91

Анонимен

преди 6 години

До АнонименГрешка, жътата раса има морални устои 1 млрд. китайци ако заживеят като янките и планетата ще заприлича на опоскана от скакалци. Янките са материалисти и консуматори без морал.

90

Анонимен

преди 6 години

Знаете ли, че братята, които измислят Фейсбук и после Цукерберг им свива идеята, сега са Биткойн милиардери. Явно са умни пичове можещи да гледат по-далеч от носа си.

89

до 87

преди 6 години

Чакай бе, те защо те не се разделят със труда си ? Кое точно е , комунизма не се сещам ? Как става тъй, че все едни и същи да се разделят с нещо, а чиновника само да прибира едни 20% ДДС ? А чиновника що не дойде да ми поработи във цеха малко 2 часа на ден е достатъчно ще измие *** ще измете и мога да му плащам ДДС.

88

Анонимен

преди 6 години

Проблема на Китайците е че жълтата е раса е с по-малко мозък като количество---Грешка, жълтата раса има най-голям обем на черепа и най-силен интелект, но очевидно страдат откъм творчески потенциал.

87

Анонимен

преди 6 години

Идва нова ера всички икономисти , счетоводители , банкери , шофьори , негодници ще ги копаме.. не ръчно да си цапаме ръцете има багери роботи , фадроми, булдозери Обществото ще се раздели годни и негодни.. Негодните са тези които не могат да мислят.. мозъци флаш памети.

86

Чичката

преди 6 години

До като неразбиращите дори какво представлява Биткойн пишат глупости, цената поставя нов рекорд от над 8000$ Хартията която така защитавате и тук-там правителствата я превръщат в тоалетна, няма да изчезне бързо, така че бъдете спокойни.Блокчейн технологията ще промени манипулирането и ограбването в световен мащаб! Това го запомнете :)

85

Анонимен

преди 6 години

85 Да ама не си сам на този свят а живееш в общество за да функционира обществената система трябва да се разделиш с част от печалбата си .

84

Анонимен

преди 6 години

Проблема на Китайците е че жълтата е раса е с по-малко мозък като количество , а количеството има значение.. Второ китайската азбука , определя начина на мислене , в на китаеца главата върви филм кадър след кадър .. азбуката няма логика , граматика .. китайците не мислят те помнят мултифилми и комикси

83

Solar Power

преди 6 години

До Анонимен"Биткойна не попада под никаква регулация поне за сега и нямаш никаква защита ."Защо тогава когато печеля ми искат 10% ?Значи партия на печалбата, но за загубата да се оправям ? Хитро :)Ето заради ей такива неща и заради таксите на банките и затова,че винаги има "man in the middle" има смисъл от тази валута. Аз имам 1 кило домати ти имаш 1 кило краставици и си ги разменяме с теб. Без да има още 2-3 лица по пътя след които ще ни остане по половин кило. Това е идеята, но ще го спрат

82

Анонимен

преди 6 години

82 хахахаахахахах добре добре

81

Анонимен

преди 6 години

а справка Китай строи 3 пъти повече но 1 кв м в Китай струва по-малко.---В 21-ви век няма значение колко строиш, а какво измисляш.

80

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен Тези брандове съществуват само в главата ти , защото са ти промили мозъка.. Не виждаш ли че всички медии са подчинени на ЦРУ - google , aple , microsoft , facebook. Ги рекламират безплатно.. Дори принуждават политиците в колониите да имат профили във фейсбук и туитър..

79

Анонимен

преди 6 години

78 Китай има много да наваксва да не говорим че е с ПЕТ пъти повече население

78

Анонимен

преди 6 години

300 млн янки има 20 трлн външен-------------------------78 Това не е външен а ДЪРЖАВЕН дълг и само 30% от него е външен , останалите проценти до 100 са все дълг към АМЕРИКАНСКИ ФИНАНСОВИ ИНСТИТУЦИИ сиреч пак най-голям инвеститор в американски ценни книжа са самите американци и най-вече ФЕД , това е една игра която на вас не ви е ясна

77

Анонимен

преди 6 години

Икономиката освен че Е наука е и и основен дял от човешката дейност. Направи си труда да се информираш за 100-те бранда например в световната икономика и колко от тях са щатски.

76

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен74Янките имат чудесна иконимика ? 300 млн янки има 20 трлн външен и 200 трлн вътрешен дълг ? Tия същите янки плюскат и харчат 4 пъти повече околкото изкарват. Дай малко цифри, факти тъй много на пропаганда дрогарю я караш. За справка Китай строи 3 пъти повече но 1 кв м в Китай струва по-малко. Tъй Китай има по малко БВП въпреки, че произвежда и работи 3 пъти повeче. Основен кредитор на САЩ е Китай, а не обратно !

75

Анонимен

преди 6 години

Как ме забавляват дълбокомъдрените изказвания на панелните финансови анализатори. Вече разбират не само от футбол, коли и политика, но и от дистрибутирани мрежови протоколи и криптовалути.

74

****

преди 6 години

С тези биткойни,някой тарикати искат да станат новите милиардери,и да прецакат старите,като рокфелер,сорос,и всички останали,които една шепа хора държат 90%от ресурсите,не ми се мисли колко народ ще изгори,това ми прилича като при Жанвиденовото,и Костовото време,лихви по 300-400%,и накрая видяхме какво стана,за мен е същото с тази криптовалута,който се закачи на кукичката.

73

Анонимен

преди 6 години

Каква икономика имат САЩ - икономиката не е наука.. Спора е ненужен.. Не знам какви са постиженията на тази наука - военни преврати, войни , измами , хазарт.. Борсата е рулетка и вечните печеливши са собствениците на рулетката частните банки на федералния резерв, също като в казината на Лас Вегас

72

Анонимен

преди 6 години

Зад хартиените пари американския долар никаква икономика не седи , никакви стоки..-----------------Стига глупости . Имат такава икономика каквато можеш само да мечтаеш