39

Анонимен

преди 5 години

Курнело кво се пънеш за мигрантите ***? Твоя син не е ли мигрант в САЩ ***?

38

Отговор

преди 5 години

До НЕУТРАЛЕН 18 Няма лошо да се пита , но и да се дават идеи ,които да са съвместими с здравия разум. А такива от БСП няма.

37

Трак

преди 5 години

А навлеците дошли с Аспаруховата орда преди 13 века и регистрирали се за първи път тука кога ще изгоним?

36

Анонимен

преди 5 години

дали ще приеме мигрантите - 50 000 такива минали за пръв път през нашата граница", настоя Нинова.кви 50 хиляди ***, 350 хиляди са ушaнките заселили се в България. Тях трябва да изгоним и да заприличаме на нормална европейска страна.

35

Съвет

преди 5 години

Нинова , съгласен съм. На защо поставяш въпроса към Правителството , а не към лидера на ПЕС Станишев Там ще има далеч по голяма възможност да се въздейство на Европа. Ама Станишев те видя колко струваш и сега не смееш да са обърнеш към него.

34

Анонимен

преди 5 години

А македонците, северните ще гоним ли също?

33

до 31

преди 5 години

Всеки човек, който вярва в това, трябва НЕЗАБАВНО да потърси професионална психиатрична помощ.------------------А всеки , който не го вярва - вече е закъснял за такава!

32

Анонимен

преди 5 години

До Активист на БКПСиня тиква виждали ли сте ? Вижте го-посинял е от злоба Може ли да си толкова, ама толкова елементарен бе

31

Анонимен

преди 5 години

"Проблем е деда ти Сорос,който дава пари да се зазелват африканци,афганистанци и прочие."Всеки човек, който вярва в това, трябва НЕЗАБАВНО да потърси професионална психиатрична помощ.

30

Анонимен

преди 5 години

Българският парламент е като кеча. Всички са врагове на ринга и след мача си пият "рикията" заедно, а вие им вярват, че защитават вашите интереси ? Тези емигранти са бъдещият им електорат, защото на едната партия избирателите ще имигрират до 10 години, а на другата ще измрат за същия срок, така че имат нужда от свежа кръв !

29

Анонимен

преди 5 години

2018 година. Още ни плашат с мигрантите...Утре очаквам и някой депутат да ни сплаши с кубинската ракетна криза.

28

Анонимен

преди 5 години

До въпросЩом знаеш за такава, сигурно си я обличал - ще се сетиш. Споко. Може пак да си я облечеш.

27

Анонимен

преди 5 години

Не е толкова важно кой го казва,а какво казва.Но някои седят на депутатските скамейки с розови очила и мислят за поредната командировка.

26

Анонимен

преди 5 години

До АнонименЯ не ми говори за преди 2 години защото ти си късопаметен - а преди 60 години бе.ПЪРВОИЗТОЧНИКА ЗА БЕДИТЕ НИ Е ТЯЯЯЯЯЯ И ПРЕДЦИТЕ Й

25

Анонимен

преди 5 години

До кво се туткаНе са ти проблема сирийците.Те са цивилизацията на изтока.Проблем е деда ти Сорос,който дава пари да се зазелват африканци,афганистанци и прочие.И Израел най-вече.

24

Анонимен

преди 5 години

До АнонименНали хората ще забравят, че я има иначе.

23

888888888888888888

преди 5 години

"Нека се отнесем сериозно, защото ако днес мълчим, утре ще е късно за българските семейства, за децата ни, бъдещето на България, за нашите ценности", отсече тя.Е, не се коси де - твоето АМЕРИКАНЧЕ вече се е устроило с крадените пари. Какъв ти е проблема, червена бабке ?

22

Анонимен

преди 5 години

Имаме над мимион мигранти от векове. И никой в Европа не е успял да ги интегрира. Дори и сега ни ги връщат французите с автобуси. Ако ще си разпределяме мигранти еврпейските държави, нека и тия са бройката за разпределение. И не може да им се дава повече, от на пенсионетите по селата. Това ще е справедливо. Ако искат от нас солидарност, да ни плащат като на техните си граждани, а не като на маймуни - само за храна!!!

21

Циник

преди 5 години

Странно разминаване - колегите и евродепутати в Брюксел ( социалисти ) са за приемането на още милиони мигранти .. а тя - по-върла националистка и от Орбан!Това за тези, които не знаят - що е "опортюнизъм" е добър пример!Усетила народните настроения - *** иска "да яхне вълната". А иначе - ще гледам когато 45 000 афганистанци ги докарат у нас - кой ще ги варди - да не избягат!

20

Анонимен

преди 5 години

Тя рибата в морето тия сложили тигана. Абе чакайте да видите дали изобщо някой мигрант ще дойде тука па тогава спорете