166

Темида

преди 6 години

Народа е ***. Друг проблем не виждам. Не ти харесва = протестираш.Ако си мълчиш и не излизаш на улиците = си доволен.

165

Анонимен

преди 6 години

И при най-малкото съмнение - вън! Това е правилно.Но има много, за които имаме повече от съмнения, и които са в най-висшите етажи на властта от години. Цветанов, Цацаров, Борисов, това сте вие. Вън!

164

Анонимен

преди 6 години

Ха, ха, ха - закона бил спазен, можело да се говори САМО за морал! "Морал" за неграмотните, арогантни и уникално крадливи гербаджии е дума с непонятен смисъл...

163

Анонимен

преди 6 години

При комунизма нямаше частни фирми за източване и нямаше корупция с държавни пари.

162

Анонимен

преди 6 години

Мафия! Да идват танковете!

161

Анонимен

преди 6 години

"Досега проф. Петров получи подкрепа от ГЕРБ. Знакови лица от партията заявиха, че ще проверят случая подробно."Тоест по схемата "делянчо" ще му откажат оставката. Време е да му създадат фалшива фейсбук група за подкрепа.

160

Кажете, моля!

преди 6 години

Може ли някоя Калинка - фен на Тиквун от СИК, да ми посочи една обществена поръчка по времето на ГЕРБ, която да не е мафиотска от край до край??????

159

до 155

преди 6 години

Тези хипотетични АКО, АКО ... си ги запази за конгреса на Суджуците.ФАКТ Е, че ГЕРБ управлява трети мандат и че КОРУПЦИЯТА, особено тази по ВИСОКИТЕ ЕТАЖИ НА ВЛАСТТА прогресивно расте.Иначе знам, че Нинова е виновна, че ви ВАДИ КИРЛИВИТЕ РИЗИ.Също и Президентът Радев, когото единодушно саботирахте, когато искаше да събер КСНС именно по въпроса за БОРБАТА С КОРУПЦИЯТА, която е прояла цялата Държава.

158

реалист

преди 6 години

Това да имаш титла пред името си не те прави честен. Важи и за догановия генерал.

157

PENE

преди 6 години

Както казах -рибата се вмирисва от към главата , а тук главата отдавна СМЪРДИ ТА СЕ НЕ ТРАЕ ! Не очаквайте каквото и да е ефективно наказание , за който и да е крадец от тази пасмина ! За Мутрата , достатъчно жестоко наказание е , да те махне от яслата и да не можеш вече да крадеш !

156

Анонимен

преди 6 години

Не им върви на министрите на здравеопазването в кабинетите на Борисов. Мине се не мине и хоп - ново кръстовище. Но, както казва Цецко, това което се случва не е вярно, а поредна клевета срещу ГЕРБ.

155

Анонимен

преди 6 години

Винаги съм се питал нямат ли страх от Бог? Възрастни мъже са,вместо да правят добро за да си спасят душите, те грабят и безчинстват до последният си ден .Що за хора са това?

154

Анонимен

преди 6 години

Борисов пък го е назначил за министър и също оставка заради корупцията и си е затворил очите

153

Х

преди 6 години

ЗАКОНЪТ БИЛ СПАЗЕН/ЦВ.ЦВЕТАНОВ/НИЩО ПОДОБНО!!!!ТИПИЧЕН СЛУЧАЙ НА КОНФЛИКТ НА ИНТЕРЕСИ И ПРЕСТЪПЛЕНИЕ ПО СЛУЖБА- ЧЛ.282 НК!!!ЦАЦАРОВ ДА ОТМЕНИ ОТКАЗА И ДА НАРЕДИ РАЗСЛЕДВАНЕ,ЗАЩОТО Е СРАМОТА,ДЯВОЛ ДА ГО ВЗЕМЕ...

152

Митко Суджука

преди 6 години

Това са атаки отляво.

151

До 156

преди 6 години

Няма. Знаеш ли защо. Защото сме *** народ и го позволяваме.Съгласни сме да ни крадат, съгласни сме да няма наказания, съгласни сме да няма правосъдие, съгласни сме да мрем от глад и да слушаме как дърпаме напред, съгласни сме да нямаме здравеопазване, съгласни сме да плащаме осигуровки а да не доживеем да се пенсиониаме, съгласни сме да ни управляват мутри, съгласни сме да пускаме вот, който няма значение щот изборите са предопределени, съгласни сме *** да ни превземат безнаказано.

150

Иван М.

преди 6 години

А ще върне ли парите? :)

149

155

преди 6 години

ГЕРБ са на власт 8 години. Ако искаха, досега нивата на корупция щяха да са спаднали в пъти. Но твоите идоли не го искат, Калинке. Виж Румъния. Така се прави.

148

PENE

преди 6 години

Два МИЛИОНА , откраднати и едно извинете е достатъчно .....??! Може ли и за мен едни четири милиона , пък аз ще се извиня два пъти !? Не трябва да се забравя , че рибата се вмирисва винаги от към главата - оставка на цялото правителство начело с Мутрата и Цецко апартамента !

147

Анонимен

преди 6 години

Ей и аз искам 1 650 000 на зет ми и после само да ме е срам и само да подам оставка...Няма ли затвор .конфискация.следствие......нищо няма