52

Анонимен

преди 6 години

Дърт кагебистки тролТрябва да насъскваме българи срещу турци, да ги караме да забравят, че са съюзници в НАТО

51

ГАДОРЯН

преди 6 години

Следващите са Иран. Крайно време е.

50

Анонимен

преди 6 години

До АнонименКоя е тая "Рускотурска империя" бе бонак?Това, че Турция пое 3 милиона бежанци, прогонени от кучето Асад и пази първо границите на България в частност ЕС!?!Продължавайте да припявате на кагебистите "рускотурска" импреия

49

ГАДОРЯН

преди 6 години

Войната в Сирия е на принципа - Казвам ти дъще, сещай се снахо.

48

Анонимен

преди 6 години

Ако Турция се провали в Сирия това означава миллиони бежанци в Европа защото конфликта ще се прехвърли в Турция.Ще има изнасилени жени от бежанците в България и убити и ограбени много български семейства

47

РЕНДЕТО

преди 6 години

Турция е съюзник на България в НАТО и брани интересите на ЕС в Близкия Изток.Турция спира бежанците и войната да стигнат до българската граница.България и НАТО са с Турция.Асад ще падне,сирийците ще се приберат по домовете си и няма да *** в морето.И Русия ще стои и ще гледа щото иначе няма Турски Паток.

46

Кой какво губи

преди 6 години

Руснаците си губят времето - но гледат от първия ред с кофа пуканки в ръка.Турците в момента си губят разсъдъка. Мислят си че могат да налапат повече, но знаят че руснаците с един по врата ще ги накарат да го изплюват.Американците тотално си загубиха и позицията и приятелите и мащите.Сирийците губят територия хора и ресурси.ЕС не знае къде в цялата работа за да определи дали губи нещо...

45

Анонимен

преди 6 години

Брозкрут/ли си какъв си/ остави я тая пропаганда, не фаща декиш. Знаеме какви ги дробеше Турция години наред и какви ги дроби и днес. Кажи му на Ердо да си седи дома и да не се показва навън, че винаги се излага.

44

Бозкурт

преди 6 години

Не ви разбирам ..кюрдите идват и убиват гонят сирийците от домовете им , след което тия сирийци стават бежанци и нахлуват в Европа ..кюрдите освобождават затворниците от ислямска държава за да воюват срещу Турция ..и всички тук многооо желаете Турция да се провали с тази операция ..наистина не мога да го разбера ..

43

Анонимен

преди 6 години

До АнонименЗабрави- Бог да пази България от настоящите и приятели, от враговете - сама ще се опази!

42

шматка

преди 6 години

Охерация"Зехтин ***"се провали преди да е започнала.Още като видях пикапите с картечници в багажника си рекох:Къв е тоя цирк

41

Анонимен

преди 6 години

Бог да пази България от Рускотурската империя ! Амин !

40

Бозкурт

преди 6 години

С кое се е провалил ? "Турската икономика е нестабилна а у" ..6 от 10те Мегапроекта се строят в тази "нестабилна" Турция ..."Турската армия се провали в Африн" Турската армия навлиза все по на вътре в Сирия ..Турските военно-въздушни сили удрят дори подземните бази на тия терористи ..отвори и погледни в интернет за какви маневри с ф-16 става въпрос ...ама да Ердоган се провали в едно ..в това да слугува на Сащ и Европа ..

39

Анонимен

преди 6 години

Ердоган се набута между шамарите на кюрди, сирийци и руснаци и си ги изяде като послушко.

38

PR Акция!

преди 6 години

С такива новини няма как да спечелите срещу митологичната "руска пропаганда".Няма отговор и на основния въпрос: уж вестника руски но цитираните "експерти" американски...КАК?

37

Анонимен

преди 6 години

"Няма отговор и на основния въпрос: защо Русия, заявила, че брани териториалната цялост на Сирия, все пак допусна Турция да окупира (части от) страната?"===Да добавим: Асад си трае, което е още по-странно. Путин и Асад са умни - ще оставят Ердоган да свърши мръсната работа по границата, след което ще го помолят да си тръгне. А Ердоган вече не смее да се противопоставя на Путин, защото вече знае как Путин извива ръце.

36

PD

преди 6 години

Турците са в Африн, не за собственна сигурност, или заради ПК. След Алепо, про турските отряди около Идлиб, ги чака същото. С това Турция губи влияние в зоната. А към момента Асад се справя доволно, с помоща на ВКС. Кюрдите в Африн, вероятно не са тези, които са получили оръжие от САЩ. След токоз авиоудари, и нито една пусната ракета от ПЗРК, по скоро показва, че там няма американски такива.

35

Етнически турчин

преди 6 години

Времето ще покаже ....

34

Анонимен

преди 6 години

Анти-турската медийна кампания се ръководи от Ердоган.Много обича винаги да се проваля.Никой не му е виновен.Само турската пропаганда се опитва да направи от един плъх - великан.

33

Анонимен

преди 6 години

Русия никога нищо не забравя. Руско ресто винаги има.