144

Умен

преди 6 години

До ДА ВИДИМПисането с главни букви е признак на истерия. Братушките ти губят по всички фронтове, а на икономическия предстои пълния им разгром. Баси кефа :)

143

ДА ВИДИМ

преди 6 години

До УменКОЙ ЩЕ ГО ДУХА?Азерския газ ще покрива 40% от необходимите ни количестваДА НЕ ЗАБРАВЯМЕ, ЧЕ В РЕДИЧКАТА НА ПОЛУЧАВАЩИТЕ ГО СМЕ СЛЕД ТУРЦИЯ , ГЪРЦИЯ И ИТАЛИЯ. Санкциите на Тръмп към Иран само ще усложнят доставката на този газ и могат да превърнат в кошмар ситуацията в България.Да не забравяме, че сега има нов световен тандем ПУТИН - ТРЪМП. НЯКОИ ВЕЧЕ ОСЪЗНАХА КАКВО ЗНАЧИ ПОДАРЪКА НА ПУТИН ЗА РАДЕВ. ДРУГИ МЕЧТАЯТ ЗА НЯКАКВИ ОСМАНСКИ ИМПЕРИИ, БЕЗ ДА ДОПУСКАТ, ЧЕ СА ПЪТНИЦИ

142

Анонимен

преди 6 години

Към 140 . Това е вярното състояние . Но не Борисов е виновен , а тези които гласуваха за него и неговата партия . Неудобно ми е да напомням , а може би и неуместно , но специално по такъв случай Левски навремето казва - със собствените си кунки ще ви откъсна чепките . Добре е да имаш портрет на Левски зад гърба си , но и нещо пред себе си .

141

Анонимен

преди 6 години

До 155Не е вярно това. Производителите в САЩ въведоха нови модерни технологии за шистов газ и цената на добива падна. Второ имат големи залежи и огромни кораби за доставка. Потоците СП на Русия има други минуси - такси за транзит през 5 човека, обслужване на тръбите , охрана на тръбите и куп други. За сега данните показват, че шистовия газ идеа на конкурентна цена.

140

шахмат

преди 6 години

До 158 147Сънувал си ти.Имаше един алкохолизиран шахматист - понастоящем руски депутат.Ония се натискаше за среща с ББ, ама го изхвърлиха кат ***.Това са ти спомените.

139

Анонимен

преди 6 години

Няма съмнение че едни и същи хора дърпат конците на Радев и Борисов.Трябва да си сляп за да не го видиш.А наглеца Първанов и РъмИн *** организират митинг в подкрепа на АЕЦ Белене.Всички са една БАНДА и ручат на една и съща софра.

138

Анонимен

преди 6 години

До Симо"Само" 4 милиарда ХАХАХАХХАХХХАХА Дето няма да влязат за тях $$$ в руския джоб. А ти за капацитета не мисли, така както са пуснали една тръба, ще пуснат и втора и трета. Клиенти да има - а ще има, защото на всички им е писнало от руските номера.

137

ПРАВ СИ

преди 6 години

До УменВСИЧКО ОПИРА ДО ГАЗТА.В НАЧАЛОТО НА 2019 ГАЗ ОТ УКРАЙНА НЯМА ДА СЕ ТРАНЗИТИРА. ТРЪБАТА КОЯТО МИНАВАШЕ ЗА ТУРЦИЯ ПРЕЗ БЪЛГАРИЯ вече е сменена с тази от ТУРСКИ ПОТОК и ще се пълни с паяци. В началото на 2019 може да се окажем и без газ. А що се отнася до АЗЕРСКАТА за нея ще има много да чакаме и мечтаем.ГЛОБАЛНО РАШКИТЕ ОБЪРНАХА СЕМАФОРА НА ГАЗТА ОТ ЗАПАД НА ИЗТОК.Новите пазари са Корея , Китай, Индия и Япония.ЕС не е приоритет нито за Русия , нито за САЩ.

136

Симо

преди 6 години

До умния. Не обработено захарче, обема газ по ТАНАП е едва 4 милиарда кубика . За кого по напред бе ***? Ти ще го духаше не руснаците. На тях им дреме на кремъла

135

Анонимен

преди 6 години

Истината е че Азербайджан и Турция откриват ТАНАП до един месец. Газа идва директно до Гърция и България! Това е голям УСПЕХ за източните Балкани, които ще се отърват от зависимостта си.Руснаците са свършени на юг. ФУРАШКАТА само показа, колко е послушен.

134

158

преди 6 години

Това сигурно Бойко го е сънувал.. хаха. Помня, че веднъж беше отишъл и Путин не го прие. Не мога да си представя тримата ни преговяращи за най-важния отрасъл Бойко, Теменужка и Николинка.. Все експерти по темата. Преговорите ще са - Брюксел така каза.

133

Анонимен

преди 6 години

Към 128 . Премиера най - отговорно заяви , че Парите не го интерисуват . Работата преди всичко . В краен случай Пенсионерски Фондове бол . Струва ми се , че е време да се завърне в София и да възстанови тези сребърни и златни Приходи . От работа за 5 пари , я спечели нещо , я не .

132

Анонимен

преди 6 години

Ердоган е къде по умен от Путин , в Сараево каза че ще строят пътища на Сърбите ама Новини в бзлгарски Медии няма няма и да има щото у нса се кпира и поставя Текст наготово от интернет

131

Анонимен

преди 6 години

УжасТ!

130

Умен

преди 6 години

До АнонименГрешите за Асад. Той е фактор, но за газа от Катар. Азерския газ си минава през Грузия и Турция и на 12 юни е откриването на ТАНАП. Руснаците го духат.

129

Анонимен

преди 6 години

До 136Вече първите газови лайнерии заредиха Полша и Гърция. САЩ става доминанта в производството на ГАЗ. Второ Израел и Египет също искат да носят до Гърция . Азерите отдавна носят газ с влакове до България. ..скоро и по тръба. Единственият проблем отдавна да има Азерска газ по тръба е Асад. За това и русияя влага толкова пари да го държи на власт.

128

Анонимен

преди 6 години

Сайта ви пълен 100% с копирани Статии от други Медии , краденто в България се нарича Медиен Бизнес

127

Защо на 29 и 30 юни?

преди 6 години

Нали щеше да е ДО НЯКОЛКО ДНИ?!Отказа на Борисов да се среща с ПУТИН показва зависимости свързани с ЕС и липсата на САМОСТОЯТЕЛНА държавна политика. БЪЛГАРИЯ Е КОЛОНИЯ , А В ЛИЦЕТО НА БОРИСОВ И ПРАВИТЕЛСТВОТО МУ СМЕ УПРАВЛЯВАНИ ОТ КОЛОНИАЛНА АДМИНИСТРАЦИЯ КОЯТО НЕ ГЕНЕРИРА ИДЕИ, а само изпълнява това което и се каже от Брюксел.Смяната на КОЛОНИАЛНИЯ модел "БОРИСОВ" е наложащ.НЕ МОЖЕМ ДА ЧАКАМЕ ПРЕДИ ДА ОТИДЕ В МОСКВА , БОРИСОВ ДА БЪДЕ ПОСЪВЕТВАН И ПОГАЛЕН ПО ГЛАВАТА ОТ ЮНКЕР И МЕРКЕЛ

126

Джак Спароу

преди 6 години

Ами ,как да се изразя съвсем точно изпитвам затруднение ,но пък улеснение за мен е да приветсвувам желанието на" баце бок " да се жертва и да се напъха между шамарите на голямата политика ;) Бог с нас !

125

Умен

преди 6 години

До АнонименЩе купуваме азерски газ от ТАНАП. Договори го вашия Гоце ХАХАХАХХАХАХАХАХ. Баси как прееба руснаците ХОХОХОХОХОХОХО.