12

Анонимен

преди 5 години

До Сандохърватите винаги са били гнусни фашист, развяват навсякъде усташискит си знамена и подпалват югославия. н до ден днешен нищо не се е променило при тях...викаш този, дето превзема чужди територии не е фашист, ами партизанин, влизащ в мандрата, за да раздаде на бедните?

11

Сандо

преди 5 години

хърватите винаги са били гнусни фашист, развяват навсякъде усташискит си знамена и подпалват югославия. н до ден днешен нищо не се е променило при тях

10

123

преди 5 години

То нбеше ясно, че никой няма да остави балкански отбор да спечели, ама чак пък толкова явно. френските печки са силни,но я вижте колко дузпи са дали на франция и колко на Хърватска.

9

Анонимен

преди 5 години

Браво на хърватите !Те движеха играта и направиха повечето голове, за съжаление, и два от френските !Футбола затова е емоционална игра, защото е манипулируем, зависещ често от късмета, както и мотивацията !

8

Анонимен

преди 5 години

До Без име 6Интересно защо под статиите на любими марки няма коментари. Забранене са защото знаят какви ще са коментарите.Останете със здраве.Прецаквайки демокрацията прецаквате себе си....демокрация е в свободен сайт, да си кажеш свободно мнението. Другото се казва "диктатура" и "цензура", каквато има малко по на изток от нас.

7

Сп??нс до ..3

преди 5 години

Пак се почнаха конспиративните теории, като са толкова добри футбалери, твойте прехвалени африканци, я ми кажи колко отбора отидоха на 1/4 финали? , колко от тях вкараха гол и колко от играчите им са в идеалния отбор.....

6

Без име

преди 5 години

Интересно защо под статиите на любими марки няма коментари. Забранене са защото знаят какви ще са коментарите.Останете със здраве.Прецаквайки демокрацията прецаквате себе си.

5

Анонимен

преди 5 години

Скромно момче! Това е "прокобата" да се родиш в малка, но корава и храбра държава - няма да те пуснат никога да им натриеш вирнатият грандомански нос , още повече като си натрил преди това носа на бивши "величия" , а също така и домакина-окупатор - "човекът- ракета"!

4

Хъммм

преди 5 години

Казах ли ви аз , още преди 2 недели че Франсия ще вземе купата. Туй че съм стиснат и на никой от мачовете им не сложи повече от 3? .

3

Анонимен

преди 5 години

Хърватия показа, че е най високата класа от европейци.Това могат европейците стана по естествен подбор.Но африканците от колониитеДокараха купата на Франция.Тази раса излезе по силна от европейците.На там вървът нещата.

2

Анонимен

преди 5 години

Това е толкова шаблонно и еднотипно дето пишеш, че...Дай нещо ново.

1

Лично

преди 5 години

аз предпочитах Англия да отиде на финал. Не за друго а по простата причина, че едва ли някой съдия би свирил срещу тях в полза на Франция. Нямаше как да се позволи на малка Хърватска да стане световен шампион, но това което постигнаха е много. Поздравления!