120

Анонимен

преди 5 години

До 2+22+2 = 3 Толкова ти е математиката.

119

2+2

преди 5 години

И както се разбира тази победа е излязла на Путин доста евтино. Миналата година писаха ,че руски фирми са купили недвижима собственост от фирмата на Тръмп за 80 милиона долара , като по този начин са финансирали предизборната му кампания . Ако приемем , че печалбата на фирмата му е 30%, значи цялата далавера е струвала на руснаците 24 млн долара -нищо работа.

118

z

преди 5 години

Май Русия превзе САЩ отвътре

117

Анонимен

преди 5 години

Наистина е хитър . Прави ги на маймуни тъпите демократи. "Случайна" грешка докато чете нещо написано преди седмица. Но сега знае кой го мрази и от двете страни . Всички са със свалени карти да не кажем ***. Трябва чистка преди изборите.

116

Анонимен

преди 5 години

Статия за лебедовата песен на т.н. демокрация и единството на самия западен съюз.Всичко спечелено през 1986-89 гг. бездарно изядохте и изсрaхтe.Мечтаният ви еднополюсен свят се спомина. Амин.

115

Русофилистик

преди 5 години

В момента любимите ми *** ме търтят.Аз съм русофил-патриот и не обичам нищо толкова силно,както Раша и комунистите.Готов съм да продам родината си за жълти копейки,само и само да получа руски шут в ***. Защото,ние *** сме най-долното и продажно племе и сме готови и майка си и баща си да продадем,за доброто на Раша и комундерската идея..

114

Анонимен

преди 5 години

Тръмп съвсем не глупав и всичко което се случва не е случайно. Нещата с Русия са горе долу ясни , но довеждайки вътрешната истерия на демократите до абсурдни нива го поставя в изгодна позиция. Рано или късно нещата се обръщат срещу плюещите го. И момента е избран много подходящо. Далеч преди ноември и точно преди дебатитете за новия конституцинен съдия . Питайте средния американец какъв е бил скандала преди 2 седмици и едва ли ще ви отговори.

113

Анонимен

преди 5 години

Кое ви дава основание да си въобразявате, че Тръмп е слаб, глупав и всякакви други качества, които ви се иска...Напротив, което обеща си го спазва: Америка над всичко и всички! Не е угоден на либералите, ситуирали се в САЩ, а нас...просто не ни забелязва!

112

До Анонимен 125

преди 5 години

Няма "Европа" няма "Америка" има кланове, шайки с интереси които се пазарят помежду си, правят си мизерии и си разпределят света както могат понеже никой не им пречи.Правилното изказване е: олигарсите зад Путин искат тръба до Германия а клана зад Тръмп не; те искат тръба от Катар за Европа но това удря цената на руския газ и по портфейлите на олигарсите, които обаче не са в позиция да се пазарят понеже ще им замразят авоарите зад граница. Преглъщат и чакат. В световното правителство също не ги щат, нищо че, са готови да си разтурят държавата само и само братовчедите им да ги вземат там.Пов

111

Ж.Ж.

преди 5 години

Руската КГБ и американската еврейски мафии се разбраха за Сирия,за газа, за новия световен ред вкл.как да се държат с Китай, а европейските страни ще плащат сметките - за мигрантите, за войните, за митата и руските санкции и прочие...Честито!

110

Анонимен

преди 5 години

Брей,какъв ли не го нарекоха злите сили Тръмп,затова че иска човечеството да живее в мир! Та нали тази беше глобалната цел на срещата му с Путин! Но има ли зла сила,която да иска мир? Ами тя всичко ще направи,човечеството да погази!!!

109

Анонимен

преди 5 години

Само не разбрах коя държава към какъв тъжен край върви? А иначе американците, и по-специялно тия в САЩ, кpъв п*кaят, тва е положението.

108

до126

преди 5 години

До Анонимензлобата ти излиза като воня от теб-не разбра ли бе козяче че ПУТИН е велик..внимавай боко да не ти прати *** да те евтанизират бе козяк-ХАХАХАХАХАА

107

Анонимен

преди 5 години

определено Путин е в пъти по-класен политик от оня клоун

106

Анонимен

преди 5 години

На Европа не и оттърва каквато и да е спогодба с Русия , затова по всичките (медии) я поливат с *** !Хора живота на всички ни зависи от тези две страни да се разберът !Аз искам децата ми да живеят !!!!!!!Не ме вълнуват пияните *** които се правят на Виниту !

105

Анонимен

преди 5 години

Мачкай Вова ! Нека микробите изпукат !

104

citizen

преди 5 години

това са тотални измислици, Тръмп въпреки критиките е световен лидер,знае възможностите си на такъв и не се съобразява с мнението на различни нагаждачи,тази среща за него е само една от многото

103

Анонимен

преди 5 години

Бла-бла, разочарован русофоб и писал тая статия.

102

Анонимен

преди 5 години

До ГoшуИмето ти казва всико за теб .

101

комитата

преди 5 години

някой плаща да се пише прптив Тръмп и Путин -кой ли?