7

Баба Яга

преди 6 години

Тази в лицето прилича на сериен убиец. А и е много зла.

6

Анонимен

преди 6 години

До да беАнгличаните не дават инфо, защото им е ясно кой е замесен и това не е Русия.така ли пише на листчето от руското посолство?

5

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 3"че кой се съмнява, че убийството"Аз се съмнявам и милиони други НОРМАЛНИ хора.Абе казвам ви аз, че Русия ще остъкли Лондон... съвсем скоро. Ще се наиграят.

4

да бе

преди 6 години

"Сергей Лавров призова британците да спазват международните си задължения, имайки предвид това, че според Конвенцията за забрана на химическите оръжия, Лондон трябваше да изпрати до Москва официално запитване и да предостави на руснаците проба от откритото нервнопаралитично вещество. Но щом няма запитване няма и отговор, независимо от всички ултиматуми, които поставя Тереза Мей!"Англичаните не дават инфо, защото им е ясно кой е замесен и това не е Русия.Какво стана с прахчето за Ирак?

3

Анонимен

преди 6 години

Захарова изрази недоумение как други страни проявяват солидарност с Великобритания, при условие че не притежават информация за случая. Истината за случая е укривана, каза тя.че кой се съмнява, че убийството е наредено от Путин?

2

само думи

преди 6 години

Англия не дава никакви проби и доказателства за Руска следа,дори не е информирала комисията в Женева която следи за хим.оръжия,представителя на Русия в ООН даже намекна че тази газ е произведена в Англия.

1

Q

преди 6 години

А аз се чудех какво стана с "Днес" ,цели 2-3 часа няма нито една статия за "войната" между Британия-Русия" на първтата им страница.!