11

Анонимен

преди 6 години

Никога не спирам в аварийната лента на магистрала!! Правилно пише един по-долу, живота е застрашен много! Приятел така загина, спрял да говори по телефона и някакъв дядка от Пазарджик с джип го удря и убива. Спира се на паркинг, осветен, далече от входа, пускат се аварийни и веднага се изнасяш. Реното е слаба кола, Ауди е доста яка, губи Реното и хората вътре. Жалко! Магистралата е много зле,Ауди е карал е аварийното защото няма дупки. И резултата е ужасен!!!Пътната ни инфраструктура е трагедия!

10

Анонимен

преди 6 години

Ако виновните ги обесят сега другият път всеки ще внимава и няма да има такива случай.Няма адекватни наказания затова стават постоянно простотии. Ама явно е угодно някому да е така.

9

Анонимен

преди 6 години

А аварийните светлини били ли са пуснати? че няма иформация точно за това, а е важно.

8

Анон 18

преди 6 години

Поредното доказателство що за ... са българите. За съжаление със загинали. Може да съм аз, а може и да сте вие! Нулева пътна култура и грамотност. Отделно в Бг няма магистрали. Които е пътувал знае що е то магистрала. Тук това са скоростни пътища, и то най-нисък клас. Без осветление, аварийни джобове, паркинги, няма магистрална полиция. Държава на изгнилите тикви.

7

Discovery

преди 6 години

До 5:А ти от де знаеш, защо е спрала колата в аварийната лента? Може гума да е спукал, може некъв шум да е издавала, може нещо друго да е станало...

6

Анонимен

преди 6 години

точно заради такива случаи НИКОГА не спирам в аварийна на магистрала, с извинение ако ще и да се НА..ирам, предпочитам да се на...ра, отколкото да умра!

5

Антон

преди 6 години

Продължителността на живота на спрелите в аварийната лента е 10 минути. Това се учи на всеки нормален шофьорски курс. И че тя се използва само от линейки и коли при екстремна ситуация.

4

Анонимен

преди 6 години

Абе това *** са страшно племе.Посред нощ ,когато няма никакво движение ,пак някой кара в аварийната лента.Въпреки ,че другите две са свободни.За това предлагам вече да не се нарича аварийна лента ,а тарикатска .

3

от 1

преди 6 години

За тези, които ще им се случи да пътуват на немска магистрала:Дори на линейки, пожарни, полиция НЕ Е позволено да карат в аварийната. В случай на блокиране на движението, водачите са длъжни да осигурят коридор между най-лявата лента и тая до нея като се изтеглят максималко в ляво и дясно. Там карат въпросните коли със специален режим.

2

дедо гопе

преди 6 години

с уговорката че нямам пълната картина само да преговорим пак - средата на седмицата, 2ч. през ноща, някой си решава че 2 ленти са му малко и кара в аварийната...защо сме такива бре хора...дайте да сме по-разумни!!!

1

Анонимен

преди 6 години

Ко беше вчера, защитниците да се кара в аварйината? Да кажете нещо?Май има защо да се казва "аварийна" и да е забранено да се влиза там, освен заради авария. *** нали българина е по- най- и винаги ... дявола във въздуха.