49

Анонимен

преди 6 години

Европредседателството си имало и политически борд,демек и политически директори,та кои са по ред при толкова политически представени по регистрации като всички са политически обекти по темата за развитие и от различни страни като субекти.

48

Анонимен

преди 6 години

Тогава да върнем на последния тоталитарен глава всички резиденции и целия квартал в Бояна и по морето . Нека и те претендират че беше глава на държавата от много години. Това освен алчност и кражба друго име няма . Бедни народе , докога ще търпиш и мълчиш ?

47

аз-ът

преди 6 години

еб..си филма. Какво общетение: за тези дворци това са огромни сгради, скъпи а прилежащите площи и горите - това не милиони, това милиард ще излезе?! Тя само Врана струва поне 100 милиона?Американците имат лаф: само бедните и простите се съдят. За съжаление е така: милионерите, царете и политиците правят сделки. Явно имат нужда от него за нещо, или оня е заплашил че ще се разприказва-знае нещо за Борисов, тогава оня му беше МВР секретар а цяря премиер и службите са донасяли Бойко кви ги върши.

46

С.С.

преди 6 години

Вервайте ми!

45

Молба

преди 6 години

МОЛЯ НЕ НАРИЧАЙТЕ ДОРИ НА ШЕГА"ЦАР " ТОЗИ ПОДЛЕЦ, ПРЕДАТЕЛ, ШПИОНИН, ДОЛЕН КРАДЕЦ.... МЯСТОТО МУ Е В ЗАТВОРА РАЗВИВА СЕ С БАТЕ БОЙКО И ВСИЧКИ ОНЕЗИ ПРЕСТЪПНИЦИ КОЙТО ДОМЪКНА ОТ ЧУЖБИНА ЗА МИНИСТРИ БЛАГОДАРЯ

44

Гост

преди 6 години

Като гледам Врана се възроди. За останалите имоти не знам, но съм сигурна, че ще намери начин как да ги поддържа добре. Нещо за което се съмнявам, че държавата ще стори. Напоследък се говори за Царската гара в Казичене! Е сега сравнете Врана и гарата, кой стопанин ще изберете? Аз съм за царя

43

Анонимен

преди 6 години

Това е жест на тиквата към царя,че от бодигард го направи гл.секретар на мвр.Имотите ще бъдат продадени и царските наследници ще се облажат.

42

опетков

преди 6 години

До Аноним22 Простьо, ами те тези дето правят Деветите Септември не само, че крадат най-много, ами и убиват. Примери колкото щеш. А царят си получи доста от имотите и то за десетки и стотици милиони. Сега претендира за спорните имоти, които са били собственост на т.н. интендантство, т.е. купувани с парите на държавата. Нагъл ненаситен старец. А защо не са го убили комунистите си е лека загадка, която се решава лесно, като се знае как им върна услугата ги докара отново на власт да си крадат заедно

41

Анонимен

преди 6 години

До НОВ:БЪЛГАРИЯ ВЛЕЗЕ В НАТО И ЗАПОЧНА ПРИСЪЕДИНЯВАНЕ КЪМ ЕВРОПЕЙСКИЯ СЪЮЗ ГОДИНИ ПРЕДИ ТВОЯ ГОСПОДАР ДА СЕ ОКАЖЕ( ПО ГРЕШКА) НА ПРЕЗИДЕНТСКИ ПОСТ. МОЛЯ ПОДВИЙ ОПАШКА И СЕ ВЪРНИ ПРИ ГОСПОДАРЯ СИ И ОСТАВИ НАРОДА НА МИРА ЧЕ ЕДИН ДЕН БЕЗ ДА ИСКАТЕ ЩЕ СЕ СЪБУДИ

40

Анонимен

преди 6 години

Резил! Какви имоти си иска това плешиво ***? Крумови закони за такива !

39

ля ля

преди 6 години

нагляр!!!!той е бил изгонен от България !!! срам те било "цар" плъх!

38

нов

преди 6 години

Много сте злобни и затова сте бедни.Всеки управляващ, включителнои Симеон има заслуги за България и разбира се и грешки ,много пъти сериозни.Тук,обаче сте се събрали все нещастници и не може да се очаква милост от вас.Впрочем Симеон направи много за влизането на БГ в НАТО и ЕС . Е,това може да не ви харесва,но за много българи това е нова "европейска "страница за страната ни след руското нашествие у нас.

37

Анонимен

преди 6 години

Ba6ta mu e izgonen ot BZNS s pomo6ta na Rusiq , kak nqma da si tarsi Imotite , i o6te kak , negovi sa prinadlejat na nego ne na Darjavata

36

АНТИ

преди 6 години

Ах имоти. Пак имоти.Иска да живее 100 животи.Тоя не помазан е от Поп за цар,но си имаме за цар Тиквар.

35

шматка

преди 6 години

Всички имоти са собственост на ЦАРЯ.Г-н Симеон Сакскобурготски не е цар и няма права над тях.Имотите са дарени на царската институция а такава няма от 70г.

34

До 18-комита

преди 6 години

Ами да ти припомня тогава,явно си малък.Не помниш какво направи крал Михай в Румъния.Какво си взе и какви права си издейства.Симеон е ,,бедняк" пред него,но те всички монарси са ,,гладни".И нашият не прави изключение.Важно е държавата да не се предава като румънците.

33

Анонимен

преди 6 години

пише "Сега"По публикацията работи: Вера К. Александроваtogava kakvo to4no si rabotila s COPY-PASTE li???

32

Анонимен

преди 6 години

Стига вече с тези масонски далавери ! Уж политически опоненти, а вечер се събират заедно да чукат малолетки и да обсъждат как да ни изклатят !Цар, държава, корпорации... всичко е една глобална мафия !

31

Анонимен

преди 6 години

Това е толкова долно от негова страна че няма накъде. Да съдиш страната си и да се наричаш неин цар за земя. Бог няма да ти прости, всичко се връща.

30

Българин

преди 6 години

Откъде един цар взима имотите си. Всичко е 100% държавна собственост, на народа. Този кръвопиец да се маха. Аман от европейски ****аслъци, да присъждат 13 милиона на псевдо монарси. Отвртителна история, отново се ограбва българския народ.