16

кога

преди 6 години

Този престъпник още ли не е в затвора

15

до 20

преди 6 години

Такова животно славянин няма ! Това е коминтерновска пропаганда. А, що се отнася до езика, нормално е да се разбираме, понеже сме им дали и писменост и религия. Т.н. черковнославянси езек въщност е старобългарски

14

Анонимен

преди 6 години

3 дни трябваха да преведете "анализа" на РойтерсЕ и?Разбрахме, че Путин действа в правилна посока, но видите ли, резултатите не са впечатляващи.Така ли?

13

Анонимен

преди 6 години

В Русия всичко е фелш и фасада.Само КГБ е истинско.

12

Анонимен

преди 6 години

БЕ, ЩОВ РОЙТЕРС ПРАВИ АНАЛИЗИТЕ, МОЖЕШ САМО ХИБРИДНИ НОВИНИ ДА ОЧЕКВАШ.

11

Мишо

преди 6 години

Браво, първо си оправете държавата и след това съдете другите.Нас за 600 дена ни оправяха, преди това сини ни оправяха, сега бойко ни оправя.Не ви ли стигна тва оправяне, а забравих за 30 години мозък не ви остана да мислите, а и гладна мечка да мисли освен за храна за какво друго може.Аре на здраве.

10

Анонимен

преди 6 години

Тиквено-Прасешките медии не спират хибридната война срещу Русия и Путин.Но дебелите в БГ вече прогледнаха.

9

dk

преди 6 години

браво на Путинличи си ,че руснаците се опариха яко от това ,което стана със ссср и сега знаят какво правятподготвени кадри-физически психически умствено и тнсамо така ще вървят напред и тръмповци с парите ще гледат отстрани,да не говорим за еврогейцитеза да няма изненади само по 1 мандатстига с тези продължителни мандати-меркел и тнборисов

8

Ф.Е. Джержински

преди 6 години

В *** още от детский сад ги зомбират с приказката за вездесъщия злодей Сорос. Този почти 90 годишен финансов шмекер има спорно влияние и като посока и като размер. Но е безпорно деструктивното влияние на др.Пътников, както по света, така и най-вече върху собствените си поданици.Очаквам следващата пропагандна безумица да е, че радияцията с която за пореден път заразиха Европа да се дължи на Сорос, който е пръцнал нейде в Кавказ.

7

Анонимен

преди 6 години

Що бе, американците избираха между 72 годишен младеж и 73 годишна девойка.

6

Анонимен

преди 6 години

Тръмп гони 80, а под 40 г. няма шанс даже за полковник в КГБ или ЦРУ.

5

Анонимен

преди 6 години

Уважаема г-жо ПавловаВ световната преса има хиляди интересни материали за Русия, но Вие предпочитате да превеждате Ройтерс. Заглавието на статията включва израза "сапунена сага" и става ясно,че същата ще е антируска и антипутинска. Не възразявам против такива статии, на написани с факти, анализ и разбиране обстановката в Русия, а в тази омразата към Путин и Русия се виждат и от сляп човек.

4

Анонимен

преди 6 години

За разлика от другарката Меркел (Щази-ГДР), то другаря Путин не крие, че е комунист.Руснаците и ние сме славяни и се разбираме по-добре от сорсоидите.Сорсоидите разбират само и единствено от пари и долари.

3

Анонимен

преди 6 години

Вие няма ли най-накрая да престанете да се занимавате с Русия? Какво ви вълнува тя? Там живеят истински, нормални хора!!! Занимавайте си се с вашите западни триполови, с неадекватните политици, с обратните и разните там недобити бан.де.ровси фаша.ги, с цялата тази и.з.м.ет!! Разкарайте се и не пречете на хората да си живеят и развиват! вие искате да живеете в застаряващото блато....ваш избор!

2

Анонимен

преди 6 години

Мачкай, Вова!

1

Василев

преди 6 години

Селяни прости Путин е един ботокс, Меркел ми е любимка. Агент Бен Итън!ЦРУ!!!