41

Анонимен

преди 6 години

Тази да се отлъчи незабавно от църквата и лоното Христово!!! БПЦ подкрепя насилието само над жени и деца, но е твърдо против насилието над беззащитни старци! Не на Истамбулската конференция!!!

40

Анонимен

преди 6 години

Религията превръща хората в стадо.

39

аянонимен

преди 6 години

ето ви пример какво е останало след сектите незабавна забрана и изгонванеот бьлгария колко сьдби са разбити тези 3 деца какво ще стане с тях без родителибез доходи без училище

38

Учител

преди 6 години

Убийства се случват всеки ден.Битови ,криминални ,поръчкови,по невнимание .Не е нещо с което не сме свикнали.Но това да държиш децата си , заложници в домът си, откакто са излезли на тоя свят е направо чудовищно ,за мен лично По-тежкото от двете престъпления.Магистратите да наблегнат и на това престъпление не само на убийството!А факта че тая иска да работи с Деца -като учителка!!! Това е най-безочливата наглост която съм срещал някога!

37

Небезизвестна

преди 6 години

Психясъла убийцата. В затвора, там да и покажат как се посяга на родител.

36

Анонимен

преди 6 години

Мирната религия...

35

1

преди 6 години

Клепоухите несретници от мвр нямат право да разбиват вратите на дома дори отвътре да се чуват викове за помощ. Защото на другия ден изтрезнелите съпрузи викат телевизия и адвокати и съдят клепоухите несретници, а гражданите ги наричат всякак. Вие гражданите скопихте нас клепоухите несретници до там, че и дори някой от нас да иска, да не може с нищо на никого да помогне. И за това ние клепоухите несретници чукаме на вратите като пощальон, и ако никой не ни отвори си тръгваме.

34

Burzum

преди 6 години

Пуснете жената да преподава бе....

33

не съвсем

преди 6 години

До КауауеаНе е съвсем така. Тази жена не е полудяла от липса на четене и развитие. Тук по-скоро липсата на хигиена и здравословен живот може да бъде винена, отколкото липсата на четене.

32

Анонимен

преди 6 години

"Съседи са чули как на 11 февруари Стефан Янев е викал за помощ, а дъщеря му е крещяла, че няма да спре да бие, докато не го убие"Тези съседи с бездействието си са станали съучастници в убийството и като такива също е редно да бъдат съдени.

31

Ангел

преди 6 години

Тая не само трябва да е съдят за Убийството на Баща си но и за душевното "убийство" на децата си.Изключително повреден човек който не трябва да излиза на свобода до края на живота си!!!За мен престъплението да държиш децата си заключени в домът си от както са се родили е не по-малко лошо престъпление от убийството на Стефан.

30

Анонимен 0021

преди 6 години

..За съжаление голяма част от българските педагози са такива:и на визия, и на излъчване,и на приказки. .,,искам да науча децата..'',а колко е луда и тя не знае...ЗА пореден път стана ясно,че ,,учител ,,е сериозна диагноза......Учител съм,но и родител...което е по-важно...Ако ме разбирате...

29

Неа

преди 6 години

Оле колко такива има в забавачката . Ужас

28

Анонимен

преди 6 години

Ако не се беше раздухал сличая, тази можеше наистина да почне като учителка в някоя детска градина.. и после се чудим защо лелките бият децата... пълно е с луди, а контрол и закони няма...

27

Ели

преди 6 години

Тая кукувица ще праподава доживот в затвора. Егати и вампира смотан. Там ще стане диригент на хора а нейните деца най-после ще заживеят нармално.

26

Анонимен

преди 6 години

Докъде се стигна със 7-морното убийство в Нови Искър? Разследването напредва ли?

25

Анонимен

преди 6 години

Ако назначат тая кукандрела в забавачка,народе взимай си децата оттам!След като е постъпила така с родния си баща,какво ли очаква дечицата в забавачката?Пази Боже!

24

nina

преди 6 години

Щеше да бъде ултра смешно,ако не беше страшно.Пълни психопати,родни,български...

23

Бандит

преди 6 години

До Анонимен 8За съжаление никой нищо не може занесе на гробищата и лакомията за имот приживе се обезсмисля.Но късно се разбира.

22

Анонимен

преди 6 години

Съседите като са чули виковете на стареца, защо не са се обадили в полицията??? Направо стават съучастници.