157

Анонимен

преди 6 години

Едните са хейтъри, а другите са добряци-българи, които са много успели и всяка критика срещу тях е "злоба" и "завист". И едните и другите са неспособни да мислят критично. Пълна ***. А тоя на снимката го б'оли и за едните, и за другите.

156

Анонимен

преди 6 години

Волгин няма да го кементирам.Бих посъветвал Григор изобщо да не се интересува какво пишат в България за него.Бих го посъветвал ако може да сведе до минимум контактите си с тази държава.Хората, които го обичат и подкрепят са на корта и той усеща това.За всичко останало...далече от България. От тук ще получи само огорчения.

155

Анонимен

преди 6 години

Има и друг момент, който остава незабелязан от журналята, но определено след време оказва негативно влияние.Преди няколко години гледах този гришо в едно интервю. Говореше толкова високомерно, никакво естествено поведение. Още тогава си личеше, че смята че е по-вече от всички от други. Същия е и "голееемия" ни боксьор - "продължава напред"...А пък друг идол-"дриско" - преди 4години го поканили да пее благотв.в ст.загора мисля. НО като разбрал, че няма да му платят - дори не излязал на сцената

154

факт

преди 6 години

Напротив журналисте,българите вече се прехласват само по парите .В такъв случай мразещите сте вие дето отричате другите да имат мнение по темата. Всички се кланят на Григор заради това ,за тях успеха е това .То пък един успех ама айде,утре вдругиден пак ще падне и виновни ще са разбира се тези дето не го харесват.Щото такива онакива.

153

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 143Обожавам, когато някой пише "еродиран", а после разсъждава за еродицията и Григор!

152

Григор е..

преди 6 години

..лицето на България пред целия свят. И това е прекрасно лице - всички виждат в него един свръхталантлив, свръхуспешен и на всичкото отгоре обаятелен, слънчево-усмихнат човек! Безценно за имиджа ни !За да разберете за какво иде реч, само си представете какво лице на страната ни би бил г-н Волгин или естетическият му идеал - г-жа Нинова. Брррррррррррр, Слава тебе Господи, не са те, Григор е!

151

Григор е..

преди 6 години

..лицето на България пред целия свят. И това е прекрасно лице - всички виждат в него един свръхталантлив, свръхуспешен и на всичкото отгоре обаятелен, слънчево-усмихнат човек! Безценно за имиджа ни !За да разберете за какво иде реч, само си представете какво лице на страната ни би бил г-н Волгин или естетическият му идеал - г-жа Нинова. Брррррррррррр, Слава тебе Господи, не са те, Григор е!

150

Source

преди 6 години

Аз лично се радвам, че имаме българин в ТОП 5 на мъжкия тенис. Едва ли ще ни се случи отново скоро. Много е талантлив.Ако беше станал манекен, щеше да е номер 1 без конкуренция, но и като тенисист успя да постигне безспорни успехи, макар и без да има спечелен голям турнир.Нека се радваме, докато все още мисли за тенис и преди да си е намерил ново лъскаво гадже, че тогава пак ще се срине. Мисли с оная си работа и е непостоянен. Иначе отдавна да беше постигнал много повече.

149

Анонимен

преди 6 години

От дете играя тенис и се възхищавах на всеки по-добър от мен. Работя сред успели хора (мениджър в IT компания съм) и с интерес се уча от по-успелите от мен, от можещите и креативните. Просто харесвам да се уча от тези, които са повече от мен. Затова вървя напред. Затова много мои приятели се учат от мен. Има и такива, които завиждат, които са родени да мразят, които не признават собсвените си грешки и затова са на дъното. От всеки успял човек можеш да научиш нещо, ако си реалист и умен.

148

Изгърбич Задвратян

преди 6 години

русев мачка, гришо мачка никол. и на оня-дето-е-сигурен-че-ще-се-пенсионира-в-бнр егото. за което, похвала. иначе, очаквам волгин да си направи пиар и при следващата трансплантация в александровска. чок културтрегер, нъл..

147

Кежон

преди 6 години

Направих си труда да видя публикацията на Волгин и коментарите отдолу, само някакви червени зомбирани лелки го подкрепят. Ако зависеше от тях, по цял ден ще слушаме само за Корнелия Нинова и как сме живели добре по времето на комунизма. Всеки, който излизал от България знае, че Григор в момента е най-положителното и добро лице на България. Много хубаво е да свързват страната ти с някой като него, а не с проститутките, джепчиите, крадците и изманиците.

146

Анонимен

преди 6 години

добре де, но едно е вярно - Григор е спечелил много пари, Григор от невръстен се труди, ежедневно, повече от който и да било, трудът за него е начин на живот и парите които получава са заслужени - в белия свят е така, започваш от хостели и мотели и извън първите 500 и с много труд стигаш до къщата Сър Бронсън сред избраните! жител на Монако, естествено хората които ценят труда си живеят там и на още две-три места в белия свят - как беше при соца - Който не работи, не трябва да яде! РАБОТЕТЕ!

145

Анонимен

преди 6 години

"ГОРД БЪЛГАРИН"Задължително се изписва с главни букви! Аз пък не разбирам защо да имаш способността да поставяш под съмнение тъпоумната куха патриотарщина е нещо лошо? В България родолюбие отдавна няма, има само разни мишки, които развяват български знамена и носят тениски с лика на Левски и Ботев, а после люпят семки, кефят се на Бойку и обвиняват комунистите или американците за всичко. Ей това са 90% от феновете на Григор Димитров и Кубрат Пулев и 80% от населението.

144

Анонимен

преди 6 години

Черта на неуспелия българин е да обвинява другите за неуспехите си (виновна му е държавата, затова тича в Англия да става мияч и рине дъното от бедност там), виновна му е държавата, че е е учил. Успелите са крадци и всеки с 5000лв. заплата е с връзки (нищо, че е по-образован и умен). Същото и за спортистите- този бездарен, онзи- недъгав. Нормално е един беден душевно и материално човек да мрази, та той затова е беден и никога няма да стигне средната, камо ли високата обществена класа.

143

Комунист

преди 6 години

Аааа! Веднага да прави фондация и да раздава! Как така ще има богати и успели! Веднага експроприация! Това не важи само за олигарсите. Прав е бил Стамболов. А Моисей много мъдър. 25 години минаха от вътрешни преврат и затова още ни тресе сициализъмът.

142

Преувеличавате

преди 6 години

Просто Григор победи и го споменаха по новините. Нито има разбори, студия след мача,, анализи, репортажи. Нищо няма!

141

Иван

преди 6 години

Принципно сме *** наистина, защото два дни обсъждаме, какво бил написал този журналист във фейсбук, а в същото време милиярди левове от нашите пари изчезнаха и никой не се интересува.

140

обективен

преди 6 години

Едва ли някой мрази ГД , спортът е за забавление , човекът сам се труди и си печели парите .Но по цял ден да ни заливат с информация - кога излязал , с коя излязал , къде излязал , ще го бъде ли с едното гадже , ама няма ли да го бъде и т.н - ето тази информация омръзва Хайде , "жълтата преса " да се занимава с това , ама уж сериозните новинарски медии , нямат ли друго за отразяване ????

139

Анонимен

преди 6 години

Комунистите са изчезващ вид, времето ще се погрижи за тях, просто не им обръщайте внимание.

138

Мислител

преди 6 години

Спирам дотук защото цял ден може да се замеряме с истини и клевети ,но накрая проблемите на България остават.А той е че един ден когато Господ беше българин не значи нищо за нация тотално опустошена 70 г от едни и същи фамилии сменили няколко прехода ,дядовците национализатори ,после синчетата приватизатори .Тези люде днес ни вменяват внуците си за успели българи ,а нас останалите за хейтъри ,не мислещи и мързеливи .Помислете и хубав ден .