48

Селянче до БС/КП

преди 5 години

утре на урната ще напиша -май.ата ви политици пфу всичките са едни и същи и Курналия и Боко.Няма да се учудя ако целия сценарии- опозиция и управляващи е просто поредния цирк .Какво евро ,какво председателство бе хора , хляба поскъпна два пъти докато бяхме председателстващи. Вие сте луди всичко поскъпва те ми говорят за чакалани и успехи пфууу пфу плюя на вас. Пир по време на чумa.

47

Анонимен

преди 5 години

Ъ!? Че ние искаме ли го това изобщо, и искали ли сме го някога въобще?! Поредният пост-факт, несъмнено обвързан с още социални драми. Аман!

46

Анонимен

преди 5 години

И какво ще се промени ако БКП вземе властта?Гея беше този, който вкара България в ЕС, при това без референдум.

45

няма време...

преди 5 години

Ако до няколко месеца не се вдигнат поне 2 пъти всички доходи в България(включително и пенсиите), разбира се и с финансовата помощ на Европейският съюз, ще има тежки народни брожения и много българи ще напуснат страната с непредвидими последствия за България. Какъв е смисълът да нямаме практически външен дълг (и да се хвалим неуместно с това), а народът да се гърчи в недоимък, а гърците да имат повече от 500 милиарда евро външен дълг и 5 пъти по-големи доходи и пенсии от нас ?

44

Boko bo

преди 5 години

Фондовете скоро спират А България даже е по-зле от началото. Това е с цел за да може да извлекат и последната капка кръв от народа и България. След това за тях Барселона, Маями, Италия. А за нас живот като в Сомалия. С унищожени стопанство, образование, инфраструктура и т.нат. И това без да се вземат под внимание външните фактори.....

43

Селянче

преди 5 години

България вън от ЕС !!!

42

Анонимен

преди 5 години

Това с еврото звучи все повече на онова с доларите през 90те ,голям шум голямо нещо, НАКРАЯ ЩЕ ВИДИТЕ КОН БОБ ЯДЕ ЛИ? Каквото са преживяли родителите ви сега е ред вие да преживеете.Много мечти ,много надежди и накрая една голяма лъжа... Само едната валута държи комунистическия евро съюз ама рано или късно ше падне и нас най много ще ни заболи.

41

Анонимен

преди 5 години

Колко кила рубли се дават за 1 евро, или ако се дадат на вторични ще струват повече.

40

ПроСоТо

преди 5 години

До Некъфдалаверите ,драги,ще бъдат уточнени ПРЕДИ да "ни допуснат".....иначе.."Нема леб"..

39

Кратун

преди 5 години

Както разбирам, отказали са да ни приемат сега. Може след около гогина ако ЕЦБ прецени. С две думи, червен картон на Баце. Като с Шенгена той си мисли, че само една стена остава да се измаже, те му казват, че нищо не му е наред като хората. Не може да влезеш с ритник през вратата.

38

ПроСоТо

преди 5 години

добре,щом "т_ъ_п" е СРАМНА дума,да употребя другата:-"Обратното на остър,но упорит ***"..

37

Некъф

преди 5 години

Влизаме в чакалнята!А после какво чакане и изнудване ни чака, не ми се мисли.

36

ПроСоТо

преди 5 години

До Г-ЖА КОРНЕЛИЯ НИНОВА ***,но упорит ***..

35

А защо?

преди 5 години

А защо Дания след два референдума на пожела еврото? А Полша, Чехия и Унгария да не са по-назад икономически у нас? Защо искат пак да крадат от нас, след като ни сринаха производството? И не пишете минуси преди да помислите - но това е краят на България.

34

Анонимен

преди 5 години

Звездите барабар с планетите и цялата галактика казват че България ще влезе в еврозоната през 7899 г. точно тогава и Турция ще влезе в ЕС.

33

ПроСоТо

преди 5 години

До Анонименвикаш:-"А горките гърци как се мъчат с еврото с по 800 евро пенсии и по още една за Коледа и Великден. А българския пенсионер е богат с 200 лева пенсия и по 50 лв по Коледа и Великден ."Би ли обяснил,ако влезнем в Еврозоната,как и българина ще започне да се мъчи с 800 евро пенция?Много моля!!

32

КОК

преди 5 години

да ги заплашим с БГ БРЕГЗИТ да направим за да ни приемат

31

ПроСоТо

преди 5 години

До Защотоне ти ли е неудобно на тия години да са буташ сред... "Много от нас младите:..?

30

Анонимен

преди 5 години

Вкарайте България в Евразийския съюз и приемете рублата, за да се успокоят рубладжиите в България.Рублата е истинската валута за 1 лев ще вземете 40 рубли и всичко ще ви е евтино!Оставете продажната БНБ, под диктовката на Пеевски и Цацата да фалират и ограбват банки и вие плащайте по 4 млд от джобовете си.А горките гърци как се мъчат с еврото с по 800 евро пенсии и по още една за Коледа и Великден. А българския пенсионер е богат с 200 лева пенсия и по 50 лв по Коледа и Великден . *** народ

29

Анонимен

преди 5 години

минимална - 510 лв = 255 евр.един леб - 1 лв = 1 евро.честито.