40

akud

преди 6 години

там където се появи бсп започват селски циркове и интриги. ЗАЩО???? ами защото са необразовани селяни и пролетариати, нямат капацитет за друго

39

Петров - 2

преди 6 години

Да питам онези протестиращи, които скачаха срещу назначаването на Пеевски за шеф на ДАНС - можете ли сега да кажете кой е ръководителят на тази организация? Не можете. А тогава медиите, подчинени на ГЕРБ, любезно ви информираха, че не е приемливо точно Пеевски да е началник. И вие скачахте, за да се върне Боко на бял кон. Честито!

38

Костадинка !Иванова

преди 6 години

Вместо,зам.министъра да говори колко "невярна е информацията",да посъветва,така нареченият премиер,да не се държи като мутренски бос!Ако му стиска,разбира се!

37

Петров

преди 6 години

Гербаджиите много ги е страх да не ги свалят от власт. Един път ги свалиха и започнаха разследвания срещу ББ и ЦЦ. И това прокуратурата начело с Цацата. А ако беше друг гл. прокурор? Хората направиха преврат, за да свалят компрометирания Орех и делата срещу ръководителите на ГЕРБ спряха. Сега същия Цецо обикаля из студиата и ни учи на морал и държавност. Повечето им министри, в кабинетите досега, са или некомпетентни или корумпирани или и двете. Иначе Нинова нямало право да говори за корупция, а ЦЦ и ББ са света вода и имат пълното право да кажат, че корупция изобщо няма.

36

Анонимен

преди 6 години

Гусин герберюшки суджук, много ти е слаба пропагандата. Събирай си герберюгите разбойници и хващайте гората да се бунтувате защото България не може да търпи повече да гладува. След 29 години на убийства и грабежи повече власт няма да видите.

35

Анонимен

преди 6 години

Един от Банкя пълни своята копанка.С голям и сит търбухза чуждите неволиот статуя по-глух !!!

34

АНТИ

преди 6 години

Излизането на другаря Борисов от "управлението" няма да реши проблемите в Бг.Веднага ще сложат подставено лице, а кукловодите ще му дърпат конците.

33

Анонимен

преди 6 години

Защо "Докторските Дисертации" на Б. Борисов и Ц. Цветанов не са достъпни в итернет?Какви научни теории са ползвани в тези документи, каква е научната стойност на дисертациите, двамата плагиатствали ли са при написването им?Кога Борисов и Цветанов ще се явят на елементарен тест за интелигентност организиран от международната организация MENSA?

32

Началник

преди 6 години

До Анонимен 26Само съдебната реформа не е факт . По всички други точки резултатите са отлични.

31

Анонимен

преди 6 години

Радев ще смачка Суджука.Президентът е истински генерал.Той не говори празни приказки.За всичко,което казва има факти,които ще излязат наяве,когато му дойде времето.А то наближава.Тиквочът знае това и се е пусрал от страх.Двамата с Пеевски здраво са сгазили лука и предстои да получат ресто,което сън не им дава.Вярно,че продажните некадърни медии са с тях,но народът е с Радев и това ги влудява.Президентът трябва да усилва натиска върху Баце и да избере впоследствие служ.премиер от рода на Инджова.

30

Анонимен

преди 6 години

Да питам само има ли герберски подложки да пишат с двете ръце на клавиатурата да подкрепят най простия дето и български не може да говори Бай Уиеццц герберастта.

29

Казака

преди 6 години

Но самия Б.Борисов е комунист.Тогава какво правим.Излиза,че комунистите наистина са несломими.

28

до Професор

преди 6 години

Работодателите на Бойко :-Цветелина Бориславова -Делян Пеевски-Цеко Минев -Кирил Домусчиев -Валентин Златевсъщо казват - добре че е Борисов !

27

Анонимен

преди 6 години

Ами да би мирно седяло не би чудо видяло!Вместо да се пише колко са е "невярна информацията"по добре да посъветват,така нареченият премиер,да не се държи като мутренски бос!

26

Анонимен

преди 6 години

Мафията ГЕРБ след като унищожи Българското Черноморие, сега се прехвърли и на Българсксите Планини.Нека не позволим на Цеко Минев да съсипе Пирин.

25

Анонимен

преди 6 години

Да си припомним малко от обещаното от Тиквения мафиот досега:1. Отмяна на заменките. Резултат = ? 2. Доган в затвора. Резултат = ? 3. Станишев в затвора. Резултат = ? 4. Отнемане лиценза на ЧЕЗ. Резултат = ? 5. Съдебна реформа. Резултат = ? 6. Премахване на Боянските сараи. Резултат = ? 7. Реформа в МВР. Резултат = ? 8. Борба с организираната престъпност. Резултат = ? 9. Борба с битовата престъпност. Резултат = ? 10. Средноевропейски доходи. Резултат = ?

24

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 23Другарю червен суджук, много ти е слаба пропагандата. Събирай си другарите партизани и хващайте гората да се бунтувате щото БКП-БСП не може да търпи повече да гладува. След 50 години на убийства и грабежи повече власт няма да видите.

23

Анонимен

преди 6 години

РАЗЛИКАТА МЕЖДУ ПИШМАН ПАТРИОТИТЕ И ДПС Е ЧЕ ЕДНИТЕ ПОДКРЕПЯТ МАФИЯТА ГЕРБ ЯВНО А ДРУГИТЕ ЗАДКУЛИСНО.

22

Анонимен

преди 6 години

Къде да бегам и защо ?А не може ли ти да плонжираш ?

21

Анонимен

преди 6 години

Излизай народе от както взеха властта цените на всичко скочиха неколкократно народе излизай и да ги запалим живи тия шайка престъпници че не се търпи вече,те си крадат ли крадат, корупцията още по голяма става, тихо мълком си точат милиони от саниране и *** асфалт и какви ли още не обществени поръчки народе събуди се народе взимаи лопатата бензина и пред парламента, затваряйте магистрали така ще загубят милиони от транспорт, няма да гърмят влакове в Хитрино да ги махаме вече, те не са много.