175

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 6 години

Ами като не си знаете интереса и защитавате този на други страни, ще плащате руската газ с турска и гръцка надценка ! Ай да ви е честито европци български !

174

Анонимен

преди 6 години

Утре президента на Русия - Румен Радев ще се срещне с шефа на кгб джуджака путев с червени ризи и червени вратовръзки за да говорят за червеното менструално бъдеще на двете най бедни държави в света.Успех друзя руские Радев & ***!!!

173

Тангра

преди 6 години

От статията много боли нали? Но историята ще отсъди. Послушната мизерна държавица с послушните ни васални политици. Какво ви е виновен Радев ? Не той спря проектите. Четете анализите и сами си правете изводите. Като обичате Украйна дайте и десятъка от доходите си. Защото поне с толкова се оскъпява газта докато стигне до нас. Интереса ни е ясен. Всяко нещо, което може да доведе до по добър живот за нас, е не на всяка цена все пак.

172

злоради руснаци

преди 6 години

Хубаво ни мразят и наказват,че не ние,а други спряха проекта,и не Боко,а оня с Орехите каза думите,че спира проекта..След като му дърпаха ушите неканените гости отвъд океана.Но Руснаците си продадоха честта за печалби от газта-колко самолета им свалиха-1 пряко и 1 непряко,колко посланици им убиха-А.Карлов,а те им лижат османските подметки за пари и от омраза към всичко българско.Досвиданья,Частушки!

171

до 182 от славянин

преди 6 години

Пропуснах да те питам Ердоган президент на Русия ли е или на Турция, след като не само се среща с Путин, ами и го накара да му пусне преди години ''Син поток'', след това да му построи и ''Турски поток'', а съвсем наскоро и да му построи АЕЦ в Аккую, бълхарска тикво!?

170

до 182 от славянин

преди 6 години

Не разбрах Меркел канцлер на Русия ли е или на Германия след като се срена с Путин (а и с Медведев)!? Не разбрах Моди премиер-министър на Индия ли е или на Русия след като и той днес се срещна с Путин!? Нали ви обясних, че празните ви бълхарски тикви стават само за бостански плашила!?

169

споко братя

преди 6 години

Всички тук които пишат в подкрепа на русия не са българи ! В България една 10 или 15 процента са русофили и то предимно хора от комунистическата номенклатура и техните деца ! Тук повечето подкрепящи русия не са българи ,а *** от русия представящи се за българи за да създадат впечатление ,че българите сме русофили ! В русия има цели фабрики за *** с десетки хиляди *** владеещи много добре чужди езици !

168

Зоран Заев

преди 6 години

Путев сака Македониа и Бугариа да не со заедно. Путев е антифриз... Путев е плод на чекор от Сталин., ама Бугариа и Македониа ке пребидат! Ке бидеме скоро една земja

167

до 188 от славянин

преди 6 години

Върви в Добруджа и го кажи това на добруджанци, ама надали ще можеш да се върнеш вече оттам!

166

до 183 от славянин

преди 6 години

Оня ден ''руската'' канцлерка на Германия Меркел се срещна с руският президент Путин в Сочи, днес ''руският'' премиер-министър на Индия Моди се срещна с руският президент Путин в Сочи! Вашите празни бълхарски тикви стават само за бостански плашила!

165

до 181

преди 6 години

До АнонименСега нямаше да имаме нужда от руски газ , а щяхме ние да произвеждаме шистов газ ,ако вие русофилските продажници не бяхте протестирали ! За вас е по-важно да купуваме руски газ отколкото сами да произвеждаме ! Вие не сте никакви българи , а сте руски подложки !

164

Зоран Заев

преди 6 години

Ке ви *** червените гръкляни болшевишки! Смърт за Путев и руските окупатори на Мизия, Тракия и Македония!!!

163

Даме Груев

преди 6 години

Ще ви *** червените гръкляни болшевишки! Смърт за Путев и руските окупатори на Мизия, Тракия и Македония!!!

162

Анонимен

преди 6 години

Днес руския президент Радев се срещна с руския премиер Мендведев!Къде остави България другарю самолетаджия?

161

Анонимен

преди 6 години

Радев президент Русия или на България ли е?

160

Анонимен

преди 6 години

Няма нужда от газ! Ще купим дърво при цi га ни! Няма нужда за пари. Ще просим от ЕС. Няма нужда за ток! Ще палим свещи от Jambo! Няма да работим! Само ще пием една ракийка!

159

Зоран Заев

преди 6 години

Ще ви *** червените гръкляни болшевишки! Смърт за Путев и руските окупатори на Мизия, Тракия и Македония!!!

158

Ванче Михайлов ВМРО

преди 6 години

Ще ви *** червените гръкляни болшевишки! Смърт за Путев и руските окупатори на Мизия, Тракия и Македония!!!Не сме забравили за атентата в Света Неделя!!

157

Анонимен

преди 6 години

Явно трябва да спрем да коментираме.Тука явно има повече руснаци отколкото българи. Останете си бедни гладни руснаци... Ваш избор

156

До компресия

преди 6 години

Ти си поредния руснак който защитава Путев, а хич не ти пука за България защото си антибългарин и промит мозък от СССР... РУСКА ***!