63

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 73всъщност израел без сащ са нищо! палестина отдавна да ги е ликвидирала! иначе патока доналд си ръгна таралеж в гащите с тая простотия...

62

Дочелеби N62

преди 6 години

Турция от край време финасира с оръжия и териристи враговете на Израел и еврейската държава.Турция като самостоятелна държава трябва да се изличи от лицето на Земята.Турция и турската империя това са анадолски терористи и *** и от турското робство тази измeт не се е променила.Ако Американанесе удар на Турция и израел се включи заедно с ЕС от амидбжите в тюрбанистан ще остане само пепел и кървав *** като руините в Рака.

61

Тежък Сокол

преди 6 години

72 И защо ви кипна кръвта , какво променя факта че Йерусалим е призната вече столица на Израел , та вие защо точно там построихте джамията не е ли заради старите пророци които са евреи . Впрочем евреите ще се грижат по-добре за Ал акса отколкото палестинците защото са по уредена държава .А и до сега кой се грижеше за тази джамия .

60

Анонимен

преди 6 години

Ако Израел реши Турция може да бъде заличена не за 24 часа, а за 24 минути, а Ердо даже нема и да разбере какво се случва

59

Анонимен

преди 6 години

E Ердоган ли ви е критерият за истинност . Помислете пак когато тръгнете да пишете срещу Израел

58

Mda

преди 6 години

I oshte neshto...erdogancho qvno zabravi,kak evreite izbiha predi nqkolko godini turskiq ekipaj na trafikantskoto mu korabche,natovareno s orajie za palestincite.Posle samo reva kato magare po mitingi i s tova si ostana.Taka,che...

57

Анонимен

преди 6 години

Туркоезични читаци,това прехласване по Ердоган ще ви излезе през носа. В Хитрино много му се радваха. Турски знамена,речи на турски,екзалтирани читаци... И после кармата се намеси...

56

баба Ванга

преди 6 години

До Хм 47Не издавай тайните на световния Ред ;-) Дони Пънкаря си мисли, че той натиска Богоизбрания Народ, а не обратно ;-)Доги и той...Е така се прави, евалла!

55

Mda

преди 6 години

"Moeto si e moe,chujdoto obshto."Kazal erdogancho i prodaljil da trepe kiurdi i opoziciq.Nishto,che i te sa miusiulmani.

54

Анонимен

преди 6 години

Рижия *** ще *** кокаляшката.

53

Mda

преди 6 години

Trump utre priznava Kiurdistan i vkarva macha pred vratata na erdogancho.

52

До всички мюслита

преди 6 години

Вие явно сте много прости щом не вдявате,че всички останали мразят първобитните ви религиозни разбирания,а от трите религии в Йерусалим вашата се е появила последна. Таман 700 години след християнството и не знам колко след юдаизма. Ал Акса трябва да се заличи от лицето на земята,както и цялата ви козоебска,садистично,ненормална,човеконенавистна и т.н. религия.

51

Анонимен

преди 6 години

Ашколсун Ердоган челеби

50

Анонимен

преди 6 години

Палестинските ракети не струват, ама турските улучват точно където трябва.

49

Анонимен

преди 6 години

МЮСЮЛМАНСКИЯТ СВЯТ МРАЗИ АМЕРИКА

48

Анонимен

преди 6 години

Купувай земя по време на война е мотото на евреите,

47

Факт

преди 6 години

До Bolt ThrowerВсъщност Хитлер е манджурски кандидат-еврейски агент без да го съзнава,нещо като зомби.И Втората световна(както и Първата) е предизвикана от евреите,като резултатът е търсения-световно господство(чрез САЩ и Англия).Е има и жертви-второ качество евреи,ама целта е постигната и оправдава средствата.Сега е подобно-Трета световна,с цел от Богоизбрани да се превърнат в Богове.

46

Нищонеставаоттурчина

преди 6 години

Този грузински *** си мисли,че има армия,а както видяхме някви по джапанки им изтрепаха цял танков батальон при Ел баб. Просто турчина е природно тъпо създание от което не става качествен войник. Половината население на Анадола е абсолютно неграмотно.Няма да се плашите,българи. По пет на нож и пак ще ги натикаме в Босфора.

45

до Мучачос

преди 6 години

Ами честито някои хора и стова не могат да се хвалят ти поне си изживял тръпката със големия маркуч.

44

Bolt Thrower

преди 6 години

Преди време Нетаняху каза, че Хитлер е решил да изтреби евреите, след като се срещнал с имама на Йерусалим, който го подушил на това. И то е логично - искал е Йерусалим да е само за мюсюлманите. Така че сега тези мюсюлманите трябва да си платят за злините. Не разбирам защо им симпатизирате. П.с. Ердоган дали му стиска да нападне евреите? Не мисля. Въздух под налягане е той. А държавата му е пред хиперинфлация и разпад.