226

Анонимен

преди 6 години

"ОЛохлин каза, че новият превод на 35-страничния документ "ще отнеме известно време", но не се ангажира кога ще бъде готов." превод ли ще правят, или ще го разтълкуват да е удобно спрямо ситуацията!

225

Анонимен

преди 6 години

Еднаквите правописни грешки издават писанията на троловете. Едно и също лице пише под 2-3 псевдонима. Не преминавате ли поне бърз курс по работа с БДС-клавиатура на Позитано 20.

224

хехе

преди 6 години

До Анонимен 233да бе ..а другите *** са инструктирани да плюят ЗА конженцията ..инструктажа се проведе както винаги в 08:00 сутринта във НДК-то ...на него присъстваха всички *** от Русия, САЩ, ЕС Полша Чехия Франция Турция и даже от ЮАР..

223

Анонимен

преди 6 години

Общото с Русия е, че троловете на руската пета колона са инструктирани да плюят по конвенцията.

222

Анонимен

преди 6 години

Хората даже ще ви преведат отново конвенцията за да не се плЯшите толкоз! Нинова да спи спокойно!

221

До чесънофил

преди 6 години

Стойте си на село, така най-добре ще се опазите от градския грип. Не ви се трае вонята вече. И се научете, че къпането е ЕЖЕДНЕВНА хигиенна процедура, а не ежеседмична. Научете се и да си перете дрехите. Вместо да взимате кредити за последен модел мобилен телефон, като се домъкнете в града си вземете пералня на изплащане!

220

Анонимен

преди 6 години

какво общо има пък тук Русия ...боже боже ...простотията е болест която заразява хора ..а не животни !.И животните разбраха какво общо има само ти - не.

219

демек:

преди 6 години

1. Господин Петров; 2. Госпожа Петрова и 3. Гей Петров/а!

218

чесънофил

преди 6 години

До Анонимен 225Пазим се от грипа бе,момче!

217

Т-рол

преди 6 години

третополовите са наши братя, като арабите.

216

аз-ът

преди 6 години

имаше един хубав коментар на Георги Марков...В Европа преди има няма 2 месеца. Официално посещение. Президеншата , и още там 5-6 булки отделени от мъжете се разхождат и обсъждат женските си ... айде да не казвам кво че ще ме цензурират.И посредата с тях върви един мъж. Марков вика - аз помислих, че това е охраната. Да, ама не !Човека съпруга/съпруг на един от ЕС политицте и затова важно-важно се разхожда с другите съпруги !!!Да продължавам ли или разбрахте идеята....

215

уикипедия

преди 6 години

гей Терминът възниква във Викторианска Англия през 19 век, като първоначално е със значение *** и се отнася за домашни прислужници, които в свободното си време излизали на улицата да проституират. Предвид строгите пуритански нрави на тогавашното английско общество, тези жени се откроявали с веселото си поведение и така започнали да ги наричат "gay" (англ. весел"). През 20 век думата започва да се използва и за мъже с разпуснат сексуален живот, а по-късно - през 60-те - за хомосексуалните. Трябва да се отбележи, че на английски терминът се използва и за двата пола.

214

Анонимен

преди 6 години

Не ми пречат никави гейове ***, транс... Пречат ми вмирисаните на пот, чесън и яхния диваци от селата, които наводниха София и се държат като варвари в Рим. Толкова нецивилизована пасмина няма никъде по света.

213

Т

преди 6 години

Тук е пълно с ***, които са на заплата към сайта. Админът вече на няколко пъти ми трие постове, които не нарушават никакви правила и закони - просто са с неудобни и изобличаващи троловете въпроси. И в момента един *** се вихри в бясна защита на въпросната конвенция, опитвайки се да ни заблуди, че ставало дума само за насилието над жени.

212

Анонимен

преди 6 години

До чичо ГошоЧиче ГошоНидей така с лошо! Имам чувството че тука е пълно с несигурни спрямо сексуалната си ориентация мъже. Има и такива, които сигурно трепат жените си за добро утро и те също са се включили в риването Тука все едно съм в Саудитска Арабия и обяснявам на некви араби, че жена да кара кола е нещо нормално, а те ривът, че не е и иде страшния съдРиването е отличителна черта на първобитните общества

211

до 208

преди 6 години

Ако ти смяташ,че конвенцията ще накара законите да работят,значи или си недорасъл наивник,или глyпaк!Освен това жените и децата са граждани на страната,и за това си има НПК!Не виждам никакъв смисъл в тази конвенция!

210

хехе

преди 6 години

До Анонимен 216ти пи ли си хапчетата ? какво общо има пък тук Русия ...боже боже ...простотията е болест която заразява хора ..а не животни !

209

Анонимен

преди 6 години

и като как, аджеба, ще наричаме гей/зерите, без да ги "обидим"?! едното е "господин", а другото е госпожа/ица! а третото....???

208

аз-ът

преди 6 години

до НЕ!----Аллооооуууу НЕ-каджията... Първо си успокой емоцията. Ще се караш на приятеля си ! Разбра ли ме? Това първо. Второ...Не си единствения дето чете английски на село. Ми и ние четеме. Може и по дефолт това да е за боя над жени, но си отваря една огромна порта за третия пол.Аре у лево...

207

майорски

преди 6 години

е не разбрам ..нали има женска еманципация ...равни сме ..мъже - жени ...еми като сме равни защо трябва специялен закон да защитава жените от мъжете ...или май не сме толкоз равни а ..!!??