58

Анонимен

преди 6 години

Страшнмото е,че докато другите държави си развиваха икономиките,производствата,нас ни забаламосват и ние още говорим само за комунисти или фашисти,които идеологии няма да напълнят хладилника на обикновения човек,нито страната ще дръпне напред от празни приказки,корупция,липса на държавност.

57

Анонимен

преди 6 години

До AndreshkoАндрешкоооо, андрешко! Ще си останеш ...андрешко цял живот.

56

Анонимен

преди 6 години

Всъщност до нападението на Хитлер над сталин, самата БРП(к) усилено пръска листовки, призоваващи Царство България за присъединяване към Тристранния Пакт, където управляват "братските работнически" партии!!!...после за една нощ - фашистиииии!ФАКТ!

55

Andreshko

преди 6 години

След погрома на Септемврийското въстание 1923 год. Антон Страшимиров пише за фашистите:"Клаха народа си така както турчин не го е клал". А удавените с шлепове в р. Дунав от фашистите?

54

Анонимен

преди 6 години

Историята трябва да е безпристрасна и да се придържа единствено към фактите,без да ги укрива или изопачава.Не наливайте главите на деца и тинейджъри с пропаганда,това е лъжовно и опасно.Опасно е самите деца.

53

Анонимен

преди 6 години

Я не се правете нс ущипани! Преди 9.9.44 като са били избивани хиляди без съд и присъда, пребивани в полицията и измъчвани, като са рязали глави на партизани и бучили на кол, като са палели къщите на ятаци и помагачи, избили Ястребинчетата, какво да очакват представителите на фашистката власт? Погалване с перце и опрощение? Кой ще прости ако разстрелят близките му, има ли такъв? Няма. Получили това което предизвикали. Не ми ги изкарвайте ангели!!

52

Неграмотна бесепарке

преди 6 години

В България никога, ама НИКОГА не е имало фашистки режим. Единствената що годе фашистка партия " Народно социално движение" на проф. Цанков никога не е участвало във властта. А по време на втората световна война са управлявали БЗНС и Демократичната партия. И еднолично царя за известно време. СТИГА ЧЕРВЕНИ ЛЪЖИ.

51

Анонимен

преди 6 години

До Гробокопачда не е задлъжително да са социалисти ...ето аз не съм социалист и не го харесвам , но не го и плюя ! Няма кво да си кривя душата , когато беше твоя господар на власт , онази мишка къде избяга в Брюксел ...нямахме ток по улиците бе момче !! СЕга е сто пъти по - добре , а дали е Бойко или Мойко не ме интересува, даже и вие да сте стига да правите сте добре дошли ама вие комуниягите (щото вие не сте социалисти!!!!!) сте едни долни простаци без капка мозък в главата, зеро , нада!

50

Гробокопач

преди 6 години

До АнонименМного лоша преценка, з атова, кои плюят по Бойко. Представи си, че посочените от теб прослойки са малко, и че има българи, които наистина ненавиждат Борисов и не е задължително да са социалисти. Просто има такива.

49

Анонимен

преди 6 години

Кога видяхме комунизъм, никога? Само на теория. Празни приказки слушахме, зряло соц.общество, после развито и т.н. Бяхме еднакво бедни, но спокойни, затворени. Да, имаше сигурност, спокойствие, качествени и некорумпирани лекари, достойни учители, корупция почти не, развито селско стопанство, хората на село строяха къщи и имаха необходимото. Предприетия, половината на дотации, чисто море и храни, в лоши опаковки, нямаше лукс. Нямаше и свободно пътуване. Малко сивота, чакаше се за кола 10-13 г.

48

Анонимен

преди 6 години

избиха маса хора и на тяхно място сложика простаци , трактористи и комбайнери на ръководни длъжности !! За това сме на тва дередже ...комбайнер шеф на завод?! Какво разбира комбайнера от оправление на бизнес ...той неможе да говори правилно ! Ама нали е партииен секретар или брат му е бивш партизанин ! Простаци са всички *** , до един !

47

Анонимен

преди 6 години

До Гробокопачне харесвам Бойко , но съм забелязал , че по него плюят предимно неуките , синове и дъщери на бивши партиини секретари които загубиха хубавия си живот който имаха преди 89г. също така и троловете и платените от руските тайни служби шпиони които продават държавата си за жълти рублли !

46

Гробокопач

преди 6 години

До АнонименДа се сборим! Време;))) Щом искаш противник, ще го получиш. Дано да си доволен и да си решиш проблемите. Човек, не живее в миналото, мойто момче, а за бъдещето. А ти живееш в миналото. Затова, България няма никакво настояще, да не говорим за бъдеще.

45

Гробокопач

преди 6 години

До АнонименНие па учим, че Бойко е най-гнусният, наричаме го Бойко Барабойко;)))

44

Анонимен

преди 6 години

България е на това ниво днес само и единствено заради комунистите ! Само и единствено те носят вина за нащо селско общество ! Само в моя град са избити над 100 човека за един ден ...някой от тях са най - големите дарители в историята на България. Творци , собственици на заводи , учители и какви ли не и естествено на техните места сядат спуснати от партията и те са до ден днешен там , как искате да става каквто и да е в държавата след като Тракторист е 30 години Ректор на университет?!?!?!?

43

Анонимен

преди 6 години

Ооо да не забравяме и ***-червени бабички, както и гоблините - техните *** избиратели.

42

Анонимен

преди 6 години

Аз моите ги уча от първи клас за най-гну.сните същества на планетата за всички времена - *** и сегашните путинаци!Нещата, които не разбират още им обяснявам нагледно с примери от филмчетата - мордор, саурон, амгъл и т.н. Има желания ефект - мразят в червата си червената проказа.

41

Анонимен

преди 6 години

"25 години народна власт - 25 години цирк !"

40

Анонимен

преди 6 години

Стига сме давали вече на подобни комунистически останки да ни мотат. Срамно е, че за 30 години само в България уродливата съветска власт още не се изучава.

39

Анонимен

преди 6 години

думи на проф. Искра Баева:Не трябва ли да се обясни защо се е случил този период? Напълно е избегнато цялото социално- икономическо развитие. Следващият период на прехода, е описан в положителни краски. Нима в съвремието ни няма негативи?, попита още тя. По думите комунистическия период е представен по-лошо дори от османското владичество, където имало положителни неща. Историята трябва да се пише на база факти, а не според конюнктурата на деня.