40

Ххххх

преди 6 години

Пак някой друг е виновен.....Колко деца изхвърлиха и забравиха за родителите си,да търсим вината и в хората не само в институциите....

39

Анонимен

преди 6 години

Да каже, че е мигрант и веднага ще му се помогне.

38

Европеец

преди 6 години

Просто трябва да се вземат мерки като на Запад при цивилизацията, в Париж, Брюксел, Амстердам и големите градове пред витрините и входовете на търговските центрове по настилката собствениите вече слагат орнаметни от малки но остри метални конуси, може да се ходи по тях, но разни бездомници и бедняци не могат да се търкалят да смущавата нормалните хора които са тръгнали на шопинг. Да ходят да се търкалят по крайните квартали.

37

Анонимен

преди 6 години

Ние дори не сме племе. Племето има уважение към възрастните и болните. Ние сбирщина от двукраки зомбита.

36

Милена

преди 6 години

В документите на Столична община присъства понятието беэдомни хора!!! Апропо, въэмутена съм от отношението на целия държавен апарат и на общинските служби спрямо най - иэпадналите български граждани!!! Эа беэдомните кучета дори дават пари от ЕС и то доста , а беэдомните хора са поверени единствено в Божите ръце!!! Темата също така трябва да получи гласност эа да се эамислят много сериоэно властимащите!!!

35

Анонимен

преди 6 години

Докато си мисля за този човек,който няма дом и близки,се сещам за една възрастна бабичка от столицата(която има дом и всичко),която изпъди синовете си по чужбина,и същевременно е дала тлъста многоцифрена сума на ало апаши.

34

Анонимен

преди 6 години

21 век, ЕС.

33

Анонимен

преди 6 години

Не само беше изобразена, ами България е турско клекало, отходната дупка, задния двор на Европа. Да не мислите, че това е било сличайно, недоглеждане - ха ха ха, такова недоглеждане. Просто от Брюксел нагледно ни показха за какво са ни взели, а гащниците тук се надяват още да влязят в клуба на богатите и да взимат заплати като запад.

32

Анонимен

преди 6 години

Толкова много институции за какво ли не, а когато потрябват услугите им, не може да ги открие човек, препращат към неадекватни или несъществуващи телефонни номера на други институции, докато не се откажеш да ги безпокоиш.

31

Някой си

преди 6 години

Ако беше куче,може би щяха да се погрижат по-добре за него:(

30

Анонимен

преди 6 години

Сам си е виновен, че не може да се адаптира към демокрацията, може например да проси, един българин просяк в Кьолн или Париж изкарва 40 евро на ден и нощувката и храната му е безплатна в приют за бездомни, а на месец може да си докара от просене към 800 евро. Правото да просим пред катедралата в Кьолн и в Париж ни го даде демокрацията и членството в ЕС, просто човек трябва да може да се адаптира, да бъде адаптивен.

29

xxxtentacion

преди 6 години

Преди време някой беше изобразил България като ***.Тогава всички много се обидиха и скочиха срещу това, патриотите пак надигнаха преклонена главица (ама щото знаеха, че е безопасно) и голям въпрос и проблем стана тогава.Но всъщност това е самата истина - България е ***. И то един от най-долнопробните.

28

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 29Днес в България живеят добре хората, чийто деца работят зад граница. Месечните преводи са не малка инвестиция и за държавата.За 2017 преводите, за които говориш са на стойност 1,7 милиарда лева.Да ти обяснявам ли колко е това?Една плюнка в морето.Бюджета за пенсии е 7 милиарда.Тия глупости за парите от Запад са пълни глупости.

27

Анонимен

преди 6 години

Ами сам си е виновен! Да беше изял някое дете, та можеха поне да го осиновят състрадателни хора!

26

Анонимен

преди 6 години

Днес в България живеят добре хората, чийто деца работят зад граница. Месечните преводи са не малка инвестиция и за държавата. А статистиката показвала, че българските бабички са най-активните чатарки в света. Ето, всяко зло за добро!

25

феминистка

преди 6 години

Белите мъже трябва да бъдат унищожени, те са най-големият рак на планетата!!

24

Анонимен

преди 6 години

Когато хората обърнат гръб на Христовите ценности и мислят само за егото си, рано или късна съдбата на бездомника ги спохожда и самите тях !

23

Анонимен

преди 6 години

Горкият човек! За съжаление,той не е единственият,който е останал на улицата-без собствен дом( сигурно взет по някакъв начин),без близки. Толкова много пари, държавата е дала на арабските"бежанци"(които даже не се водят и български граждани) и за размножаването на един НЕбългарски че.р.нок.ож паразитски етнос,но за българина,държавата пари няма да даде! Ще ви кажа и още нещо: на всякъде по света е така,не само в България. Бедни и бездомни има на всякъде. Хора,ако имате роднини-грижете се за тях

22

истината

преди 6 години

какво да ви кажа и преди всеки против партиината линия беше обявяван за луд и психично болен, така че правете си сами сметката!

21

Анонимен

преди 6 години

В държавата на 3лaтkите и 3лaтkовците Е ТАКА!!!!!!