5

Анонимен

преди 6 години

В Симеоново мутрите са масово с джипове не ги мислете.

4

Анонимен

преди 6 години

Читателят като се чуди защо не е поръсена със сол или пясък, защо той не я поръси? Всички стоят и чакат някой да свърши нещо. Че и снимки направил мързелaкът. Аз имам вила на Симеоново и смея да твърдя, че хвърлям обезледителни материали по улицата редовно, когато ходя. Не сложа ли аз, няма кой да сложи. Всички само правят снимки и се възмущават. Тръгнал *** с колата да прави снимки вместо да вземе да поръси с препарат против лед. Аман от сеирджии, бе.

3

prokurora

преди 6 години

Добре е тези улици да се третират с повишено внимание от СО... или въобще да не се събират данъци.. след като ще подвеждат хората.. а да им се обясни че те самите трябва да си създадат условията....!! едно кило сол няма да е излишно , но ще има все някакъв ефект!

2

Анонимен

преди 6 години

Викайте неволята.Е хубава работа, ама българска.Всичко някой друг трябва да им свърши.Само с вайкане не става, трябва си и работа.Всеки като посипе малко сол пред къщата си и готово. Познавам едни в Княжево дето си сипват по улицата изгорените въглища от локалното парно. Като сипне всеки ден и улицата може да се използва.А тея само се чудят на кой да се оплачат. Ами помогнете си сами.В България почти всеки иска друг да му свърши работата и той само да намира мана и кусури.Мързелива работа

1

Анонимен

преди 6 години

Улица "Писта".