55

Знаете ли?

преди 6 години

Абе, хора, знаете ли каква пасмина расте вече-Дете казва на учител,че само *** четат книга.Майка идва на родителска среща и крещи като изтървана, че детето й няма шестици, а мека и бека на диалект...

54

Може би нормален

преди 6 години

Като чета, как всички били станали хора, защото учителите им биели шамари или дърпали учите и ми става ясно защо цялата държава е пълна с агресивни нерваци. Учителите, при които аз съм бил не удряха никога ио някак си нямаха проблем да установят тишина и получат вниманието на учениците. А имахме и "специални" ученици...

53

Затворете училищата

преди 6 години

съмненията са за ОПасни *** ПОЛзващи очите на учителките за САТАНИНСКИ МРЪСНИ ЕКСПЕРИМЕНТИ..Сега ползват КАМЕРИТЕ .ДА се затворят всички ясли,граини и училища с инсталирани системи за видео наблюдение вкл видео терористични пси блокиращи обемни скенери и педофилски камери с проникващи обемно обсебващи холограми вградени..

52

Намериха цаката

преди 6 години

Когато невъзпитаното дете вилнее на воля, защото знае, че на учителя му е забранено да го набие, тогава - ако родителите на другите деца протестират, чуваме формулировката "Това дете е хиперактивно!"А бе, защо до неотдавна дори не бяхме чували тази дума?Непослушните си го получаваха и подвиваха опашка, а онези, които наистина имаха психиатричен проблем, биваха записвани в съвсем други училища, където преподаватели със специална подготовка съумяваха да им бъдат полезни.

51

Арести за МОН

преди 6 години

В Армията лекувахме пси блокирани от сатанисти здрави яки българо говорящи мъже пристигащи на военно обучение. Младежите средно за десет дни усвояваха таблицата з а умножение и деление../всички имаха завършен осми и единадесети клас и имаха пси блокажи от очилати учителки /заради родова принадлежност към малцинствени групи оцеляващи на Балканите ЗА 45 дни ставаха добри войници за 24 месеца излязоха от армията обучени строители и монтажници..Сега работят по цяла Европа без нарушения ..

50

увредиха децата

преди 6 години

До 1990 година сатанисти правеха мръсни обемно прецакващи деца и ученици експерименти през очила на учителки ..Увредените деца от този вид сатанинска техника/очила/ и досега имат проблеми вкл семейни..Сега милиони деца са тежко и средно трайно повредени заради нагло КОРУМПИРАНИ НА ВЛАСТ В СОФИЯ..и в общините/видео педофилската техника е забранена от ЗАКОНА вкл от чл32,чл 29 чл 28 и други..до 200 години затвор за престъпниците с е искат..ЗА експерти има сниман АЛИ Агджа обсебен от сатанисти

49

Анонимен

преди 6 години

То и 15 годишният който уби 11 годишната Никол в асансьор беше със "специални " образователни потребности.Биологичната му майка Стефка Ангелова защо го е дала вприемно семейство?Че и дъщеря и не искала да ходи на училище-явно защото там се учи и трябва дисциплина а не да го посещават за развлечение и да си избиват домашното невъзпитание към учителите.

48

Анонимен

преди 6 години

Учителката ми по История идваше, навиваше ти охото като пружина и те питаше с нежен глас "Защо бе сине" след което те оставя да си отговориш сам. В нейните часове цареше пълна тишина. Голям прас един шамар

47

Арести за МОН

преди 6 години

Педофили на власт в МОН са инсталирали нагло престъпна видео терористична техника. Чрез нея се правят мръсни експерименти вкл от червеи мутанти в стомашно чревен тракт на престъпници вкл полицаи наблюдаващи децата през камерите..Обсебват се жертвите чрез обемно проникващо специфициране..ползват и холограми подържащи масови убиици инсталирани в лични документи

46

Стеф

преди 6 години

Чудя се как това е единичен случай при положение,че едно 40% от децата на невероятно невъзпитани.Няма уважение,няма страх...В такива случаи боя изгражда а не разгражда.Либералното възпитание доказано се срина...

45

Трябва да осъзнаете

преди 6 години

Директора е изпуснал нервите и няма как да не изпусне нервите.Над 90% от децата са без възпитание и са агресивни и ако сега не се вземе решение,след време същите родители,които реват че някой се опитал да възпита децата им те самите ще бъдат пребивани или убити от същите деца,които сега няма кой да ги научи как да се държат понеже родителите не знаят, а на учителите не им е разрешено.Аз понеже виждам какво се случва тук,най-вероятно ще мигрирам.

44

Анонимен

преди 6 години

Дълго време се спекулираше с факта, че в някои елитни частни английски училища боят е законно прилаган наказателен метод. Това се съобщаваше от време на време в епохата на соца, вижте ги какви са лоши западняците.Сега не знам дали във Великобритания продължават да пердашат непослушните деца. Ние тук го забранихме и видяхме резултатите!

43

Анонимен

преди 6 години

При нас (преди 25 години) директорът шамаросваше без да се притеснява, но от нас станаха хора!

42

грешките на историят

преди 6 години

Когато образованието ни беше на топ ниво в Европа и света, учителите биеха яко, сега е обратното.Хората са казали когато нещо е добро и работи не се пипа и не се разваля.Ама ние нали ще стигаме американците.

41

шматка

преди 6 години

За какъв бой говорите.Плясване зад врата бой ли е.Навряха децата с психични проблеми в нормалните училища и сега берат плодовете.Жалко че директора ще го отнесе.

40

Анонимен

преди 6 години

този едно време не можеше да решава задачите сега и директор го направили ....

39

До БХК

преди 6 години

Не се прави на интересен. Кой дели децата по народност и цвят не е добре.А ти сигурно и нямаш? Тъй че по добре не пиши!

38

House M.D.

преди 6 години

Само безотговорен родител би поверил детето си на приемни родители.

37

Анонимен

преди 6 години

Има крайно необуздаеми ученици. Озход би било да бъдат премествани в друг тип у-ща, където се з прилагат специални методи относно дисциплината. Това вече отдавна е крайно наложително в Нългария. Или проблемните ученици просто да бъдат допускани в уще само на изпити като частни ученици.Защото учениците не падат от небето имат отговорни Родители Освен това, може само три дн седмично да се посещава у-ще, както в развитите държави.Може,да и още как!

36

питащ?

преди 6 години

Абе и мен са ме били през 68 година , но не съм съгласен да бият внука ми.Не знам колко родители и дядовци ще са съгласни да шамаросват децата им.Който не си владее нервите да си стой в къщи.Все пак вече сме 2018, не 68 , или 98 Кой би купувал от търговец който се държи лошо.Примери много.