22

Анонимен

преди 6 години

До До 20Аз не мога да разбера как може да сте толкова наивни да си мислите, че Ким бил излязал победител??? Наистина ли си мислите, че една ракета ще уплаши или спре САЩ която има 1000? Да не говорим, че ако САЩ решат ще сложат край на Северна Корея без войник да стъпи там. Дори няма да им се налага да използват ядрено оръжие. Вземете се субедете малко. Едно време дори СССР не успя да им се опълчи камо ли някаква смешна дръжавичка като СК.

21

До 20

преди 6 години

Разбира се, че не сте от една планета. Той живее реално на земята но изглежда ти живееш на евроатланъически Марс.

20

Анонимен

преди 6 години

Напредва друг път. Просто някой от бедните държавите разполагащи с такова оръжие и ракети му продава информацията. Маймунаа вчера се събуди и измисли ядрено оръжие сигурно. ....

19

Анонимен

преди 6 години

До ДАние с вас май не живеем на една планета а?

18

ДА

преди 6 години

САЩ нападат само слаби държави който не могат да се защитят от агресията,а КНДР не са такива,теса смел и горд народ който вече един път е наритал САЩ през 1953г.

17

Анонимен

преди 6 години

До 17Толкова сте наивни :)

16

Анонимен

преди 6 години

Казано с други думи - Ким победи и си извоюва правото на свобода и независимост! Евала!

15

това е

преди 6 години

САЩ имат изгода от напрежението с С Корея за да си продава старото и некачествено оръжие в региона.

14

до 6

преди 6 години

А бе тВа ш.о.рошите вЕрно сте много умни! Нали имало пълно информационно затъмнение в СК, никой не се допуска без контрол, а пък знаете какво се случва, и че който не се усмихвал достатъчно широко го убивали...И да ревете, както се казва-късно е чадо! Ракетите на Ким могат да ударят където той реши, а предполагам, че усъвършенстването ще продължи. Та нали си чувал израза безсилна злоба?

13

факт

преди 6 години

Какво прави КНДР,тя си изпробва оръжия за защита на собствена или неутрална територия,както правят много други страни!?къде тука има заплаха?САЩ заплашват не КНДР.

12

Анонимен

преди 6 години

Какво да прави дебелото Жълтурче, освен да се зъби и плаши, с надеждата, че Тръмп ще омекне и приеме СК като нормална държава. СК е еманацията на дивия Комунизъм, един вожд, една партия, един народ. Гладни, болни, уплашени, изолирани, тотално контролирани, лъгани, че САЩ им е враг. А кой напада ЮК през 50те, Ким Ир Сен. Когато глада стане страшен, Дебелачето може да провокира война, да отклони вниманието. Стар трик в политиката. И от него и страната му няма да остане и прах. Проблема е замърсява

11

Тиквич Тъпий

преди 6 години

Не, ние не вървим, ние летим към Саудитска Арабия през Симитли и Ирак за по-пряко.

10

Прост факт

преди 6 години

Светът може чудесно да си живее без САЩ(и Господаря им Израел),ама те не могат да живеят без Света!Все пак трябва да цоцат отнякъде....

9

Хайде стига

преди 6 години

Хайде стига с тези глупости от Студената война. Още вярвате на пропагандата за ядрените оръжия. Не мога да повярвам какъв дебилизъм ви тресе. За да се поддържа военно-промишения комплекс трябва пропаганда. И ето, че има кой да се връзва.

8

Разбра се,

преди 6 години

че западняците като видяха дебелия тръгват към мирни преговори. Не е като да бомбардираш Сърбия. Уж сме 21 век, но не е по-различно от Средновековието. Уважава се САМО силата!

7

Факт

преди 6 години

САЩ твърдо държат на световното си господство и смъртта на милиони(че и милиарди) не е нещо,което ще ги спре!Политиката им в последните години го потвърждава-сеят безогледно смърт навсякъде!Спирачка е само нещо,което би довело до загубата на сегашният им статус.Дали С.Корея разполага с такова?Едва ли,но гаранция няма,хи-хи...

6

Анонимен

преди 6 години

До zeusАми ако се дразниш от това, че не правим ракети, но имаме всичко за ядене, ходим където си искаме и не ни убиват, ако не се усмихваме достатъчно широко, може винаги да избереш напредналия, справедлив и високохуманен строй в севрна корея, венецуела или мадъраша.Айде пст, пст!

5

Анонимен

преди 6 години

На...по-скоро До Коледа ще се случат чудеса!

4

Анонимен

преди 6 години

Комунистите да си ходят в СССР. Тук не сте желани

3

Българин

преди 6 години

Пуцай, Киме!