178

Отдавна негласуващ

преди 6 години

Ето, за това не гласувам за тия шебеци, защото си живуркат живот с капела, а болшинството от народа изпъва шия. Затова ще ви напомня една късичка: Всеки народ си заслужава управниците! Народът си мълчи и те "Хайде, давайте още". Докато не се редуцира броят на депутатите от 240 на 80-90, няма да вдигнат ни пенсии, ни менсии, ни заплати, ни нищо. Що пара се харчи там - заплати, клас прослужен, членство в комисии, командировки, секретарки, консумативи, гориво, служебни коли, шофьори. Ай, ша ви е..

177

Анонимен

преди 6 години

Ето кой е готов за еврозоната и еврото като българска валута.

176

предела

преди 6 години

тва щот сме отличници на европа и щото имаме добра макроикономика а като стане въпрос за нещо депутата Г.А. градящ българия отговаря: вие сами сте си виновни секи си кове сам съдбата държавата нее длъжна на никой заради такива като теб е на това дередже требва да знаеш че сичко с епостига с труд ти кво образование и умение имаш за да си с такива изисквания в живота ...още си малък ще разбереш еее разбрах требва да стана явно п.....с

175

Анонимен

преди 6 години

Търсете кръглия суджук от Банкя

174

Смешник

преди 6 години

Малко им е като ги гледам как се трепят от работа с тия 3 часови работни дни поне 5к

173

Добруджанец

преди 6 години

пир по време на чууума

172

Добруджанец

преди 6 години

Пир по време на чума!

171

Andreshko

преди 6 години

До # 36. Как се изчислява средната заплата? Това е много просто. Министърът получава 2100,а кака Пена чистачката 100 лв. ето ти средна заплата 1100 лева.

170

ИСТИНАТА

преди 6 години

Как е бараби?!?! Лапате ли куките на хидроинженера и асфалт от аслфатоолу паша ефенди?! Да не забравим и суджукя, без него накъде, в Брюксел е добре познат тоя булгаристански изумруд. Трай народе и нареждай скришом ш панелката с разни там салатено-ракиени патриоти и чакай светло бъдеще! Те ония грухтилници в бялата кочинка ти свалчт по 3-4 кожи и си раздават бонуси и премии....ти трай и се надявай на светли бъднини....те ония оядените са си опекли питката и като свърши доенето ще бягат на запад!

169

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 175редно е да бъдем информирани за тези неща.

168

Анонимен

преди 6 години

09.02.2018 - Млада жена от Дупница се опита да се самоубие с хапчета. Не могла да понесе безпаричието в семейството, парите не стигали за храна и дрехи на двете й деца, и тя, и съпругът й работели, но на минимална заплата.Вчера дошла и космическа сметка за ток от 200 лева, което накарало младата майка да предприеме радикалната мярка. Тя и съпругът й работили, но парите пак не им стигали за храна и дрехи на двете им деца. Живеели чрез заеми от приятели и имали дългове към кварталния магазин.

167

Анонимен

преди 6 години

Продължавайте да се правите на добрички и да търпитеда ви управляват криминални мутри .

166

Анонимен

преди 6 години

Бедността се поддържа преднамереноот герб и всякакви други демократическии десни партийки .

165

Анонимен

преди 6 години

Стига словесни *** по форумите!Отдавна трябваше да сме им напукали зелките,но сме тъпо овче племе.На това му се вика "Стокхолмски синдром".Затова-хак ни е геноцидът!

164

Анонимен

преди 6 години

Хайде бе хора няма ли да ги изметен тези *** заедно с Б.Борисов.за децата няма за пенсионерите няма за тях има и то по 300 наведнаж.свещи да им палят. Проклети да са. Ц

163

Анонимен

преди 6 години

Защо ги птшете тези заплати.Да дразните хората ,да ни е гадно.

162

...

преди 6 години

Не ви ли е срам....хората няма какво да ядат, майчинството е мизерно , висококвалифицирани специалисти като лекарите и други от сектора са на смешни заплати , а тези нищо правещи мързеливци взимат такива заплати!!!!

161

мизерник

преди 6 години

АБСОЛЮТНО БЕЗОЧИЕ , СРАМ НЯМАТ , НЕНАСИТНА *** !!!!

160

Имам въпрос

преди 6 години

Аз съм 18 годишен. Някой ще ми каже ли как да стана депутат? Защото искам да взимам много пари и да не работя нищо.

159

Анонимен

преди 6 години

Как е с Общинските Болници ???!??Там има ли някой ....Депууууууутат ?