11

Анонимен

преди 6 години

И Русия си каза,че много добре знае,че е зависима от най-могъщата държава - САЩ !Не ме разбирайте погрешно,съвсем не съм русофоб, и колкото и да не ни се иска да е така,САЩ е властелина на Света !!

10

Анонимен

преди 6 години

Санкции има само за народи управлявани от тикви. За тях АЕЦ няма, няма газ, няма търговия с Русия - те са най-бедни, но винаги отличници във финансовата дисциплина на ЕС.

9

До 10

преди 6 години

***()т недоносен,какви ***,какви безумия говориш,знаеш ли изобщо къде се намираш

8

чарли

преди 6 години

Но ние сме железни.

7

Я, па Я

преди 6 години

До АнонименПрочети какво съм написъл по долу. Отговора на това което питаш е там, скопци, гейове и майцепродавци". Ти били правил бизнес с такива хора. Едва ли. По скоро ще се възползваш и ще оскубеш каквото можеш. Не са виновни САЩ те си търсят интереса, а нашите меки китки.

6

Анонимен

преди 6 години

*** как бе санкции само дето краварите карат с танкери за европата газ от Уст-Луга с терминал на руската фирма " Сибур" . Дето се вика ох кеф и евро глупаците щастливи и продавачите на печалба с други думи диверсификациа брато важното е бизнеса да върви пък вие лапайте мухите.

5

Българин

преди 6 години

Ще засилват бизнеса разбира се. Основната причина е една и се казва Китай!

4

Един от Северозапада

преди 6 години

До гого Малко уточнение, с две изключения. Уточнението-лакейте са предимно в бившата Източна европа, гладни и чакащи европрограми, за да си вържат бюджета. Изключенията-Унгария и Чехия, които открито казаха, че санкциите са вредни за икономиките им и не смятат да ги спазват.И двете страни, от изключенията, на времето ги гази руски ботуш, ако си спомняте, а какво стана днес??????

3

Я, па Я

преди 6 години

А нашия политически елит е съставен от скопци, гейове и майцепродавци и стоят мирно на всеки коубой който им размаха пръст. Не съм русофил но ... светът е бизнес и се води "война" за пазари и инвестиции. Конкурента се цака безскруполно и със всички средства, включително заплахи и политически натиск. А нашите "пълководци" ги шамари всеки който ги срешне. За това сме толкова зле, от държава доставчик и производител за 28 г. станахме държава консуматор. Горко ни с такива водачи.

2

Анонимен

преди 6 години

ЧУДО ГОЛЕМО!!!! САЩ КАКЪВ ИЗОБЩО БИЗНЕС ИМА С КОМУНИСТИЧЕСКА РУСИЯ ПОЧТИ НИКАКЪВ!!!!КОМУНИСТИЧЕСКА РУСИЯ ИМА БИЗНЕС С ЕС!!!!И АЗ КАЗВАМ, ЧЕ САНКЦИИТЕ КОИТО ЕС Е НАЛОЖИЛО НА КОМУНИСТИЧЕСКА РУСИЯ ТОТАЛИТАРНА СА ПРЕКАЛЕНО МАЛКИ!!! :DИ ПЪЛНА ЗАБРАНА НА РУСКИ ГРАЖДАНИ ДА СТЪПВАТ В СТРАНИ ОТ ЕС!!!!

1

гого

преди 6 години

санкциите са за лакеите в Европа, чинно подлайващи на всяко махане с пръстче от зад океана.Америка си върти бизнеса...