60

Анонимен

преди 6 години

ЩЕ плащате, щото не са българи, а *** - тия дето вие ни карахте да ги третираме като богове

59

Union

преди 6 години

Прави са англичаните като казват че немците са неадекватни сбърканяци!

58

до Авторката

преди 6 години

За кражба на чужди неща би трябвало да си в Затвора , в случая кражба на Новини от Дойче веле

57

Пример за ЕС държава

преди 6 години

До 71:*** ВСЕ НЯКОЙ ТИ ВИНОВЕН БЕ.. ДАНО ДА ТИ ОПРАВЯТ ТУРЦИТЕ ТАМ... ОСТАВИ ТУРЦИТЕ, АРАБИТЕ.. ТИ НЕ МОЖЕШ ДА СЕ МЕРИШ С ТЯХ.. А ГЛЕДАЙ НА СЕБЕ СИ ..

56

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 63 То и аз от 2009 НЕНАВИЖДАМ *** *** ама карай.

55

men

преди 6 години

германците са отвратителни. 100 хиляди палячета чеито деди са избивали германци получават а 2 хиляди българчета са им проблема. за милионите бедуини терористи и изнасилвачи да не отваряме дума. ми в българия няма ли деца да си лягат гладни и на студено бе? родителите на тези деца защо не плащат данъци по българските тарифи? защо не плащате техните социални в нашата система? на българчетата даже требва двойни за да се виждат с родителите си а не да растат като скотове. драйфочи гадни.

54

Анонимен

преди 6 години

Защо ,да плащат на деца които живеят в България?Отговора е много ***,родителя плаща данаци на Германия!Ние ,пък трябва ,да поискаме от германския бюджет пари за образование!БГ граждани работещи за германската икономика с образование финансирано от БГ бюджет!Как може така,това не е справедливо?!

53

Трак до 63

преди 6 години

Германците ни уважават и то много.В Германия учат за българската кирилица и българските богомили започнали ренесанса в Европа.Няма друг европейски народ , който да е на такава почит в Германия , като българския.

52

Хилдебранд

преди 6 години

Защо ли най мрънкащите от имигрантите в Германия , са също имигранти , но от България.Кога чакахте за имигранстки статус , кога ви почерня ......Отидете в слънчева Испания или вкусната Франция да видите цвят.Или просто се преместете в източна Германия , там ви гарантирам , че има само бели , е заплатите са една трета надолу , но пък всичко е бяло.Айде какво ви спира , едни пари ли

51

Анонимен

преди 6 години

До 58 защото българите обичат немците и непрекъснато се навеждат и разтварят бузките, докато обратното не така. Ти явно работиш само България и ако си в чужбина само на командировка или екскурзия. От 2000 г. Европа не обича ***. Дали ти харесва или не но това са фактите!

50

Ghost

преди 6 години

След като тези надбавки са само 0.1% от всичките добавки за деца, за какво реве Рене Шпрингер, да ги даде и тях на емигрантите от Африка и Азия ли? Защо не намалят пенсиите на германците живеещи иззвън Германия? Или най-лесно да се вземат парите от децата? Може би пенсионерите ГЕРМАНЦИ живеещи в Тайланд, Филипините, лаос, Виетнам са им нужди повече пари от на децата, за да инвестират в местните икономики обслужвайки техните девойки.

49

Dimo

преди 6 години

И са напълно прави да недоволстват. Защо да се изплащат 200 евро за дете, което няма нищо общо с Германия и в бъдеще няма допринася по никакъв начин за тази държава освен ако не се премести там, за което няма каквито и да било гаранции. Колко от вас ще са съгласни да се дават детски надбавки на деца на украински или молдовски мигранти например.

48

Анонимен

преди 6 години

В статията ясно се посочва че най-много полски,румънски и хърватски деца получават детски по тази линия!? После се споменава че това е напълно законно.И сега идва въпросът защо по дяволите тия скапани западняци пак правят лоша реклама на България!??

47

X-man

преди 6 години

Рене Шпрингер, а защо плащат на немски пенсионери живеещи в България такива високи пенсии? Да им плащат толкова колкото са пенсиите на българите 100 евро. Алооо алтернатива за Германия. Защо плащате на бежанците. Изобщо защо плащат, ами не искат н а службите да им се плаща?

46

Сержант

преди 6 години

Българино, престани да плащаш кръвен данък. Живей и се бори за държавата си тук в България.

45

тнт

преди 6 години

Като плащах таксите в общината за нашите работници във Франкфурт бях единствения,който пускаше пари вътре. Пред мен и зад мен имаше само забрадени жени,които теглеха ли,теглеха . И всичките наши индианци да идат там,ще са капка в морето от шалвари и престилки.

44

БГ

преди 6 години

Имам две деца , вече са на по 20-30 години . Живи и Здрави да са ми . Държавата България ми каза че нямам право да получавам Детски Добавки за тях , чувствам се като бежанец в Собствената ми Родина . А Ромите ...

43

Иван

преди 6 години

Ами прави са да задават тези въпроси.

42

П.Петров

преди 6 години

Защото българските (и не само) гастербайтери произвеждат продукт в Германия и си плащат осигуровките в Германия, с което допринасят за издръжката на германските пенсионери!Германците по-добре да се запитат защо издържат над милион бежанци от Афганистан, Сирия и Африка, които не работят, не говорят немски, доят социалната им система, нямат желание да стават германци и влачат след себе си безкрайна рода, която да прави същото !

41

Анонимен

преди 6 години

България е богата държава,буквално плячкосвана от малък и безкрайно алчен елит.В.Путин