142

Анонимен

преди 6 години

И какво се оказа в последствие?Кога ще се научите, да не давате, на боклyци мегдан, за изява? Не е ли по добре, първо, да разберете истината?

141

Анонимен

преди 6 години

Никога НИКОГА не си отварям вратата или прозореца на *** - директно звъня на 112, че пиян парцаляк налита на бой като им давам номера.Като му научиме името с брат ми му спрвтваме едно превъзпитаване и той се научава че жени не се бият.ай сиктир - да бие жена си.

140

Turkinya

преди 6 години

Bulgarska mu rabota Takiva *** mi deystvat kato laksative

139

Анонимен

преди 6 години

Българска работа като ромите сте ей, срама нямате да ва такавам и в прападняците.

138

Куки

преди 6 години

Толкова е нищожен бияча, че направо не съществува. Сам се плаши от собствената си незначителност и безкрайно малък размер. Готов е да пребие всеки, който дава признаци, че не го забелязва. И пак не пораства и с милиметър.

137

Анонимен

преди 6 години

До ШопТихо,шматко.На тая трябва да и се вземе книжката,както и на всяка друга такава "шофъорка"

136

123

преди 6 години

Абе жени ще бие ***. Такива като им се озъбиш и се ***. Ама на мацката ще се прави на мъж.

135

Анонимен

преди 6 години

А на снимките защо не се виждат лъжливите и очички, а само муцуната

134

Шоп

преди 6 години

Няма такъв филм тя го предизвикала да слезе и да я удари. Човекът е бил нещастен психар, за което трябва да си плати. Ако не го осъдят за това нападение, каката да плати на двама бабаити да го направят да си а ка зъбите. Аз колко искам някой да ми посегне през джама, за да го накарам да ме осинови, но не щат. Хем не ги плаша, само ги гледам спокойно право в очите. Отказват се...

133

Анонимен

преди 6 години

шма.тка и шмат. ко -това е ситуацията . Вярвате ли че една жена ще каже "моля , извинете" ? СИГУРНО ГО Е ПСУВАЛА И ТОЙ ЧОВЕКА Е РЕАГИРАЛ АДЕКВАТНО НА ПСУВНЯТА ! Отдавна жените у нас НЕ са ЖЕНИ ,а мъжете у нас НЕ са МЪЖЕ ! Обърка се тоя свят ей !

132

Korean soup

преди 6 години

До asdf: Сега схванах вече.

131

bez

преди 6 години

Ех Жельо, Жельо, махна гражданството и си отиде. Сега ние берем плодовете. София се напълни с чалгари и метачи на салфетки с големи бицепси и малки глави.

130

ГОГО

преди 6 години

До Анонименидват от мусагеница и завиват по гм димитров

129

Анонимен

преди 6 години

Да се оплаче в американското посолство и Тръмп да нападне нападателя и.

128

Korean soup

преди 6 години

До ссдд: А ти защо си ссдд? Въпрос на вкус (както казало кучето).

127

Анонимен

преди 6 години

Защо ли си мисля, че булеварда, от който е идвала та няма две ленти за ляв завой, но тя твърди обратното? :D

126

asdf

преди 6 години

До Korean soupИзлизала е от Мусагеница, а дядката се е наредил в насрещното да си чака и той зеленото

125

ссдд

преди 6 години

До Korean soupВсичко точно ,но защо подяволите се пишеш "корейска супа" ?

124

Korean soup

преди 6 години

Само не разбрах как така дамата е уж била в лявата лента за ляв завой, а чичката се курдисал пак от лявата й страна за ляв завой. Доста често минавам от там и не се сещам да има на светофара на следствието две ленти за ляв завой. Факт е, че светофарът за ГМ Димитров и Драган Цанков се нуждае от настройка, но е факт и че има доста нагли шофьори-тарикати, които считат другите за по-глупави от тях и се преустрояват нагло и опасно, разчитайки на липсата на някой, който да осъществява контрол на пътя

123

Анонимен

преди 6 години

Тая да не се прави на 6 без 10.. гледам ги по жял ден женските индивиди зад волана и ме изумяват какви некоординирани и нелогични действия предприемат. Да не говорим, че и самите им шофьорски умения са на ниво 12 годишен пубер и държат волана като роботи. Пълна скръб са. Докато не видя запис от камера на случилото се няма как да й повярвам. Още повече е отразено само нейното мнение. Да намерят и мъжа и да чуем неговата версия, а и тази на катаджиите, които са отиши на мястото.