (за един приятел) - ти на последните избори гласува ли, или ходи за гъби?

168

Първа кофпомпа

преди 5 години

Непалачи ГЕРБЕ, Палачът е невинен!Днеска Козите и ОвцетеУтре Конете и МагаретатаВ други ден Кратуните и ТиквитеНепалачи ГЕРБЕ, Пожарникаеят е ПръцайВнайлона

167

Наблюдател

преди 5 години

Много простотии, много нещо.Ако ги гледаше за домашни животни да я разбера, но ако си купите същото домашно месо за вечеря със семейството,тогава щяхте да обвинявахте институциите защо не са направили качествен контрол.