40

Анонимен

преди 6 години

Тук се подвизава отровен от Чернобил!Чернобилски, опорката ти е ***! Точно заради Чернобил Таско Ерменков задава въпроси. И иска отговори заради всички нас!Като БКП се държат от ГЕРБ! Крият истината и нападат човека заради ВЪПРОСИ!

39

боян

преди 6 години

кръстен таско на дедо си бъдьо

38

думите на Ердоган

преди 6 години

Добре че не преведоха думите на Ердоган в Сараево иначе сега всички Комунисти щяха измрът от яд , щото за тези 1000 години в Европа не е шега работа

37

Анонимен

преди 6 години

сигурно е бил в алкохолен делириум

36

Анонимен

преди 6 години

Пий, софиянецо,днес му е времето.Пий язовирска вода.

35

КОМУНИСТЪТ БОРИСОВ

преди 6 години

ЩЕШЕ ДА ПРАВИ НОВИ СОНДАЖИ ЗА ХАСКОВО. АМА ИЗБОРИТЕ МИНАХА И ТОЙ ВЕЧЕ Е МНОГО ЗАЕТ ДА ЦЕЛУВА ГОСПОДАРИТЕ СИА В ХАСКОВО СИ ПИЯТ УРАНА И СКОРО НЯМА ДА ИМА НУЖДА ОТ УЛИЧНО ОСВЕТЛЕНИЕ, ЩОТО ПРОХОДЯЩИТЕ ЩЕ СВЕТЯТ.

34

Анонимен

преди 6 години

Ерменков е издал какво са му казали от МВР, че е било засекретено.

33

Анонимен

преди 6 години

Мен даже ме съмнява че Таско въобще пие вода повече ми прилича на закоравял пияница ама пък може да си разрежда водката с чешмяна вода и затова да реве че се е нафиркал и му се повръща и мисли че е от водата друг път си пии чиста грозданка бе магаре Болшевишко

32

Анонимен

преди 6 години

БЕ ТО ОТРОВИ НЯМА, АМА ДЕСЕТКИ КАНАЛИ СЕ ИЗЛИВАТ В ИСКЪРА ДОКАТО ДОЙДЕ ДО СОФИЯ. МОЖЕ ТЕЗИ ТЕЧНОСТИ ДА СА РАЗРЕДЕНИ, АМА ВСЕ ПАК СИ ГИ СРЪБВАТЕ.ЕДНО ЛА-ЙНО КОЛКОТО ДА ГО РАЗРЕЖДАШ, ВСЕ ЛА-ЙНО СИ ОСТАВА.

31

Анонимен

преди 6 години

Таско, нали вие същите от БКП, прикрихте аварията в Чернобил!!!! Сега на какъв се правиш?

30

Комунистите ограбиха

преди 6 години

Комунистите ограбиха държавата и народа като използваха всички облаги преди да станат "Евроатлантици". Сега отново лъжат обикновените хора, които са наивни или неграмотни, че в близкото обозримо бъдеще ще бъде построен социален рай за тях. Станишев баща и Станишев син, две поколения са на държавна хранилка т.е. на наша издръжка. Резултата от тяхната дейност е фалит на социализма и най-бедната държава от ЕС при капитализма.

29

Провалилата се БСП

преди 6 години

Цялата истина е, че социализмът се провали поради невъзможността да се създаде печеливша държавнопланова икономика! Когато на комунистите им става ясно, че комунизма е невъзможен, те губят идеологически ориентир, а комунопартия без идеология е просто котерия, която защитава лични и групови интереси! По този начин използвайки властовите си ресурси и позиции по време на прехода БСП се превърна в полу-мафиотска структура заграбила по-голямата част от капиталите на България!

28

Василев

преди 6 години

Гербери и комунисти, всички сте на ясла , и Германия ви храни вас и цяла България!!!Спре ли Меркел парите , само за една година и пропадате като олиг.офрен на изпит!!!Какво се карате кой ще управлява държавата, след като целия български народ видя, че политическия и бизнес елит е импотентен,безидеен,прогнил и реално вие само разпределяте един ресурс , който се е случил благодарение на членството ни в ЕС!!!Германия е велика, еврото стабилно!!!Агент Алвин Ходжис!ЦРУ!!!

27

Комунисти скапани

преди 6 години

Умирайте си от яд Комунисти скапани , вчера Ердоган каза в Сараево че всички турци от 1000 г. в Европа с Османски турци дошли от Анатолия някога

26

Анонимен

преди 6 години

А бе Таско сега ще пусна една вода ела да я опиташ дали не е отровна щото режа ламарина с нея магаре болшевишко

25

Анонимен

преди 6 години

ТАСКО ЛЪЖЕ, ЕДИН ДРУГ ГО ФАНАХА С НЕДЕКЛАРИРАНИ МИЛИОНИ АМА БЪЛВА И КАЗА ЩЕ ВНИМАВАМ ПОВЕЧЕ СЛЕДВАЩИЯ ПЪТ, ЕЛЕНКАТА ОСЪДИ ПРЕМИЕРА ЗАЩОТО В ДОКУМЕНТА ПОСОЧЕНАТА СУМА НЕ БИЛА РАВНА И НЕ НАДВИШАВАЛА ЗАЯВЕНАТА ОТ ПЪРВИЯОТВЕТНИК- ВИЖ МОТИВИТЕ НА СЪДА- ЧЕРВЕНКИТЕ КАКВО ЛИ НИ ГОТВЯТ, ПАК ЛИ ЩЕ ФАЛИРАТ НЕЩО, ДОКОГА ЩЕ ДЪРПАТ РАЗВИТИЕТО НА ДЪРЖАВАТА.

24

Василев

преди 6 години

До Спорт тотоНие за това гласуваме и плащаме заплатите на такива професори-социолози като червения другар, не да хокат 80% от нас, а да направят така, че хора като Пеевски , да не ни грабят и манипулират!!!Агент Дейвид Джеймс!ЦРУ!!!

23

Спорт тото

преди 6 години

Народа масово харчи пари за билетчетата на Пеевски, после Пеевски му бил виновен. Прав е онзи червен другар, като каза, че 80% сте едни такива... леко смотани, меко казано.

22

Василев

преди 6 години

И аз искам да задам един, два въпроса!Ако приемем, че тока и водата са част от националната сигурност, това означава ли, че който контролира производството и доставката им до домовете , трябва да мисли за интересите на хората, а не да мисли за своите частни интереси, как да печели все повече?Според мен има нещо сбъркано в неолибералната демокрация, където офшорните банки и фирми са господарите в една посредствена държава ,примерно като българската , а недоволството на хората се тушира!Хю!ЦРУ!

21

Анонимен

преди 6 години

ВОДАТА е Годна за Пиене Доказано Факт а магарето Таско Ерменков е лъжец и манипулатор Доказано Факт ако не иде на Съд значи болшевиките държат и прокуратурата и Съда да работят само в тяхна полза