31

бай Петко

преди 6 години

И когато се събудят, чаршафа на топка и двата пръста в контакта ... !

30

Файдо Пръдлевски

преди 6 години

Е па нали сите македонци се писаа "juzni srbe". А сега ни станаа приятели. Ееее келепир голем с европата.

29

Осман

преди 6 години

С годините този човек наистина заприлича на Живков. Поне в лице. Наистина в снимка номер 8 е като Живков, само по едър и дебел. И аз ще викам "Тайпи, Тайпи" ако Ердоган ни дойде на гости в България.

28

Анонимен

преди 6 години

Тодор Живков е жив. Преродил се е в образа на разтривача на неговите уши - генералът на кофо-помпите, докторът на всички видове науки - Бойко Борисов.

27

Анонимен

преди 6 години

...А ПЪК ПРЕД бтв какво каза Заев,Самоил бил син Божи??Моля?? Като не може македонско ама не бива българско тъ.ията Самоилово царство,поповете им и те терикати-Българско-Македонска ЕГзархия била създадена през 1870 година!!МОЛЯ??БМОРК било ЗАБЕЛЕЖЕТЕ БЪЛГАРСКО-МАКЕДОНСКО-ОДРИНСКИ РЕВОЛЮЦИОННИ КОМИТЕТИ!!МОЛЯ??Така ли мислят да променят измислената си история,НИТО ТОЧКА,НИТО БУКВА,НИТО РЕД КОМПРОМИС НЕ ТРЯБВА ДА ИМА ОТ НАС!Иначе шамари ЗА Управляващите и Жаблянов ще ви разкатае, и с право!

26

Тенко

преди 6 години

Какво ви е виновен Борисов всеки път на всеки неуспешен празняр? Много сте смотани такива! Като не можете да се оправите сами в живота, почвате други да обвинявате. Айде натискайте минусите да сте постигнали и вие една цел е живота си.

25

Анонимен

преди 6 години

До другаря който ми е сложил минус на коментара за ШекеринСКОВА-ами истина е другарю-баба и Шекеринова казвала че са добри българи а па внучката и че всички борили се със сръбския окупатор са български вампири може би под влияние на майка си която е сръбкиня и на съпруга си който е сърбин,аз на такива хамелеони и лицемери вяра нямам!Заев също шикалкави,по черногорската телевизия точно така каза"няма да пишем български фашистки окупатор а само фашистки"ТАКА МОЖЕ ДА ГОВОРИ САМО ЮЖЕН СЪРБИН!

24

Ърнест

преди 6 години

На който не му харесва да ходи да си вика Нинова или който и да било там друг! Има си централи на партии, ходете там да си викате, като не сте доволни, като няма какво да кажат чорбичките и псуват и обиждат ***.

23

Анонимен

преди 6 години

Като гледам снимките, абе, като че ли бай Тошо (Тато) го е правИл.

22

До анонимен 17

преди 6 години

Бай Тошо може и да е предложил да станем съветска република, но не станахме. Тоест, ако подобен отказ от суверенитет е престъпление, то Живков е имал престъпно намерение.Какво да кажем за всички наши политици които с консенсус ни направиха последна дупка в ЕС? По същия критерии, те са престъпници.За златния резерв, ряпа да ядеш! Просто такъв факт няма. Има друг факт. България от 1997г. до днес, в резултат на престъпно политическо решение, се самолиши от емитиране на собствената си валута.

21

Анонимен

преди 6 години

"С викове "Бойко, Бойко" посрещнаха Борисов в Струмица"---Те и в СИМИТЛИ така ще го посрещнат. -:)

20

Анонимен

преди 6 години

Гледам и другарката Шекеринска е там и тя една усмихната а между другото на ШекеринСКА баба и била ШекеринОВА и писала едни прочуствени писма до неговоТО величество царот на обединената България за съпругОТ и който бил добър българин и дрън,дрън,ама внучката и Шекеринска наричаше Тодор Александров и Иван Михайлов вампири ТА КОГА СА БИЛИ ЧЕСТНИ??Защо да им вярваме?Ами Заев "добронамерения""нема да пишеме български фашисти,ще пишеме фашисти,нема цар македонски ама Самоилово царство"БЕГАЙ ОТ ТУКА!

19

идваме

преди 6 години

Бойк0 у геRбар

18

Анонимен

преди 6 години

Той Борисов да внимава АМА МНОГО ДА ВНИМАВА да не излезе накрая по-голям национален предател и от комунистите денационализатори,стига с това тиквенско лензене пред македонистите,всички тия по снимките са все деца и внуци на антибългари защото ако бяха държали на българското сега да са в България или мъртви,или обикновени овчари!Много ни "заобичаха"изведнъж ОТВОРЕТЕ СИ УШИТЕ И ОЧИТЕ И СЛУШАЙТЕ ВНИМАТЕЛНО КАКВО ГОВОРЯТ,нищо НЕ СЕ Е променило само ХИТРУВАТ!Да видим дали наистина сме .... ние!

17

Анонимен

преди 6 години

На путинските гейове ще припомня, че районът на Струмица е с най-българско население и им личи и по говора. И не се отчайвайте, вие ще му го върнете като пристигне Путин и се дерете с цяло гърло. Но да знаете, Путин няма да се ожени за никой от вас!

16

До Анонимен 14

преди 6 години

"...това което Бай Тошо правеше за държавата, Бойко прави за себе си."-----------------------------------------Вероятно имаш предвид това, че правешкия тарикат заложи златния резерв на България в СССР и че предложим да им станем задунайска губерния!

15

жив Индианец

преди 6 години

А като го чухме какво говори го изпратихме с - Гойко, Гойко...

14

Анонимен

преди 6 години

Б.Б с обръщение кам Меркел. Хващай бързо някоя партия и прави коалиция. Меркел WAS? Не не нас!

13

Анонимен

преди 6 години

До 8Той Бойко на много снимки изглежда като Бай Тошо и мнозина го сравняват с него.Обаче, това което Бай Тошо правеше за държавата, Бойко прави за себе си. Те тая малка разлика ще изкопае пропастта която ще ги дели в историята.

12

Анонимен

преди 6 години

Е нали ВЕЧЕ само в Северна Корея имало култ към личността?На времето така скандирахме по Тато, караха ни на манифестации. Аз тогава бях ученик и си спомням...Глупостjа е безкрайна...и вечна за сcжаление. И нищо не може да промени това, колкото и да се напъвате.)))