8

Анонимен

преди 6 години

Не разбрах-в американската армия ли не искат да служат американските евреи или в израелската?

7

Анонимен

преди 6 години

До Отворено окоА какво са ти виновни евреите, че в Европа се толерират гейове и всякаква неморалност? То излиза, че теб те е яд, че в Израел не се насаждат такива неща.Израел не свалиха Садам, Кадафи, не направиха войната в Сирия, направиха го САЩ и ЕС. Сега обвиняваш евреите:))) Ти въобще познаваш ли някой евреин лично? Едва ли, в България има само 1400 от тях. Аз познавах един докато служех в казармата и нито един друг оттогава.

6

Отворено око

преди 6 години

Как да не си помисли човек, че евреите насаждат цялата бъркотия с ислямистите и всякаква морална мръсотия в ЕС - само от завист - с надеждата Бог да оттегли благословенията си от християните и да ги предаде на проклетия. Коварни са! Завистта им и проклетията им са феноменални! В Израел няма никакъв натиск за прокарване на гей и всякакви подобни закони, не учат Дарвиновата теория, не насаждат неморалност - като нещо законно... Яд ги е, че в момента не са по по най-, но с парите си вършат зло.

5

Анонимен

преди 6 години

До 2Резон в думите й няма никакъв и то точно заради тези милиарди за които говориш. Израел е може би единствената държава която ежегодно проси дотации от диаспорите си по света. Разбира се американските евреи дават най-много. Така, че резонно е извинението на Нетаняху.До 3САЩ не са създали Израел, създаде ги СССР и Британия. Основно СССР, първите основатели на Израел са комунисти подкрепяни от Сталин. В последствие рашките ги изтърваха и САЩ ги лапна.

4

анонимен

преди 6 години

ами истината е казала защо ще я мьмри

3

българина

преди 6 години

И като сме почнали 5 млн са в сащ но управляват 330млн. 80 процента от шефовете до сега на фед са еврей! Това нормално ли е? Все едно германските канцлери да са италянци или французи или англичани... Сащ е превзета от израел а покрай него и половината свят.. Защо никой никъде не ги е искал? Май е ясно защо разрушават общества и държави само така се чувстват добре.

2

Анонимен

преди 6 години

Ами нали те ви направиха изкуствената държава.

1

Анонимен

преди 6 години

По-любопитни са ежегодните милярди, които САЩ наливат в Израел. Тези две държави са като скачени съдове. Може би има резон в думите и.