259

ПроСоТо

преди 5 години

къде можем да дадем мнението си?

258

ПроСоТо

преди 5 години

До Анонимен айде сега ти,като явно "побегнал у десно", обясни на нас-простите като какъв ще бъде "социално/ иконом. ефект върху хората от еврото"...Думай,сестро!

257

Анонимен

преди 5 години

Искаме рубли!

256

Анонимен

преди 5 години

От еврозоната печели само Шайката, която ще стане още по-богата като изхарчи валутните ни резерви - 40-50 милиарда лева. Ще им го позволим ли без референдум?

255

Анонимен

преди 5 години

Кога ще влязат в затвора виновните за вноса на заразени животни от Турция и за тяхното маркиране и фалшифициране като български животни?

254

двоен мутростандарт

преди 5 години

Искаме държавата да направи пълна проверка на екарисажите и тяхната субсидия от Европейския съюз, за изгорени крава св,иня и коза. Има ли екарисажна мафия? Защо в Радомирско бе отговорено на хората че екарисажът е законен и след три дни целия """законен """" екарисаж изчезна. Има ли връзка между нарастването на екарисажите, техните субсидии и сеенето на зарази сред животните нонстоп.

253

Реалист

преди 5 години

Много кратно съм писал че референдумите трябва да се забранят , защото глупавите винаги са повече от умните и резултатите са плачевни.. Справка : ОК , Турция ,Пуч Демон и др.

252

Анонимен

преди 5 години

Целта е цените като цифри да останат същите, но вече в Е, т.е. реално двойно поскъпване. Спестителите пак ще бъдат ограбени. Отдавна мътят подобни схеми, доста време измина от Жан-Виденовата зима, време е да се изтупа отново брашнения чувал.

251

Анонимен

преди 5 години

Преминаването към плащане в евро за българите означава ОБЕЗЦЕНЯВАНЕ на техните пари ЛЕГАЛНО с 200 % поне. Търговците ще потърсят спекула и ще натискат за още по-високи цени и печалба. Народ без собствена валута е почти поробен народ, безличен и ... загиващ/ние и без евро смело вървим по този път, а с еврото ще се ускорим двойно/. Българи, постарайте се да видите малко по-далече от носа си и вижте накъде ви води "piped piper" като "марионетки в симфонията на разпадането".

250

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 251 А това е така, защото никой не информира и не разяснява нищо. Съвсем умишлено, а после аргументът е: ами вие сте прости, не разбирате, не може да решавате собственото си бъдеще. Защо ли при швейцарците е друго? И не само там.

249

Анонимен

преди 5 години

В еврозоната ще влезем евентуално след години, може би дори десетина,ако Костя Копейкин си мисли че Бойко ще управлява тогава и само заради това иска да гепи 44 милиарда от бюджета, това показва само колко тъпо парче е.

248

коооооооолега ,

преди 5 години

До Анонимен 253 Малко не на място ти е забележката , ама да ти обясня . За да е действителен един референдум и да се признае от НС трябва 50 % +1 глас да са отговорили положително / с ДА/ на зададения въпрос !!!!! Ако въпросът е " Искате ли да се въведе еврото " - и 80 % отговорят с НЕ - >>> недействителен е референдумът Затова въпросът е така " негативен " Разбра ли , ако не - да обяснявам още

247

Анонимен

преди 5 години

Ами да махнат валутния борд тогава. Искаш ли?

246

Анонимен

преди 5 години

Във "Възраждане" смятат, че парите ..44,5 млрд.. "Така Бойко Борисов ще може да разполага с тях", каза Костадинов....чак сега прочетох статията.. О, това ли било бе момче, пък аз мислех, че реално мислиш за проблемите?! Значи теб фактически не те интересува социално/ иконом. ефект върху хората от еврото ами това, че "борисов щял да има "достъп до резерва"хм... значи ли, че ако не е борисов а друг, то тогава "няма нищо страшно"?ясно- защо да са "те", а не "ние"!Айде бегай-не си за "у лево"

245

Анонимен

преди 5 години

Трябва да се борят Срещу Валутния Брод .. Ако са патриоти.. Валутния Борд ни граби по 5милиарда на година ..

244

амиииииииии

преди 5 години

До Анонимен 246 Aмиииии защото може би социологическите проучвания са платени от поръчващите ги . Как иначе да се обясни факта , че почти никой не иска да гласува за ГЕРБ , а проучванията все ги определят като първа политическа сила , с над 20 % подкрепа

243

Анонимен

преди 5 години

Ха-ха, толкова *** въпрос скоро не бях чувал. Освен това и негативно зададен "Против премахване"

242

Олег

преди 5 години

До Анонимен:Те ако знаеха, че няма разлиак между атомна бомба и АЕЦ освен едни графитени пръти колко са вкарани в горивото нямаше така да обичат и АЕЦ-а! Добре, че не знаят нито за прътите, нито за бързите и бавни неутрони.

241

Анонимен

преди 5 години

Как да повериш референдум на народ, който масово не знае да пише. И ти му дава да решава за евро, АЕЦ и т.н. Той собствените си финанси не може да оправи и краде ток, ти му даваш да решава.

240

Олег

преди 5 години

До лТи за мен не се кахъри! За тебе си се притеснявай!