8

Анонимен

преди 6 години

А защо не ходят да работят и като всички да плащат за квартира под наем? И един ден като съберат достатъчно ОТ РАБОТА да си купят къща?Ама не, те искали "да им осигурят жилище" - кметът трябвало. Иначе пак щяли да си построят незаконни. А защо не си построите законни бе? Много ли струва земята по селата? Ама не, а лигаBите журналисти ходят и ги питат състрадателно "под дъските ли спахте? А децата болни ли са и нали няма къде да отидат?", вместо да задават правилните въпроси.

7

риторично

преди 6 години

Разрушени къщи точно преди зимата. Съвсем ще озвереят.

6

Teo

преди 6 години

Абе ... то малко на Израел-Палестина прилича работата, с тази разлика, че нашите поне има къде да ги настанят и те пак мрънкат. А нещо така разрешителни за строеж? Данък сгради? Ток? Вода? Или това да го плаща белия човек - то тяхното племе предпочита да не работи, да мързелува и да го кара на социал(не всички!!!). Мъжете им вместо да "стоят тук", да вземат да се хванат на някоя работа, билото и тежка и като вземат заплата да не я изпиват за един ден а да мислят за семейството и да се образоват.

5

Анонимен

преди 6 години

Защо не се спре веднъж завинаги с това събаряне на готовите построени жилища и да се спрат социалните помощи на тези хора? Каква е ползата да събориш, ако продължава да смуче държавата с парии и незаконни строежи? Премахнете помощите и ги оставете да си строят бараките, това е сигурно единственият труд, който полагат!

4

E,

преди 6 години

това вече сме го слушали. От разни НПО-та нищо ново ли не могат да измислят?

3

Циник

преди 6 години

Цитат: "Преди години си плащахме, но махнаха електромерите, обясни друг от жителите на махалата."Пхахаха...заавлиите....махнали са им електромерите, и сега им пречат да си плащат!Ка ту на прекарал прекарал ноща под открито небе - на огъня от шперплата на масивните им постройки....ааааааахахаха

2

Ромски

преди 6 години

свят. Европейска България.

1

Анонимен

преди 6 години

Не ни интересуват дигнат ли нови бараки да ги съборят и затвор за всеки вдигал бараки. И аз искам някъде едно теренче е тъй и да си построя нещо, ако е и до морето oще по-добре много ли искам ?