50

Анонимен

преди 6 години

Аз едно не разбрах. След като има ***, ще има ли и Джендърка?

49

Ха-ха

преди 6 години

Тези и двамата не са сигурни от кой пол са, ама седнали да спорят :)

48

Неа

преди 6 години

До ЦиникИ двете.

47

Къс Пас

преди 6 години

Слаба утеха за мизерно съществуващите първи по бедност и корумпираност в Европа.

46

Оруел

преди 6 години

Ми той Станишев е от третия пол, нормално!

45

Анонимен

преди 6 години

Тошо и Брежнев се целуваха и без Истамбулската конвенция.

44

Научен факт

преди 6 години

Около 10% от мъжете са предразположени към хомо*сек*суализъм,но повечето успяват да преодолеят тоя проблем и живеят нормално.Сега искат насила да ги накарат да бъдат ненормални.Че и непредразположените да поемат по тоя път заради облагодетелстването.Лу*да работа!Това е против Божиите и/или на Природата закони,пълна дивотия!

43

Срочно

преди 6 години

Корнелия Нинова трябва да прочисти БСП от нагли престъпници и подставени лица участващи в ликвидация на БЪлгарите в БЪлгария вкл Станишев

42

иди до Брюксел ма

преди 6 години

Нинова някога ходила ли е в Русия, пардон в Брюксел? В нейната глава витаят само думите Решетников, Путин и Русия. Затова сега е станала за смях и пред своите съпартийци. Има нужда от една командировка до столицата на Европа за да може да мисли позитивно като нейните другари Станишев и Йотова за Истанбулската конвенция!

41

Неа

преди 6 години

До *** до 38СЪЖАЛЯВАМ те

40

Анонимен

преди 6 години

Не мога да си спомня, някога да съм споделяла позицията на Станишев...

39

Анонимен

преди 6 години

Ми в сблъсък ще са, защото Станишв открито признава, че е от третия пол, а Нинова се крие.

38

Владислав

преди 6 години

А защо не се ползва биологичен пол, а *** - социален пол. В конвенцията е залегнала тотално непозната идея за пола. И на базата на това ще трябва да променим законодателството си. Ако ни осъдят пак ще променяме, само за да сме *** еквивалентни!

37

Любопитен

преди 6 години

До Dss"Много тъпо решение,което може да отблъсне младите нормални хора от партията.."Да не би "младите нормални" да са все третополови или иначе казано е нормално да си такъв?Впрочем младите не са точно електорат на БСП,хи-хи.

36

к0нсерва

преди 6 години

Европейци, но истински такива, а не Еврогейци, време е отново да си върнем Константинопол, двоен шамар е, че сега му казват Истанбул и че искат да ни пробутат Истанбулска конвенция, модерен Троянски Кон, който да бъде използван за унищожаването на Християнска Европа и унищожаване на европейската раса, култура и ценностна система!

35

Анонимен

преди 6 години

До *** НЕ ТИ НЕ СИ БЪЛГАРИН ,А СИ ЕВРЕЙСКИ П*РАС.

34

Факт

преди 6 години

До Бай ОняСидеров може да е полу-л*уд,но не е гл*упак!Успя да отхапе пазарен дял от политическото пространство и си е много добре,въпреки че можеше да постигне много повече-националистическият сегмент от избирателите е поне 15%!А конкурентите за него са слаби и направиха най-правилното за себе си-обединиха се.Ако се създаде сериозна партия на тази основа,с компетентни кадри и програма,20% не и мърдат!Обаче след 20г заклеймяване на националното,кой сериозен политик би се хванал с тая кауза?

33

Анонимен

преди 6 години

КОРНЕЛИЯ НИНОВА Е ЗДРАВА БЪЛГАРКА ИЗРАСНАЛА В ТИПИЧНОТО ЗА ОНОВА ВРЕМЕ БЪЛГАРСКО СЕЛО КЪДЕТО ТРУДА,СЕМЕЙНИТЕ ЦЕННОСТИ И МОРАЛ СА БИЛИ НЕОТМЕНИМИ ЗАКОНИ ЗА ВСЕКИ ,ЗА СМЕТКА НА ТОВА СТАНИШЕВ Е ПРОТИВЕН Ч*ФУТ ОТРАСНАЛ КАТО ГЛОБАЛИСТ И ЗАКЪРМЕН И ВЪЗПИТАН С ОТРОВНИТЕ ТАЛМУДИЧЕСКИ ЗАКОНИ СПОРЕД КОИТО БЕЛИЯ ЧОВЕК ХРИСТИЯНИН Е ****) КОЕТО ТРЯБВА ДА БЪДЕ ПРИНАСЯНО ЖЕРТВА НА РОГАТИЯ ИМ ЕВРЕЙСКИ(БОГ) .ЗАТОВА ДЪЛГ Е НА ВСЕКИ БЪЛГАРИН ДА ПОДКРЕПЯМЕ ТАКИВА ПОЛИТИЦИ КАТО НИНОВА.

32

Истанбул

преди 6 години

е най-удобното място за приемането на тази неясна конвенция.

31

Анонимен

преди 6 години

До Червен клеветник"Червени каскети за последните 48 часа изядохте поредица от шамари - Европа публично подкрепи ГЕРБ и в прав текст ви каза, че в България няма корупция и сме най-силната икономика в Европа в момента"Дами и господа, ето доказателството, че герберастията е тежко психично разстройство.