31

Анонимен

преди 6 години

29,тази история е на българка,която се е осмелила да роди 4 деца,независимо от нейната бедност и нейното интелектуално съдържание в сивото вещество.За разлика от хиляди други,с добри материални,а сигурно и умствени възможности,които не се решават и на едно дете.Затова такива като теб няма да могат да получат пенсия след време,защото един етнос бълва чавета на кило,без да учи и работи,а местния етнос плюе тези от своите,които са дръзнали да родят,въпреки нищетата.

30

Атина

преди 6 години

Задължение на родителя е да се грижи децата му да растат и станат достойни хора. Акцията в медиите е за помощ. Съдебният изпълнител е длъжен да наложи запор, но помощи, обезщетения, пенсии и заплати до 510 лв. така или иначе не са включени в запора и тя може като отиде на място да си изтегли парите.

29

до Пламен

преди 6 години

Има много такива жени като нея! За жалост познавам не едва и две, които не ползват ама никакви предпазни мерки и чакат на мъжете им да ги "пазят". От такова пазене доста от тях абортираха, ама не решиха да се пазят по друг начин. Хормоните били вредни, спиралата била вредна, презервативите и те - най-добре са абортите или оставяне на децата по домове. И тук говоря за млади жени по на 30 години. Замислете се.

28

Пламен

преди 6 години

Една спирала да си сложи! 50 лв. струва.

27

до А

преди 6 години

Да, задавам си въпроса и си отговарям - в най-бедните държави масово живеят човеко-подобни същества. Гледаш отвън - 2 крака, 2 ръце, глава на раменете. После поговориш с тях, чуеш ги как разсъждават - в главата няма нищо! Важно е да се плодим, да се множим, пък как ще се гледат децата, с какво.. няма значение. На този свят идват едни хора, които от деца са подтиснати, озлобени от беднотията. Много малко от тях успяват да станат нормални хора в живота. Тази история е същата!

26

до 22

преди 6 години

Да и детската смъртност в тези държави също... както и факта, че доста от жителите им там не доживяват до 35 години. Ама количеството е важно... качеството не толкова, нали така?

25

някой

преди 6 години

Мисля, че е наложително социалните да се помогнат на тази жена /а и на други в нейното положение/ да се образова как да се предпази от нежелана бременност. Начини има достатъчно, но явно тя не знае. И да не разчита на съпруга си да я пази от забременяване.Хубаво е да ти помагат в критични моменти, но няма как да стане през целия живот.Затова първата й стъпка е - без повече деца.

24

Анонимен

преди 6 години

"Помогнали добри хора.А държавата къде е?"Държавата е - лошите хора.

23

Анонимен

преди 6 години

Финансовата бедност може да се промени, може би! Но духовната е до гроб.... Мисля че тук е втората.

22

Анонимен

преди 6 години

С 200 лева доход на месец надали ще е хепиенд. Ако некой не я вземе на работа за добра заплата или мъжа и не оздравее скоро пак ще е зле.

21

Анонимен

преди 6 години

цирк

20

А

преди 6 години

В този живот парите не са най-важното ! Както можеш да живееш с 50лв на ден, таща можеш и с 5лв, както и с 50 стотинки ! Въпрос на приоритети ! Задавате ли си въпроса защо раждаемостта в най-бедните държави е най-голяма ?

19

д-р Исня

преди 6 години

ЧСИ просто е прехвърлил нейния дъл на друг сиромах! Как иначе от 500 лева стават 3000. Измислят си такси, комисионни, които са толкова нереални, че заслужават реален кypшум!

18

Владислав

преди 6 години

Искренно се надявам децата да са по-добрия пример като от следната истинска история.Двама братя им правят интервю от международна телевизия.Единият преуспял с международна компания а другият беден комарджия и пияница.Израснали без майка и с баща комарджия и пияница.Питат успелия брат."Добре,как станахте така заможен?" Той отговорил "Ами вижте баща ми! Такъв ли трябваше да стана?" Попитали другия брат, той отговорил: "Ами вижте баща ми,какъв да стана"

17

Анонимен

преди 6 години

До анонименЗащо, нека се раждат българчета ?!?!Бедността е преходна !

16

от 7 до15

преди 6 години

Създай деца, които да не можеш да отгледаш и трепери по цели нощи дали няма да ти бъдат отнети от държавата заради липса на пари или дали тези деца след време няма да те намразят, заради това че си ги лишил от елементарни неща! Най-лесно е да създадеш живот - трудното идва после. Това ни различава от животни ... и някои други етности.

15

izbiagal

преди 6 години

Koi e kreditora i sydiata , kajete ni gi? Do koga taka da gi pazim banditite?

14

Анонимен

преди 6 години

Все пак учудващо е че тези който имат пари не правят деца!А това една от причините България да е на изчезване.Браво на жената,тя на фона на положението в България е направо герой!!!!!!!!!!!!!!

13

42

преди 6 години

До7Голяма логика!А ти сигурен ли си, че вечно ще си заможен. Може и деца да имаш и пак да обеднееш. Заради такива кукувици като теб у нас е пълно със заможни самотници, млади хора, които не искат да се оженят и да имат деца, защото не им стига все.. А като резултат българите намаляваме от егоизъм.

12

анонимен

преди 6 години

тази жена не е нормална на тази бедност трьгнала да се жени и да ражда 4 децатова е безотговорно отношение кьм живота тя с тези помоши сега не решава нитоедин проблем тези деца как ще учат как ще се вьзпитават как ще влязат в животас подаяния от хората