102

Анонимен

преди 6 години

Въпросът Е:Какъв е този народ който овластява такъв мало*умник?Отговрът Е:Телешки!Съставен основно от прости провинциалисти.

101

Анонимен

преди 6 години

Срам ме е, че съм гражданин на държава, чийто премиер прави такива "откровения"!

100

Анонимен

преди 6 години

Докато хората завършваха истински Университети, овчаря от Банкя сажуваше при овчаря от Правец и при Мадридския крадец

99

Анонимен

преди 6 години

Царя открадна имоти и е за народен съд. Живков е от ранга на Ботев и Левски. Борисов е кръгла нула и никой не го иска освен менте патриоти.

98

Анонимен

преди 6 години

AKO BOIKO SAM NE SE POHVALI..........

97

Анонимен

преди 6 години

До АнонименСЛАВЯНИТЕ ПОБЕДИХА ЕВРЕИТЕ..Престани да повтаряш тези глупости,ние с еврите нямаме проблем,нито с арабите,ние чуждото не щем,искаме си нашето - българското!И българско независимо управление!

96

Анонимен

преди 6 години

Евреи вие искахте да затриете славяните, но славяните ви победиха.

95

Анонимен

преди 6 години

СЛАВЯНИТЕ ПОБЕДИХА ЕВРЕИТЕ.

94

мнение

преди 6 години

Господин Борисов, колкото и да са ви били полезни контактите с Тодор Живков и Симеон Сакскобурггота, не могат да наваксат липсата на образование, което вие нямате. По вашата логика кучето трябва да е най-големият касапин, защото гледа на месаря право в ръцете. Срам ме е, че представлявате България и когато ви покажат по телевизията, веднага усещам простащината във всяко ваше действие.

93

Иво Инджев

преди 6 години

БАЙ ТОДЪР Е БИОЛОГИЧЕН БАЩА НА ТИКВАТА-ГЕОПОЛИТИК ОТ СЕЛО БАНКЯ .ИМА НЕОСПОРИМИ ДАННИ, ЧЕ ВЛАШКИЯ РОМ ТОДАР ЯШАРОВ Е ТАТКОТО НА БОКО.И ИМЕТО МУ Е -- БОИКО ЯШАРОВ ЖИВКОВ .

92

www

преди 6 години

ДВАМАТА БИВШИ НЕ БЯХА НИТО ТИКВА НИТО МУТРА...

91

Ненор Мален

преди 6 години

Тоя не заслужава да пасе овцете в Банки,козите го сложили премиер,моля ти се.Защото искат да затрият държавата,да ги ***.

90

Анонимен

преди 6 години

Вашата партия предадохте България и българите,бедни и без самочувствие,следене и преследване по Гестаповски,без правов ред в държавата,а толкова ви вярвахме!И мисля,че дори не Бойко,а ЦЦ е сивия кардинал.Но от човек без образование и качества,толкоз.Дадохте небето ни на Турция,а и земята ни,която е извоювана с толкова мъка и болка,за да си върнем свободата!

89

Burzum

преди 6 години

Следите ли" Великолепният век"...едно към едно сме....500 години не са шега работа.....имайте в предвид ,че хората които изброяват в деня на Ботев 90%не са оставили поколение....вие,ние сме гените на мишките църкали срещу ония нехранимайковци ,че им развалят съжителството....днес е същото...на три морета...

88

usa = на джудже

преди 6 години

На моменти му харесвам политич.ходове. Никога не съм гласувал за него. В бг. народа е калпав,нагаждачески. Дори и към турците сме били така ,нагаждачески. Знаете думите на Осман паша към Тотлебен че сме жалки хора ,предатели. Има много истина в това за жалост. България трябва да е неутрална като Швейцария и Австрия. С Европа да ,но никога срещу Русия. Да стане основен закон.

87

Анонимен

преди 6 години

Диктаторът и крадецът! Това са кумирите на Боко!

86

Анонимен

преди 6 години

Имах си хас , изпечени далавераджии , как няма да прихване от тях ,що да се минава, когато "може" да мине обикновените си съграждани, типичен пример за комунистическа приемственост " в борбата за правдини"

85

Да се замислим!

преди 6 години

Борисов може да чете при абсолютна тъмнита защото според закона за законите се казва "черно на бяло" Той през деня чете цялото само черното а нощем виждайки бялото ектраполира и казва безгрешно какво е написано с черно.с тоя остър поглед и разделителна способност ако беше изкарал ВНВУ в ДОлна Митрополия да стана три пъти по генерален генарал от генарала Радев

84

Анонимен

преди 6 години

Че от къде да се учи домашното въспитание през соца си бе като оня виц Асан го взели в комунистическата партия и решили с Айшето да са куртурни Завела Айшето *** на изложба и там едното застанало пред картина на гола жена и вика Боже *** скивай каква п,,ка Аишето му забила един шамар и вика Асан Комунист стана ти за Боже говориш

83

диплома в/у тухличка

преди 6 години

ето каква е разликата между ученото и крадливото. Единия откраднал от Тъщелурвата си цели 6 апаратмента барабар с прозорците.а другият има за сега 4 университета барабар с дипломки.а да видиме втора серия Тиквата на война с Компира