77

Lan

преди 6 години

Мда, *** виж бъгари не искат...Че даже и нашите от боята са в пъти по култивирани от тази ***.

76

Анонимен

преди 6 години

Такива случаи,както и в България трябва да се решават по бързата процедура.Да налягатв една линия, отгоре да мине 20 тонен камион,после булдозер ги избутва в предварителноизкопана яма(минимум 2м дълбока), отгоре се пръска с отрова, за по-сигурно.Другото е криворазбрана демокрация и извратена хуманност, където правата на престъпника са по-важни от правата на редовият гражданин.Не съм сигурен за пълният член на "редовият".Извинете ме за това.

75

Анонимен

преди 6 години

113, мисля че имаш нужда от психолог, доста радикализиран ми се струваш. Същински нов Брейвик хаха, скрий се бе ***. Германия ще приема колкото мигранти иска - щом приема българи, значи може да приеме и всякакви други! Имаш се за нещо повече от останалите, ***, но на запад предпочитат араби пред българи, смятай..

74

до 112

преди 6 години

Пристанище на.......................- предния пост е и за теб!

73

Добрутро

преди 6 години

В цялата тая история никой не обясни какво търси 14 годишно дете в дома за бежанци и защо се е сприятелило с иракчанин който се е знаело че търгува с хашиш. Къде са били родителите му месеци наред, учителите, полицията и тъй нататък преди да се стигне до фаталната нощ.

72

до 110

преди 6 години

.............. - това са "аргументи" на ypoди нехаещи за собствения си вид! Когато лйв се кръстоса с хиена - ще призная, че не съм прав!Идват - гнycaците от................. им клоаки, и въвеждат шериата...братоубийствата...междуклановите им венедети!И ....... като теб - ми се правят на вйзвишени - докато изпускат последната си......под колелата на някой тир!Ти си срам за собствения си вид!

71

истинските новини

преди 6 години

Гледайте в Тубата кадрите от Немският Парламент, какво се казва Национални Предатели - ръкопляскащи и смеещи се на изнасилването и убийството на това момиче, което е немски гражданин, след като Алтернатива За Германия поиска минута мълчание - а Зелени, Социалисти и Хорана на Меркел, тропат, пляскат викат и се смеят по време на тази минута мълчание. Братя, Европейци, събодете се!! Още веднъж не вярвайте на мен или на друг, гледайте сами - вярвайте на собствените си очи!!!

70

Анонимен

преди 6 години

105, ако човечеството разсъждаваше като теб отдавна да се е самозатрило. Генерализациите са вредно нещо, средство за пропаганда и манипулация. Какво те интересува как са посрещали мигрантите в Германия? Нали живееш в родината на алфа мъжлетата и бичметата - България? Нерде Ямбол, нерде Стамбол.

69

Анонимен

преди 6 години

В ход е замяната на коренното население на Европа с *** от Азия и Африка!Европейците извоювали с кръв правата си на социални придобивки...заплати...пенсии...здравни и социални - са вече "прекалено скъпи и неизгодни" на шепата свръхбогати управляващи този сбъркан свят! А лошото е, че и дават пример на мaймуните в останалия свят - че може и те да берат от плодовете на труда им! И шепа *** като този пишещ в темата - оправдават тази подмяна!

68

Hafen die Wahrheit

преди 6 години

Тоз пък се молел за "възмездие"??? Алльооу тapaнколу ти да не си съдник, че чакаш "възмездие"? Ти ли определяш кое е морално и кое не? Да знам да дойда да се пречистя.

67

Hafen die Wahrheit

преди 6 години

Гейовете "малко по на изток" ги хвърлят през терасите...Сега не мога да разбера, коя кауза защитавате, тази "малко по на изток" или европейската?Много е трудно за един нормален човек да разбере психиката на един руски жендър!

66

пенсионер

преди 6 години

Всеки ден се моля само за едно - преди да си отида от този свят да видя възмездие и да умра знаейки защо баща ми е дал живота си във ВСВ, за какво - за да накрая народа за който се е бил и дал живота си изчезне, а земята на този народ бъде подарена на пришълци...

65

Анонимен

преди 6 години

До ПаметливКолко трябва да си наивен за да правиш аналогии между обсадата на Виена преди 5 века и някакви мигранти, търсещи по-добър живот. Различни епохи, различни светове.Половината население на БГ е в чужбина. Добре че хората на Запад не са злобари и не разсъждават като троловете в днес.бг В Русия също има не малко мюсюлмани от съветските републики и какво от това? А България е на първо място в ЕС по брой мюсюлмани като процент от населението. И какво от това? Мразилки, смешни сте

64

Анонимен

преди 6 години

Малко са убийствата и атентатите!Всеки ден - такива, та и последния заспал европеец - да разбере накъде го водят!

63

Анонимен

преди 6 години

Европа си заминава ... в гората от джамии...в Берлин...Париж ...Лондон

62

Анонимен

преди 6 години

Меркел е отмъщението на Хонекер!Двамата с геронтофила Макарон еbаха мамата на Европа

61

Анонимен

преди 6 години

Тази cвиня напълни Европа с пог aнци.

60

Анонимен

преди 6 години

92, ok

59

до 88

преди 6 години

лъжеш се, такива като теб ща са новите обитатели на лагерите на Нова Европа, ще се леят реки от кръв невиждани дори по вече солидно полетите с кръв полета на Европа, търпението на Европейците на ръба, като този път пропаста е по-дълбока и от преди избухването на Френската Революция, питай шефа си Сорош как да се спасяваш, може би като него ще се отречеш от расата си и ще станеш предадел и сътрудник - той така се е стасил от хитлер!!

58

Анонимен

преди 6 години

83, хаха ок, гей гнусен съм. Знаеш ли колко ми дреме за какъв ме смяташ? Жив и здрав да си, алфа мъжленце