111

Анонимен

преди 6 години

Пейката не зная за какво е доказателство,но този ,който е работел в КГБ знае много добре ,че като е предател е осъден на смърт....съвсем нормално ,предателите се убиват ,и не трябва да е тайно ,а явно.....Аз ако бях Путин !не бих го криел,предаваш родината си -Смърт....Мръсниците трябва да получават заслуженото си....Предатъля ,днес а с едни ,утре с други....-затова Смърт

110

Хора!

преди 6 години

Не иронизирайте англичаните - та това е пейка!!! Цяла пейка, не някакво си парче и крак от пейка!!!!Какво по-силно доказателство за съпричастността на Русия от една цяла пейка, питам аз?!?Моля ви да млъкнете незабавно. За да не вземе да й стане нещо на пейката. Цялата пейка!

109

Анонимен

преди 6 години

Англичаните пак не са разбрали.Просто английските хотели са пълни с дървеници и женицата си е взела инсектицид от дома.Нез майтап и аз ползвам "Катате" за растителна защита.

108

Гогата

преди 6 години

Няма проблем, че пейката е стояла при дъжд и сняг. Ще бъде реставрирана в оригиналния си вид с НПгаз и с инициалите на Путин и личната му карта.

107

Анонимен

преди 6 години

Англичаните са толкова зле икономически, че са склонни да заработват на парче политически шантаж.Дано на Старата Госпожа да и платят някое пени.

106

Анонимен

преди 6 години

Войната не е празник.Русия не е Ирак!

105

Анонимен

преди 6 години

Ама тази пейка, която е стояла там някъде си, на открито и вятър я е вял е сняг или дъжд я е вялял е голямо доказателство. А и може някой нещо да е метнал по нея, точно два часа след като са я демонтирали.

104

Анонимен

преди 6 години

Никой не може да ме убеди за вина на Путин. Не сьм нито фил нито фоб но някой мьти водата. Спомнете си как им повярвахме за южен поток.

103

Я гледай....

преди 6 години

Мм, да. Примкато около врата на късия се затяга.

102

Педи Раз Два...три

преди 6 години

Америка и Англия винаги са създавали война .Обаче винаги е била на дълече от къщите им .Северна Корея ,Китай,Русия ,Беларус ,Турция ,Бразилия ,Куба ,Аржентина могат данаправят ад под небето в Америка и Лондон . Не се съмнявайте в тях .ЕС не зачита правата на Русия и нейните съюзници .Кавалите искат *** и евровизия с педерастващо поколение .

101

Анонимен

преди 6 години

До 112: Този някои се знае от цял свят - империята на злото !Виж Историята, как е заграбила 1/6 от света !

100

Анонимен

преди 6 години

Хахахааааа-значи според англичаните отравянето е станало така: Скрипал и дъщеря му си седят на пейката , до тях се приближава някой облечен в костюм за пълна химическа защита ,напръсква ги с нещо и спокойно облечен като извън земен отива до най-близката лаборатория ,в която да обработят защитния му костюм ,да го съблече и да седне пред тв да гледа какви глупости говори Тереза в британския парламент.Леле ,леле

99

Анонимен

преди 6 години

Някой търси повод за война! Повод! Защото причините за Световна война са много! Гореща или студена, войната е неизбежна!

98

Анонимен

преди 6 години

След разпадането на Ислямска държава, Русия остана едноличен световен терорист, който използва оръжия за масово унищожение на мирни хора !

97

Ах Русия !

преди 6 години

Русия е виновна за избора на американски президент . Русия е виновна че унищожи талибаните в Сирия и изби хиляди терористи .Русия е виновна че има ЕС понеже ЕС сезанимава само като контра на Русия . Та ако няма Русия от ЕС остават без работа .Няма да има с какво да ни пълнат главите . Ако няма талибани терористи Америка оставабез работа произвеждат оръжия в огромни количесва . Нужна им е война !

96

Анонимен

преди 6 години

В книгата на Гинес има ли категория за най-голям дипломатически гаф?

95

минувач

преди 6 години

Аман от либералчетата в България!Не разбрахте ли че сте малцинство, а!

94

Анонимен

преди 6 години

България има нужда от газ, а не от Русия, докато Русия има повече нужда от такива държави като България, чрез чиято подръжка да легитимира престъпленията си пред СВЕТА!

93

СССР и НРБ

преди 6 години

Нека ЕС се разпадне това е шанса на Англия и Америка .Франция да възтанови културно икономическите си отношения с Русия .ВЕЧНА ДРУЖБА !!!

92

кубанская столица

преди 6 години

Това всичко е за Россия като ухапване на комара. Всички русские се усмихват: сега посолства обратно, ала сутринта възвращам по-повече добри отношения. Вярва ми, никой от руснаци ПЪК НЕ МИСЛИ, къде е Мей от Британия, къде е ЕС и по-вече къде е т.н. председател на ЕС Брисов (кой е?). Пълностю игнорираме